Jump to content

Zyrates

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

128 profile views
 1. Forsvarets tall stemmer ikke med tallene som vises ved Norge. I følge forsvarets nettside er det totalt 70 000 inkludert Heimevernet. 10800 i Hæren 4000 i sjøforsvaret, 4700 i luftforsvaret, 10500 øvrige og 39 000 i Heimevernet. Da vil det aktive antallet bli rundt 20000+
 2. Det som irriterer meg er når folk bruker ennå og enda feil.
 3. Nå ser det ut som Finland og Sverige ikke får komme inn i NATO, hva tenker dere om dette. Tyrkia er skeptiske til flere land inn i NATO og vil absolutt ikke ha inn Sverige ettersom det bor veldig mange kurdere i Sverige
 4. Jeg har språk og Geografi som interesse og setter meg veldig inn i det.
 5. Hvem lagde en diskusjon for det dårligste laget i Europa? Er vell ikke mye å diskutere.....
 6. Har ikke selv lappen så kan ikke alt vettu, men sett folk blinke både inn og ut, så derfor trodde jeg dette var en regel.
 7. Har sett mange gjøre det men er altså ingen regel om det?
 8. Skal ikke den blå bilen da blinke mot venstre?
 9. Jeg synes svensk er lett og forstå men litt vanskeligere å skrive, men synes dansk er lett uansett siden halve slekta mi er danske.
 10. men er poenget ditt å spise så mye som mulig av pizzaen, regulere vekt eller dele med andre? Føler jeg trenger mer informasjon før jeg uttaler meg.
 11. Alle språk telles ja Alle språk telles selvfølgelig, synes det ofte er rart når folk sier de ikke forstår dansk eller svensk når det er såpass likt norsk.
 12. @Windfarmer Synes det er rart at du sier det er dårlig grunn å støtte krigen bare fordi mediene holdes lukket og mye holdt tilbake fra det russiske folk da du selv bruker russiske kilder med propaganda og falske/ikke riktige opplysninger.
 13. Jeg har lest meg opp og jeg fant en artikkel som viser samme informasjon som deg, men denne informasjonen er ikke til å stole på ettersom dette er statestikk fra en russisk-stadlig eid aktør som har gjort undersøkelsen innenfor eget parti og statsledernes politikk. " I P2s nyhetsmorgen på NRK tirsdag fortalte Jan Espen Kruse at 68 prosent av Russlands befolkning støtter angrepet på Ukraina. Meningsmålingen han referer til er trist, men bør ikke få stå alene. En ting er at Kruse tilsynelatende refererer til en statseid russisk aktør som måler oppslutning om sin egen statslederes politikk. Men mitt hovedpoeng er at russere flest ikke kan støtte en krig når de foreløpig ikke er seg bevisst at den eksisterer. Det de avgir sin mening om i en spørreundersøkelse må åpenbart være basert på hva de tror skjer i Ukraina." Kilde: https://www.aftenbladet.no/meninger/debatt/i/wOL90o/russere-flest-stoetter-ikke-krig
×
×
 • Create New...