Jump to content

Yessmann

Medlemmer
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 :)

Recent Profile Visitors

1142 profile views
 1. Jeg skulle gjerne fått et kassettlydbånd over til MP3 eller lignende digitalt lydformat. Jeg har fungerende kassettspiller - eller kassettdeck som det heter. Den har din-utgang. Hva trenger jeg av fysisk kabel, analog/digital-konverter og software?
 2. Folk? Det MÅ da være automatisk?
 3. Jada - selvsagt. Men tok noen dager før jeg kom på det så han kjøperen fikk seg en del gratispasseringer....
 4. Jeg har nettopp skiftet bil og måtte ha meg ny bombrikke (fordi jeg glemte å fjerne brikken i bilen jeg solgte). Etter å ha registrert den nye bilen på abonnementet, men før brikken var ankommet, kunne jeg kjøre akkurat som normalt med rabatt fordi passeringen registreres med avbildning av bilskiltet. Men da er det jeg lurer på: hvorfor trenger man i det hele tatt den brikken? Det er jo bare å registrere alle biler utfra bilskiltet?
 5. Ja, det er Haugesund som ikke har timer ledige. Men på Stord (en time unna) var det masse ledig. Har bestilt time der.
 6. Bilen har ikke noe utenlandsk kjennemerke. Den blir fraktet hit på trailer (jeg ville hente den selv, men det var 1/2 års ventetid på eksportskilt hos tyske "biltilsynet"...). Får håpe det holder med chassisnummer. OK. Kan man få prøveskilt for samme dag som man tropper opp på trafikkstasjonen?
 7. Ja, og der må man bestille time og min lokale trafikkstasjon har ikke ledig time før 30.07. Man stanger jo hodet i veggen uansett 😞
 8. Hva er kravet for å få prøveskilt (dagsskilt) på en bil? Må bilen være registrert i Norge på et slags vis? Jeg trodde ikke det - man må jo ha prøveskilt for å kjøre bilen til visning (gjelder bruktimport), så man må ha prøveskilt FØR bilen er lagt inn i Statens Vegvesens base. Men når jeg skal bestille prøveskilt hos Statens Vegvesen, må jeg legge inn chassisnummer. Da får jeg opp "Finner ikke kjøretøy". Ja, den er jo ikke registrert i Norge ennå..... Hva har jeg misset her?
 9. Ja, jeg kan prøve. Men å komme i kontakt med dem er ikke enkelt. Har to hele dager stått i tilbakering-kø uten at de har ringt tilbake...
 10. OK. Men det må sikkert bestilles på forhånd? Hvordan gjør jeg det?
 11. Forhandler? Jeg skal importere en bil - tror ikke forhandleren i Tyskland vet noe om dette....
 12. Det er ingen risiko for at de har noen "overliggere" av SV-skilt som jeg får? Jeg vil virkelig ikke ha SV-skilt - hva som helst ellers!
 13. Kan jeg få utlevert Haugesundskilt ved en trafikkstasjon i Bergen - eller må jeg da ta ut skiltet i Haugesund?
 14. OK - ser bra ut. Blir vel SX da. Litt kult med en X i bilskiltet 🙂
 15. Kanskje litt dumt spørsmål, men jeg vurderer å registrere bilen (bruktimport) i Bergen selv om jeg bor i Haugesund pga. få timer ledige på trafikkstasjonen. Noen som kan fortelle meg hvilke bokstaver som gjelder der nå? Vil gjerne unngå SV - kan ikke fordra det politiske partiet 😄
×
×
 • Create New...