Jump to content

Robocoop

Medlemmer
 • Content Count

  3268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

68 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9783 profile views
 1. Noe bør gjøres med IP eller lignende. Eventuelt spore dem opp og publisere fullt navn på forumet.
 2. Disse folkene må være det laveste av det lave. De lyver konstant! Alt er løgn. Bare positivt fokus hele veien for at folk skal kjøpe aksjer og bruke penger. De er korrupte. Black Friday-sales viser nedgang fra i fjor i salget, mens det bare var positiv haussing da det pågikk. Godt nok bevis for min del. http://hardocp.com/news/2009/12/09/black_f...l_revenue_down/ http://www.topix.net/content/prweb/2009/12...-black-friday-3 De er virkelig en gjeng ubrukelige idioter. Jeg blir forbanna.
 3. Jeg er fryktelig enig, men hvorfor lever vi ikke i henhold til det da, alle mann? Fordi det er ubehagelig å leve etter evne.......
 4. Kjør "free -m" i terminalen og post her. Mulig det bare er caching. I så fall er det bare "sunt" (utnyttelse av ressurser for en raskere opplevelse). Jeg skal prøve det neste gang jeg booter opp Linux. Det som er litt rart er at det er første gangen minnbruken har kommet så høyt. Rundt 200 har vært vanlig for Ubuntu.
 5. Dypøkologi er bare sunn fornuft. Trenger vi ikke 2 jordkloder for å leve som idag? Og da er det gjennomsnittet av verden........... I dag tærer vi på bufferkapasiteten til systemene.
 6. Man kunne tenke seg en slik ordning ja. Kanskje endog slik at IP-adresse og kobling til brukeren ikke var tilgjengelig for andre enn admins, for minske risikoen for misbruk. Et slikt skille har vi alt idag, hvor mods kan spørre en admin om å sjekke opp i ting de ikke har tilgang til selv. Hvordan vil du definere "naughty"? Geir Naughty? Folk som ofte er utestengt og har høyt advarselsnivå - kanskje særlig for tullepostinger og tøv som en hel haug med smileys og massevis av "Plz Lzm" .
 7. Jeg likte forslaget lenger opp om at bare registrerte brukere kan gjesteposte. Og bare dersom de ikke er "naughty, naughty".
 8. "Reiser hjem til mamma for å vaske sokkene sine" He, he........ Da jeg begynte studier for lenge siden vasket jeg vel alt selv som 20 åring, så.......litt generalisering der Geir......... Men i våre dager så er det blitt sånn også med studenter, dessverre. De vil helst bo hjemme på promperommet lengst mulig. Problemet blir vel om man ukritisk forpester et forum med tull og barnslig oppførsel. Eventuelt trenger litt oppbacking og diskuterer med seg selv........
 9. Det er så mye piss på sex-forumet. Mest sannsynlig pga useriøse brukere og folk som diskuterer med seg selv. Jeg ser vel ikke helt poenget med akkurat det , men det er vel noe psykisk.
 10. ching chong - Kinamann. Helgene er best for politiradio. Da tar folket helt av og drikker seg dritings.
 11. Straffeprosessloven: § 171. Den som med skjellig grunn mistenkes for en eller flere handlinger som etter loven kan medføre høyere straff enn fengsel i 6 måneder, kan pågripes når: 1) det er grunn til å frykte for at han vil unndra seg forfølgingen eller fullbyrdingen av straff eller andre forholdsregler, 2) det er nærliggende fare for at han vil forspille bevis i saken, f eks ved å fjerne spor eller påvirke vitner eller medskyldige, 3) det antas påkrevd for å hindre at han på ny begår en straffbar handling som kan medføre høyere straff enn fengsel i 6 måneder, 4) han selv begjærer det av grunner som finnes fyldestgjørende. Er ikke mye skjellig grunn at en som har telefonen sin overvåket sier noe i irritasjon. I så fall må han pågripes rett etterpå, man kan ikke vente til Obama kommer.
 12. Kom med loven som sier at PST ikke kan pågripe Bhatti i gitte situasjon. Du kan vel loven?
 13. Synes dette stinker! De kjører opp på siden av ham med kassebil og hopper ut. Er dette Norge? Altså, er det noen de har kontroll på hvem er og hva gjør så er det vel Bhatti. Han er jo under konstant overvåkning. Dette var rett og slett en ulovlig pågripelse.
 14. Han fortjener å miste lappen. Han er sikkert alkoholiker.
×
×
 • Create New...