Gå til innhold

sykkeljon

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sykkeljon sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Hvis jeg poster en kommentar under en nyhetsartikkel på f.eks. Aftenposten sin facebook-profil vil mine venner på Facebook få det opp i sin feed? Det virker som jeg får det om noen av mine venner poster rundt omkring. Så jeg lurer på om det går ann å endre innstilllinger så det ikke skjer?
  2. Trodde de hentet relevante opplysninger jeg så jeg får vel sette meg mer inn i det.
  3. Fikk ikke med meg at det kom flere svar. Men for å svare deg på ditt spørsmål så vet jeg faktisk ikke og har lurt på det selv. Jeg har ikke prosentkort, men tabellkort av en eller annen grunn. Hadde jeg hatt prosentkort hadde jeg jo visst skatteprosenten min enkelt. Jeg jobber mye overtid så kanskje det er grunnen?
  4. Hei. Jeg prøver å finne ut hvordan regne ut skatteprosent når jeg vet brutto og netto lønn. Noen som er gode på prosentregning? La oss si at brutto lønn er 71.000 kr og netto lønn er 44.500 kr Hvilken formel bruker jeg for å finne ut hvor mange prosent jeg betaler i skatt?
  5. Hei. Hvis jeg har en pc/chromebook uten 4k og kobler den til min 4k Tv med hdmi-kabel vil da bildekvaliteten bli 4k eller må pc/chromebook også ha 4k for at det skal bli 4k-kvalitet? Noen som har greie på dette?
×
×
  • Opprett ny...