Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sjokk da. Med den påståtte £1m utkjøpsklausulen stod jo klubber i kø for å kjøpe han omtrent. :p

Men ja, starten på en ny runde opprenskning i stallen har begynt. Tror ikke han hadde fått mange muligheten under Rodgers skal jeg være ærlig.

Selv dro jeg meg selv ofte i håret når Kuyt ble brukt sesongen som var. Han var en periode god, jobbet hard og kjempet, noe som veide opp for hans mangler. Men de to siste sesongene har han bare blitt dårligere og dårligere. Så for min del helt greit å selge han mens klubber fortsatt er interessert.

Liten sum han går for, men alle monner drar og ikke minst frigjør vi midler på lønningsbudsjettet.

 

Er det lov å håpe på at vi blir kvitt Cole, Aquilani, Maxi og Adam også?

 

Med ryktede £30m fra eierene å handle for, så tror jeg vel vi kommer til å se en 2-3 £8m signeringer og kanskje en £12-15m signering.

Gode spillere kan vi finne til de prisene. Men jeg må le når aviser og slikt til stadighet linker oss til Cavani og andre spillere i prisklassen £22+m, for det kommer rett og slett ikke til å skje.

 

Uansett en spennende sommer i vente. :)

Lenke til kommentar

Han scoret greit med mål, gav alltid en innsats og klaget aldri ,mer en man kan si om f.eks Rooney og Ronaldo i United

Selv som Liverpool-supporter vil eg si at eg heller ville hatt en Rooney eller en Ronaldo som klager litt, enn Kuyt som bare jobber og står på. Det er faktisk klasseforskjell på disse spillerene.

Får håpe Liverpool får tak i et talent snart som blir like god som Rooney eller helst Ronaldo.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke enig i at vi skal kvitte oss med Aquilani. Jeg synes han skal få en sjanse til, og jeg tror han kan passe inn i Rodgers' spillestil. Maxi og Adam, good riddance. Cole har uttalt at han har noe å bevise på Anfield + Rodgers kjenner ham fra Chelsea. Vi får se.

Hvis Aquilani faktisk ønsker å bli så fortjener han helt klart en sjanse og kan bli en viktig brikke.

Ankerpunktet mot Cole er den massive lønna hans som alene nesten kan dekke lønna til to yngre nyinnkjøp.

Men hvis han tar med seg formen fra Lille så tar jeg han foran Maxi og Downing anyday.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Bra at Kuyt forsvant. Enn herlig fyr som fortjener all mulig lykke i Tyrkia, og som har gitt meg et par (ufrivillige) latteranfall - spesielt over de siste ukene, hvor flere medsupportere har ment at han ville få bli om Brendan Rodgers ble manager. Hvorfor? Fordi han er flink til å presse høyt i banen. De må jo være blind! Rodgers er veldig på jakt etter spillere som har et veldig godt førstetouch, hvor Kuyt noe av det verste jeg har sett i engelsk fotball. Faktisk ikke bare engelsk fotball, men fotball generelt. Vært rimelig klart for meg at han ville dra en annen plass etter denne sesongen.

 

Imo, kan vi selge alle de tre midtbanespillerne vi kjøpte inn i fjor sommer. Så lenge vi får inn noen som er bedre (kan neppe være spesielt vrient).

Lenke til kommentar

Takk for alt, Dirk. En fantastisk spiller å ha i troppen, men jeg tror ikke det er noen tvil om at han har sett sine bedre dager i trøya. Ble stadig mer et hinder enn våpen i angrepsspillet. Ønsker ham lykke til i Tyrkia der han kan tjene seg opp en grei slump med penger uten å risikere like mye som man må i PL på sine gamle dager.

 

Jeg er spent på klubbens utvikling under FSG og Rodgers. Håper egentlig de spillerne vi har får muligheten til å hevde seg slik at vi kan holde kostnadene nede denne sesongen siden vi er uten CL-spill. Cole kan meget vel godta en redusert grunnlønn med pay-as-you-play og evt bedre assist/mål-bonus hvis han føler han har noe å bevise...

 

Aquilani er en spiller jeg har hatt troa på og som har spilt bra de gangene han har fått prøve seg, men av en eller annen grunn aldri har blitt noen suksess. Dersom han klarer å tilpasse seg livet og kjøret i England tror jeg han kan vise seg å bli en knallsignering (ALANS, for å sitere Wenger), selv om det tok noen år før han slo til.

 

Rodgers virker som en god motivator, så forhåpentligvis klarer han å få opp selvtilliten til f.eks. Suarez og Carroll slik at vi begynner å treffe mål i stedet for stolpene... Klarer nesten ikke vente til august :)

Lenke til kommentar

Takknemlig for alt Kuyt har gjort, men er glad han går en annen vei nå. Alt dette snakket om "legende", kødder dere eller? Det er, helt seriøst, det mest tåpelige jeg har lest på veldig lenge.

 

Jeg er spent på Aquilani, ser for meg at han kan bli en mye bedre spiller for oss under Rodgers. Smart offensiv spiller som kan gi Suarez god støtte fremover.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...