Gå til innhold

Underskrifkampanje mot chemtrails


Koas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Denne tråden inneholder et eksempel på hva enkelte individer kan få seg til å gjøre for å tilfredsstille sin egen ondskap.

.....

Problemet er vel at moral er et fremmedord.

Denne tråden viser bare at enhver med tilgang til internett kan publisere sin mening uhemmet av noen form for krav til kvaliteten.

Om det er en tiåring eller en professor sin mening blir likestilt for "det står jo på internett"!

 

Hva moral angår så er det noe paradoksalt å pårope mangelen av den sådan når man søker å skremme mennesker som lar seg lede til å tro at the government skal ta dem.

Mon tro om det ikke er litt penger i å skremme dem også?

 

Nyhetsspeilet er ikke en troverdig kilde for noe, da tidligere eksempler jo klart viser nettredaktørens manglende evne til å skille fiksjon og fakta.

:)

Lenke til kommentar

Problemet med konspirasjonsteorier er det samme problemet som med folk som blir lurt av nigeriasvindlere. Man vil så gjerne tro på noe at man slutter å være skeptisk.

 

Jeg sier ikke at det ikke eksisterer konspirasjoner, men det er jo helt latterlig hvor lite kritiske folk blir når får sjansen til å føle seg litt viktige. Se på hvordan folk blir lurt til å bli langt reddere enn det de trenger å være i forhold til "islamisering" f.eks. Plutselig stilles det mye lavere krav til fakta og nøkternhet...

Lenke til kommentar
Denne tråden inneholder et eksempel på hva enkelte individer kan få seg til å gjøre for å tilfredsstille sin egen ondskap. Satt opp en felle for å henge ut en person. Forståelig hvis det var en personlig fiende, men moralsk forkastelig ellers. Problemet er vel at moral er et fremmedord.

 

Det er et faktum at antallet mennesker på jorda stiger i et foruroligende tempo. Enten så griper mennesket selv inn, eller så vil naturen sette inn drastiske tiltak for å stanse utviklingen. Ordinær logisk tenkning kommer fram til at løsningen på problemet er å utrydde fattigdommen slik at vekstraten kommer ned på nivå med de utviklede stater. Men det vil innebære en massiv overføring av kapital fra den rike del av verden til den fattige.

 

Ettersom det er vist i denne tråden at moral er ikke-eksisterende for å tilfredsstille egne behov hos en del mennesker, er det klart at for de rike er det bedre å utrydde de fattige. Hvorvidt chemtrails er et middel i så måte er det ganske mange indikasjoner på for en som bruker tid på å sette seg inn i fenomenet. Som med alle slike tema er det ingen enkel oppgave. Et massivt desinformasjonsapparat er i gang for å skjule sannheten. Les våset om Barium i et tidligere innlegg. Det er også tenkelig at hele chemtrailsdebatten er satt i gang av eliten for å skjule atskillig viktigere tema som: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/codex-...-mat-som-vapen/ eller denne: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/fns-ag...e-som-er-igjen/

 

Sånn ca hvor i de lenkene føres det belegg for deres eller dine påstander?

 

Jeg sitter og leser på agenda 21 - umiddelbart kan jeg ikke en gang finne nærliggende momenter som taler for annet enn en bærekraftig utvikling. Når jeg leser vissvasset i lenkene dine, så bærer jo de preg av noe helt annet.

Lenke til kommentar

Disse konspirasjonsfolka er like ille som fanatisk religiøse. Uansett hvilke fakta man viser dem, forkaster de dette og henviser til sine egne og obskure kilder.

 

Det hjelper ikke hva enn man sier til de, så jeg har sluttet å la meg opprøre over dem. Jeg humrer heller litt for meg selv før jeg går vidre.

Lenke til kommentar
Det eneste man oppnår med å skrive seg på en sånn liste er å annonsere for hele verden at man er en paranoid skrulling, og det er neppe spesielt lurt når man vet at arbeidsgivere bruker Google for å finne ekstra info om jobbsøkere.

 

Skal vi ansette han med amnesty-medlemskap, eller han i chemtrails-gjengen................? :whistle:

 

Hmm....

Lenke til kommentar
[...]Kan ekspertisen også debunke denne?: [...]

 

Bundeswehr bruker chaff på en øvelse, men glemmer å si fra til meteorologene så værradardataene blir bæsj.... Neste?

