Jump to content

Cyclonex

Medlemmer
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

448 profile views
 1. Jeg har 3 jobbtilbud på bordet. (Vil også tro nåværende arbeidsgiver kommer til å komme med mottilbud) Er forsåvidt åpen for å jobbe i alle tre bedrifter, så tenkte jeg skulle utnytte denne situasjonen til å skaffe meg en best mulig "deal". Alle tilbudene jeg har er 100-200k høyere enn nåværende lønn. Hva er beste måten å legge frem dette på? Vil ikke fremstå som grisk heller.
 2. Er det vanligvis forskjell i timespris mellom utviklere og f.eks testere/prosjektledere? Har inntrykk av at utviklere generelt tjener best, så regner med det er litt forskjell i timepris.
 3. Godt jobbet! fikk du tilbud innen samme fagområde? (altså ServiceNow)
 4. Heftig, heftig. Lyst å komme med en oppdatering på erfaring/lokasjon/fagfelt etc.?
 5. Ganske sikker på hvilket firma du jobber for. Kan vel si det sånn at du skal ha veeldig gode kort på hånden dersom du skal opp i den lønnen der. Senior-tittelen har også veldig lite/ingenting(?) å si for lønnen i dette firmaet (utnevnelsen er basically et coin toss), og mitt inntrykk er at det er mye styrt av behov.
 6. Stillingstittel: Utvikler (privat sektor) Erfaring: 2 år Alder: 28 år Sertifisering: 4-5stk Goder: Standard Utdanning: MSc Årsinntekt: 606 000 Tanker? Føler kanskje jeg er litt underbetalt?
 7. Hvordan tror dere lønnsutviklingen i IT bransjen kommer til å fortsette fremover? Kan IT bli den nye lønnsadelen?
 8. Siv.ing i hva? Det var en utrolig høy lønn rett ut fra Uni.
 9. Er det vanlig i konsulentselskaper at man har en "jobb så mye du vil"-holdning? Jobber i et stort konsulentselskap nå, og i prosjektet jeg er i nå kan jeg egentlig jobbe så mye jeg vil (mao. ganske mye overtidsbetalt). Eventuelt at man blir kompensert med større bonus om man ikke er på overtidsmodell?
 10. Teknas gjennomsnittslønn for folk utdannet i 2003 (samme år som Wasim Zahid ble utdannet) med jobb i IT bransjen er 1mill. Dette vil jeg nesten tro er lønn uten overtid/bonuser. Greit med litt fakta når folk sprer fake news.
 11. Det er ingen trollemelding nei, men virker som de fleste i denne tråden har mer "krevende" IT-stillinger med kurante lønninger, derav min post. Det er jo ikke slik at man tjener bra ved å sitte på servicedesken?
 12. De fleste hands-on jobbene innen IT (utvikler/data scientist) er da langt mer krevende (intellektuelt sett) enn sykepleier? 😆 Skulle likt å sett en sykepleier overleve studiet jeg har gått, f.eks. (siv.ing ntnu), masse tung realfag, mange av linjene har ~samme inntakskrav som Medisin i Norge. Sykepleier er nok et hardt yrke fysisk/psykisk sett, men det finnes ikke intellektuelt krevende sammenlignet med mange IT-jobber.
 13. Stillingstittel: Konsulent Sted: Oslo Erfaring: 1.5 år Alder: 27 Arbeidsoppgaver: Utvikler PaaS Utdanning: Siv.ing Årslønn: 555 000 + overtid/bonus. Totalt blir det sikkert 650k elns. Goder: Det vanlige Er litt redd for å bli for "knyttet" til PaaS'en jeg jobber med. Er en habil koder, og er interessert i å lære meg nye ting for å gjøre meg mer attraktiv på markedet. Kan Python/C++/JS/HTML/CSS. Tips til hva jeg burde lære meg? Hva er attraktivt?
×
×
 • Create New...