Jump to content

magb

Medlemmer
 • Content Count

  2336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

639 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hurtiglader veldig sjelden selv, men forskjellen på nye Ionic og Model 3 er ekstrem. Snakker om 15min vs oppmot 1 time hvis du må lade noe rundt 15-20 mil.
 2. Er det mulig, for en gjeng med idioter. Her stenger vi landet i to måneder, også skal alt ødelegges.....
 3. Nas verdsatt til 6 milliarder i januar, 1 milliard i mars, og 16 milliarder tidligere i dag, litt mindre lån men alikevel litt merkelig, men markdedet bestemmer 😛
 4. Nei desverre, skulle gjerne sett en slik oversikt selv. Det jeg vet er at budet til IAG i april 2018 skal ha vært på 350kr pr aksje og 23 milliarder totalt. Da lå kursen på ca halvparten 175kr og gikk opp i 250kr ved budryktet. Altså market cap på ca 11 milliarder, så opp i ca 16 milliarder ved budryktet. I dag er market cap på 10,3 milliarder, men er usikker på om det kommer flere askjer etterhvert, eller om de allerede er i markedet. Umulig å spå kursen videre, selv om jeg tror den vil falle når millioner (millarder?) av askjer skal selges (lite trolig at de som satt på lånene til Norwegian skal sitte på disse askjene i åresvis). De som tror den skal opp i gamle høyder på 40kr eller mer, har neppe tenkt på hvor mange aksjer som nå finnes. En kurs på 40kr tilsvarer da en verdi på selskapet på 100 milliarder kr. Greit alternativ til å spille lotto da, ganske sannsynlig at kursen både kan dobles (6kr) og halveres (1,5kr). 😅
 5. Du må gange akjsekursen med antall aksjer i markedet. Hvis du ganger antall nye aksjer etter lånekonverteringen og emisjonen er ferdig, med dagens kurs, så har aldri Norwegian vært priset høyere, og det selv om bransjen kommer til å bruke årevis til å komme tilbake der den var.
 6. Hvilket nivå mener dere Sp500 og Oslo børs bør være på, for å riktig "speile økomnomien" og hvorfor? Hvorfor er 2300 mer riktig enn 2900? for å ta ett eksempel.
 7. Mye som ikke betyr noe her. Hva med alle fordelene? Dørhåndtak som fungerer på vinteren, Elektrisk kombi bakluke, kanaler som ikke mister lakk, matrix hovedlys, oppvarmede vindusviskere, rattvarme. Hilsen eier av model 3.
 8. Umulig å si er vel det mest korrekte svaret. Hvis vi som "amatører" tror at resultatene vil være X, tror du ikke resten av verden tror det samme også?
 9. Han har ikke doktorgrad i statistikk, det er sikkert. Går ut ifra at 19 % av Usa har Covid, fordi 19% av de som er testet har Covid. Som Big Shaq sier: quick maths!
 10. Hva skjer med tallene fra Kina i dag? 350 smittet og 1290 døde?
 11. Måtte bare, siden jeg tenkte det samme selv. 😂 Tanker i hodet mitt: "Softox er en gullgruve, burde investert mer". Kursen åpner ned 9%: "shit, bør jeg komme meg ut før hele greia kollapser? 700mill market cap for et amatørfirma?". En time senere kursen er kun ned 1%: "Neida jeg blir sittende, kurs på 120 og meldinger kommer" 😅
 12. Hva tenker du nå? en time senere? 😂😅
 13. Hvis denne uken blir den værste, så er jo "all good" i de neste 10 årene fremover. Lett å glemme at børsen priser inn årene som kommer, og ikke hva som skjer akuratt i dag.
 14. Henter opp denne 😛 Hva tenker du nå? Venter du fortsatt på 50% fall? eller ser vi nå en stigende trend?
×
×
 • Create New...