 

edit: den tekstingen er ikke en helt uhmmm,... nøytral og nøyaktig oversettelse

Endret av M98kF1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/07/mennes...tens-beste-hap/

 

USA har retro-engineered Looking glas-teknologien fra sumeriske sylindre, ifølge Project Camelots Bill Ryan på A New World If You Can Take It i Zurich. Det vil si at dette er Annunaki-teknologi. Denne teknologien har en snever elite tilknyttet Illuminati brukt til å se inn i fremtiden. På den måten har de kjent sin egen og verdens fremtid. Blant annet er det bakgrunnen for at den norske politikeren som varslet om undergrunnsbaser i Norge på Project Camelot i januar 2007, også kunne fortelle at Siv Jensen blir Norges statsminister i år.

 

Er dette helt seriøst? Flipper han ikke?

Lenke til kommentar
Dan Burisch har benyttet Looking glas-teknologien. Ifølge ham var vi på den tidslinjen som kalles T1. Dette var en tidslinje med store kataklysmer på jorden. Forutsetningen for T1 var en krig mellom USA og Iran, som ville ha eskalert til en atomkrig. Denne krigen ble unngått. Som resultat er vi nå på en ukjent tidslinje. Nå når Looking glas-teknologien ikke er i bruk, har ikke Illuminati og deres håndlangere lenger fordelen av å vite på forhånd hva som skjer. Det gjør det etter min mening vanskelig for dem å time iscenesettelsen av begivenheter som skal ta vår oppmerksomhet bort ifra det som virkelig er viktig.

 

 

HÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ?? :no::rofl:

 

 

Det virker også som at nyhetsspeiletgjengen er redd for alt nytt også, se på artikkelen om det digitale bakkenettet.

Endret av Selklubber
Lenke til kommentar
Denne tråden inneholder et eksempel på hva enkelte individer kan få seg til å gjøre for å tilfredsstille sin egen ondskap. Satt opp en felle for å henge ut en person. Forståelig hvis det var en personlig fiende, men moralsk forkastelig ellers. Problemet er vel at moral er et fremmedord.

 

Denne fellen du snakker om var så åpenbar at min lillebror på 15 år ville avslørt den uten problemer. Synes du ikke at det er litt tvilsomt at Frank Aune, som har en veldig sentral posisjon i Nyhetsspeilet (som av og til virker som konspirasjonsteoretikeres bibel), er så dårlig til å vurdere det han skriver om? Hvis han ikke klarer å se at dette er 100 % tull og tøys, hvordan kan du da stole på andre ting som publiseres der?

 

Edit: Quoten var tydeligvis litt gammel, beklager.

Endret av Sheasy
Lenke til kommentar

Selvfølgelig finnes det makter i verden som fester div sprøyter på fly, eller blander det med drivstoff for å kontrollere været eller hjernevaske en befolkning.

Det er den samme anonyme gjengen som står bak the new world order, inkludert noen reptiler som består av en liten gruppe individer som er en blanding av ailiens og menneske. Menneske har blitt mikset sammen med rom vesener som blir nevnt i disclosure project.

Den samme gjengen og jøder står og bak 911, som sprengte 3 bygninger. Flyna var bare en illusjon, wtc 7 ble skytt ned av en ufo som stammer fra area 51, som bruker fremdriftssystem som opprinnelig stammer fra planeten oxyrous, eller octopus som noen kaller den.

Denne planteten kommer til å streife trøndelag 2012, sammenstøtet vil bli temmelig lokalt. Faren for at liv går tapt er høy, men lite sannsynlig.

Samme gjengen står bak aids, og andre sygdommer.

Alle som ikke forstår dette er hjernevasket.

 

Btw, jesus støtter ikke krigen i irak, og koranen påstår at jesus bodde i kenya og egentlig er budda i forkledning... Så selv om politikere påstår at gud etc støtter deres saker så lyver dem, uansett hva det gjelder. Spesielt konflikt som krigen i irak da alle religioner står for fred. Uten sidestykke.

 

Ok, tror jeg gir meg nå. Da jeg ikke ser sammenheng i dette innlegget. Men jeg så 10 min reklame i dag, og greier ikke å tenke på noe annet enn at verden er ute etter å ta meg... Jeg er en hjernevasket paranoid jævel, som ikke helt vet hva jeg skal tro på, eller hva jeg vil.

 

Mente ikke ett ord av det som ble skrevet ned, og teorien ble ikke planlagt i 1 min en gang. Noe som sikkert forbløffer mange. ^^

Men at folk greier å tro på noen av tingene jeg nevner er virkelig snodig.

Selv om verden ikke er perfekt så er den langt ifra så kjedelig at man må tro på noe av dette for å sprite opp hverdagen\virkelighets synet deres.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...