Gå til innhold

Steinbuk1

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

135 profilvisninger

Steinbuk1 sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tror noen trenger tid faktisk.Reflektere om de vil fortsette eller ikke. Da hjelper ikke mas. Det vil ha den motsatte effekten.
  2. Det kan fort føles som press med en tidsfrist tenker jeg. Kan sende en melding etter 2-3 uker hvordan går det. Ikke legg press på å få svar
  3. Fant en løsning. Har den på radio når jeg spiller musikk fra telefonen. Når den slåes av kommer suselyd. Da må jeg trykke på Aux. Dette var tungvint, men fungerte nå.
  4. Ingen lyd bare susing. Virker som det er noe med innstillingene.
  5. Står på Aux, så litt merkelig. Får ta turen på Mekonomen etter jobb
  6. Det er en tiny audio C5 som overfører via kabel
  7. Men nå er displayet på men jeg får ikke lyd når jeg spiller av fra telefonen. Står på Aux og lyd er på
  8. Ja. Den var litt løs. Så da fungerte det
  9. Har i et par år hatt Tiny audio C5 i bilen. Fungerte helt fint da jeg skulle til jobb, men da jeg skulle hjem var skjermen svart. Lot seg ikke skrues på. Trakk ut ledningene og sjekket om de var knekt. Ikke vært utsatt for fukt eller sterk varme. Noen som har erfaring, vet hva det kan skylles?
  10. Nei ikke møtt henne. Hun bor i et annet land langt vekke. Bare tekstet. Sa han hadde følelser for henne. Fant hun på en ferietur. Så har hun vist kommet hit noen ganger før det ble slutt. Hva kan jeg si i morgen når han kommer etter å ha tenkt. Vil ikke miste han da. Har skrevet ned litt pg reflektert litt.
  11. De har kontakt i form av sms. Tenker det kan være en trigger i vårt forhold som gjør at han tok opp kontakten? Derfor tenkte jeg å spør. De har bare møtt hverandre et par ganger pgr avstand. Vi er godt over 30 begge to. I helgen er han ikke her, kommer tilbake i morgen. Tenker da vil jeg gjøre det hyggelig. Tenne lys og lage noe snaks, vaske gulvet og fortelle han hvor fint vi har det. Enig tror det er flere som kjenner på dette.
  12. Samboeren sa etter to år har følelser for en eks. Må tenke. Eksen bor i et annet land. Hva gjør jeg? Vil ikke miste han. Tenker jeg kan fokusere på de kjekke ting vi har gjort å fortelle hvorfor jeg valgte han når han kommer tilbake. Kan også spør hva årsaken er? Være kald som en venninne sa kommer det ikke noe godt utav.
×
×
  • Opprett ny...