Gå til innhold

Tullballj

Medlemmer
 • Innlegg

  1 696
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tullballj sine prestasjoner

92

Nettsamfunnsomdømme

 1. Så vidt jeg vet har ikke eier kommet for å hente telefonen. Er på ferie nå, men har ikke hørt fra noen av kollegaene mine at han har kommet for å hente telefonen. Jeg har sagt til eier at telefonen kan hentes på min arbeidsplass. Vet ikke hva jeg skal gjøre med den når jeg kommer hjem. Koster meg mye tid og penger på å levere den til politiet også.
 2. Eier har ikke vært å hentet mobilen ennå. Er det ikke pussig?
 3. Venter til eier dukker opp for å teste pinkoden. Har ikke dukket opp ennå. Syns det er litt merkelig.
 4. Det tar meg en time å levere den til politiet pluss bompenger og parkering. Får ikke noe ut av det selv. Lettere hvis operatør kan sende meg en pakkelapp så kan jeg sende den til de eventuelt.
 5. Jeg fulgte rådet ditt og operatør fant eieren og kontaktet han. De vil imidlertid ikke si til meg hvem eier er, og eier har ikke kommet for å hente den. Jeg fikk også melding på fb fra en som hevder å være eieren. Han beskrev telefonen i detalj og kunne gi meg pinkoden sa han. Når jeg sa til denne personen at jeg hadde kontaktet operatør ble det veldig stille. Jeg spurte derfor operatør om de kunne bekrefte om denne personen er eieren, men da fikk jeg bare til svar at det kan de ikke av personvern hensyn. Jeg har altså en som sier han eier telefonen men ikke dukker opp for å hente den, og operatør som ikke kan si meg hvem som eier telefonen. Er litt rådvill hva jeg skal gjøre her. Jeg tenker at eier kanskje har meldt telefonen stjålet til politiet og forsikring og ikke har noe interesse av å hente den fordi han da må gi den til forsikringsselskapet, siden operatør (og forsikring?) vet at den nå er funnet.
 6. Har funnet en Samsung Galaxy fold ute. Den var tom for strøm. Har forsøkt å slå den på for å se om jeg kan finne eier, og/eller slik at eier kan forsøke å finne telefonen via sporing. Er det noen måte jeg kan koble mobilen til pc eller liknende for å finne ut hvem som eier den?
 7. Kjøper har funnet nøklene og skal sende de sier han. Håper det stemmer.
 8. Takk for tips med batteri. Jeg fikk til å bytte batteriet og det ordnet problemet med at klokken ikke husker tiden. Det var imidlertid ikke like lett som det ble antydet på min maskin. Jeg måtte av med frontpanelet på maskinen for å få ut displayet. Batteriet satt på baksiden der. Når jeg forsøkte å vippe ut panelet løsnet alle ledninger så det var et skikkelig herk å få alt sammen igjen. Side ledningene var så korte måtte jeg først sette på plass displayet også forske å koble alt sammen igjen fra siden. Det var ikke så lett med store pølsefingre. Ikke var jeg helt sikker på hvilke kabel som skulle hvor heller. Det var også noen løse ledninger som var merket sensor 1, 2, 3 osv. De lot jeg bare ligge løs siden det ikke virker logisk å feste de noe sted. Maskinen ser ut til å virke helt fint etter inngrepet. Lurer på hvor sensor ledningene skal ligge riktig nok?
 9. Klokken på dette kabinettet tilbakestiller seg selv hver gang jeg slår av maskinen. Noen tips?
 10. Jeg har forsøkt å få tak i han uten å lykkes. Har ikke noen måte å kontakte han på annet enn gjennom finn sin meldingstjeneste. Har riktig nok brukt finn trygg betaling, så har holdt igjen pengene til han svarer. Det som er irriterende er at jeg ikke kan begynne å bruke stativet før jeg vet hva som skjer videre. Jeg har jo lyst å bytte lås/kjøpe nøkler slik at jeg kan begynne å bruke det. Kan bruke det uten nøkler også, men har lyst å kunne låse det fast slik det er ment til.
 11. Jeg kan eventuelt ta med meg det ene dekselet med lås på til en Thule forhandler for å høre om de kan prøve å finne ut hvilke nøkkel det er, men det er jo mange ulike nøkler. Pleier å være 3 siffer på nøklene, så i teorien er det vel 999 kombinasjoner. To nye nøkler koster uansett rundt 200.
 12. Kjøpte et brukt takstativ på finn. Jeg betalte ca 1000 kroner mindre enn ny prisen (koster rundt 3000 kroner nytt). Når jeg fikk stativet ser jeg at det mangler nøkler. Det var ikke opplyst om det i annonsen. Jeg spurte heller ikke om det manglet nøkler riktig nok. I annonsen sto det bare at det var pent brukt og hvilke bil det hadde blitt brukt på. I mitt hode forventer jeg å få et komplett stativ med nøkler når man betaler såpass mye for en vare. Jeg må nå bytte 4 låser, og det koster 450 kroner. Har forsøkt å se om jeg kan finne en kode på låsen, men det står ikke noe nøkkel nummer. Ofte står nummeret på nøkkelen utenpå låsen. Spørsmålet er om jeg kan kreve å heve kjøpet eller å få dekket summen det koster å bytte låser slik at jeg kan bruke stativet med nøkler? Stativet er lett å stjele når det ikke er låst. Takboksen jeg skal bruke på stativet er heller ikke billig. Et stativ som ikke kan låses er verdiløst for meg.
 13. Jeg er ikke helt inne på jussen, men tenk også at det er en grunn til at det er maks tid på plassene. Det er fordi folk skal ha en mulighet til å kunne parkere der. Hvis noen okkuperer plassene over tid er det noen andre som ikke finner parkeringsplass. Selv om du snur bilen, roterer hjulene eller gjør noe annet lurt er det fortsatt du som har disponert plassen og hindrer andre i å kunne parkere der. Med maks tid må noen flytte seg slik at andre kan få stå der. Det er hele poenget. Det er med bakgrunn i at folk okkuperer plassen slik at andre ikke kan stå der, som gjør at slike regler blir innført.
×
×
 • Opprett ny...