Jump to content

Cyclonex

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Recent Profile Visitors

232 profile views
 1. Er det vanlig i konsulentselskaper at man har en "jobb så mye du vil"-holdning? Jobber i et stort konsulentselskap nå, og i prosjektet jeg er i nå kan jeg egentlig jobbe så mye jeg vil (mao. ganske mye overtidsbetalt). Eventuelt at man blir kompensert med større bonus om man ikke er på overtidsmodell?
 2. Teknas gjennomsnittslønn for folk utdannet i 2003 (samme år som Wasim Zahid ble utdannet) med jobb i IT bransjen er 1mill. Dette vil jeg nesten tro er lønn uten overtid/bonuser. Greit med litt fakta når folk sprer fake news.
 3. Det er ingen trollemelding nei, men virker som de fleste i denne tråden har mer "krevende" IT-stillinger med kurante lønninger, derav min post. Det er jo ikke slik at man tjener bra ved å sitte på servicedesken?
 4. De fleste hands-on jobbene innen IT (utvikler/data scientist) er da langt mer krevende (intellektuelt sett) enn sykepleier? 😆 Skulle likt å sett en sykepleier overleve studiet jeg har gått, f.eks. (siv.ing ntnu), masse tung realfag, mange av linjene har ~samme inntakskrav som Medisin i Norge. Sykepleier er nok et hardt yrke fysisk/psykisk sett, men det finnes ikke intellektuelt krevende sammenlignet med mange IT-jobber.
 5. Stillingstittel: Konsulent Sted: Oslo Erfaring: 1.5 år Alder: 27 Arbeidsoppgaver: Utvikler PaaS Utdanning: Siv.ing Årslønn: 555 000 + overtid/bonus. Totalt blir det sikkert 650k elns. Goder: Det vanlige Er litt redd for å bli for "knyttet" til PaaS'en jeg jobber med. Er en habil koder, og er interessert i å lære meg nye ting for å gjøre meg mer attraktiv på markedet. Kan Python/C++/JS/HTML/CSS. Tips til hva jeg burde lære meg? Hva er attraktivt?
 6. Noen som jobber i Sopra Steria her og kan si noe om lønnsnivået?
 7. Det er det inntrykket jeg har. Startlønnen ligger i det nedre sjiktet, og jeg vet om folk som har blitt forfremmet til Senior kun to år etter at de ble uteksaminert, og disse har under 600k i lønn...det synes jeg er dårlig.
 8. Hei, noen som jobber i Sopra Steria her og kjenner til lønnsnivået? Inntrykket mitt er at det ikke er særlig høyt, til tross for veldig mange dyktige unge folk med gode utdannelser.
 9. Hei, Lurte på om noen hadde erfaring med å leie ut egen bolig, og i hvor stor grad disse reglene om 22% beskatning ved utleie praktiseres. Har hørt at risikoen er liten dersom man kun leier ut én bolig, men ville gjerne høre med flere. Noen innvendinger?
×
×
 • Create New...