Gå til innhold

Cyclonex

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

802 profilvisninger

Cyclonex sine prestasjoner

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hm det er community-møter osv men det beste er nok hvis det er noen i prosjektet du kan lære av.
  2. Jobber i 2S(viktig med 2S og ikke SS om du evt starter!) og det er et helt kurant sted å jobbe. Jeg startet dog som graduate, tror det er en litt annen opplevelse enn å komme inn fra "siden". (veldig mange folk i selskapet, så kan være litt vanskelig å bli kjent med andre enn de man er i prosjekt med)
  3. Fair det. Men hvor langt kan jeg strekke det uten at det virker helt dust? I 2021 utgaven av Tekna-undersøkelsen tjente 90-persentil i gj.snitt 820k (3 års erfaring). Gitt inflasjonen og bransjen generelt tipper jeg dette er over 850' i år. 900k innafor?
  4. Trenger litt råd. (Har 3 års erfaring) Var i kontakt med et stort konsulentselskap for et halvår siden. Der ble jeg tilbudt 750k + bonus (40-50k ca.) + overtidsbetalt. Endte opp med å takke nei, men da jeg takket nei fikk jeg beskjed om at de kunne strekke seg litt lengre. (men spurte ikke om hvor mye - jeg var fast bestemt på å bli hos nåværende arbgiver) jeg tjente bare rett over 600' da jeg fikk dette tilbudet. Nå har det gått et halvt år ca. og dette store konsulentselskapet har ansatt en tidligere kollega. Har snakket med vedkommende, som gjerne vil ha meg over, og gjort det klart at et jobbytte ikke er aktuelt uten et lønnshopp. Hvor mye kan jeg be om? Tenker selv 100-150k opp er greit å spørre om. Har ~800k atm inkl. bonus.
  5. Er nok mange som er tjent med å bytte jobb.... hvert fall i Oslo.
  6. Tja, med inflasjonen som er nå er det nok snart normalen. Mitt inntrykk er at utviklere ofte kan få en del høyere lønn enn det lønnstatistikkene tilsier (Tekna,Nito), og at rundt 800' (inkl bonus) definitivt er oppnåelig.
  7. Ja, det vil jeg si. Hvert fall i Oslo og med din erfaring. Kan ganske enkelt få rundt 800' med 3 års erfaring ish, som eksempel.
×
×
  • Opprett ny...