Jump to content

magb

Medlemmer
 • Content Count

  2394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

691 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. magb

  Elbil-tråden

  Veeeldig rart det er godkjent 🤔
 2. Det stemmer hvis du regner 9 minutter fylle og dopause med fossilbilen. Flere elbiler som klarer 60 mil med 19 minutter lading.
 3. Sykt stor forskjell på å være fremme etter 8 timer, vs det å være fremme etter 8 timer og 10 minutter da. (Not)
 4. Du er ikke veldig langt unna 60 mil med 9 minutter ladestopp, i en ionic 5, Tesla, osv. 🙂
 5. Jo, den har varmeelement til å varme opp kupé. Det er batterivarmer som bruker motorene.
 6. Men de er det beste du kan kjøpe? Altså entusiastklassen?
 7. Ord forandrer noen ganger mening over lang tid, språket utvikles hele tiden. Ordet Turbo har vært brukt på rene elektriske apparater i flere tiår. Blendere, tannbørste, støvsugere osv.
 8. Det som står i displayet til bilen har ikke nødvendigvis sammenheng med teoretisk rekkevidde. De fleste biler "regner" ut en rekkevidde basert på tidligere forbruk, temperatur osv. Med forbruk på 13 kWh/100km så burde du vel komme lenger enn 10 mil, hvis ikke er jo tilgjengelig kapasitet 13 kWh. Den skal være 21 kWh ny, men man må regne med noen få kWh mindre på en 6 år gammel bil, men burde vel ikke være så lite som 13kwh heller. 🤔
 9. 200km er NEDC og er helt umulig å oppnå. Måles vel på ruller innendørs tror jeg? Er en grunn til at man har sluttet å bruke den. Selv nye WLTP er best case scenario. Helt normalt med 14 mil sommer, og under 9 mil vinter med 24 kWh Leaf dessverre.
 10. Jeg rundet 5 år i Januar. Brukt som pc-skjerm uten problemer. (Surfing, YouTube, Netflix). Eneste grunn til at den snart blir byttet ut er størrelsen (55") og 1080p. Den ser ut som om den var ny. Det står dårligere til med Samsung 7 serie quantum dot fra samme år. Blitt mer backlight bleeding i det siste.
 11. Hei. Sliter med at alt i Windows har en slags brightness lag etter seg. Det vil se hvis jeg feks beveger musepekeren får den en lysende hale etter seg, eller hvis jeg lukker ett vindu så ser man kontraster av vinduet ett tidels sekund etterpå. Føler dette også betraktelig reduserer kvaliteten på video osv. Har så langt lastet ned nyeste Amd drivere, og oppdatert bios. Har også testet en annen skjerm og kabel. Noen tips til hva jeg han prøve?
 12. Kort fortalt er dagens liga og cup'er åpent for alle, hvem som helst kan rykke opp i systemet og bli mestere og tjene gode penger. Den nye super ligaen er lukket, hvor de 12 lagene er garantert plass og inntekter, urettferdig for alle andre, og mindre spennende. Ødelegger også dagens turneringer.
 13. Chippen får man sprøytet inn med vaksinen, det der er batteriet med trådløs lader. 😂
 14. Fun fact: Dnb Teknologi har nesten halvparten så lav P/E som Teknologi index (16 vs 29), og enda lavere sammenlinet med feks BGF World Technology som har P/E på 47! Edit: Og også lavere enn DNB Global Index (16 vs 19) Betyr ikke at det er ett bedre valg, men noe høyrisiko fond er det ikke.
×
×
 • Create New...