Jump to content

lceman™

Medlemmer
 • Content Count

  3800
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lceman™

 1. Bart ska 'rem ha! La oss se bort fra jallagaymerheadset og skikkelig teit vinkel fordi jeg bare har skjermlys å jobbe med.
 2. Jeg tenkte oppriktig at jeg skulle gi det et par år til før jeg ble nevneverdig aktiv igjen, vil ikke la det gå inflasjon i min fyllevisdom... Jeg kan i det minste informere dere alle om at eksil i Sverige kan anbefales så lenge man har norsk jobb, og at massive mengder sprit + øl blir krøll (alkohol er for billig i grännlandet). Dëssütën ër töddlër fëtt, slëng dëm inn dër dü følër för dët, dët sër jättesvënskt öm du slänger pä töddlër!
 3. Her også. Forrige lørdag drakk jeg en 60 år gammel skotsk whisky. Den var ikke gal altså.Litt usikker på om den var verd prisen, men god var den. 60 år ja, altså fullstendig fatsmak... Neppe verdt prisen. Personlig velger jeg å være et enkelt menneske i kveld, lar Ardbegen stå og nyter heller en Lemmy. (jeebz, mitt første innlegg siden januar 2014, jeg har prakitsk talt deaktivert meg)
 4. Da det ser usedvanlig dårlig ut med billett til meg i år (og jeg uansett planlegger å ha et hus å bruke penger og påska på), så overlater jeg lykkelig ansvaret for HW-rekka til førstemann til mølla
 5. Da lar vi Lasse Holm vike, også kjører vi blodig alvor: -Historen bak HW-rekka er for min del litt fjern, det eneste jeg vet er at den har iallefall eksistert siden TG04, og den har vært organisert av meg siden TG08. -HW-rekka er et tilbud for forumbrukere som synes det høres koselig ut å sitte sammen med andre forumbrukere på TG. -HW-rekka er ikke offisielt arrangert av HW.no. -HW-rekka vil (i første omgang) bestå av 144 plasser, altså to rader à 72 plasser på tvers av skipet. -De to radene sitter med ryggen mot hverandre. -HW-rekka har som oftest blitt plassert i utkanten av "silent zone", dette for å tilfredsstille både gamle grinebitere som undertegnede, og PA-hungrige fjortiser -De to radene referes til som Rad A og Rad S, hvor Rad A er med ansiktet vendt mot inngang/utgang/resepsjon/kafeteria-området. -Vi opererer også med Side F og Side Y, hvor side F er den sida av midtgangen hvor inngang/utgang befinner seg. Å bli en del av HW-rekka vil naturligvis kreve at du, når billettsalget starter, kjøper en billett til The Gathering 2012. Videre må også jeg, eller en annen person jeg utnevner, settes som seater for din billett på www.geekevents.org, nærmere informasjon kommer når dette er aktuelt. Det vil i år, som de tre-fire siste åra foregå på den måten at dere organiserer dere i grupper, og jeg mottar en påmeldingsmail fra kontaktpersonen for gruppa. Kontaktpersonen for gruppa er den eneste jeg ønsker å kommunisere med. PÅMELDING: Påmelding skjer per mail til: hwrekka2013@hotmail.com Organiser dere i grupper dersom det er noen av dere som skal sitte ved siden av hverandre/på samme hylle, og overlat til en person i gruppa å opptre som kontaktperson overfor meg. Gruppeleder sender meg da en mail med følgende informasjon: -Fullt navn, HW.no-nick og Geekevents-nick på alle medlemmer i gruppa (dersom dere skal ha med folk som ikke er medlem på forumet utgår naturligvis HW.no-nick...). -Omtrent hvor dere i henhold til mitt flotte oversiktsbilde vil sitte, f.eks: "Rad A, Side F, klint inntil midtgangen." Påmeldte (29 stk): Iceman™ Butseente Balli Balli2 Balli3 Balli4 Palex Palex2 Palex 3 Petter Petter2 Petter3 Petter4 Petter5 Wheelman Ozeth TheMartine Blackbrrd PureDarkness n0va PureDarkness2 PureDarkness3 PureDarkness4 PureDarkness5 PureDarkness6 PureDarkness7 PureDarkness8 PureDarkness9 PureDarkness10 Seatmapting:
 6. Kommer an på hva det er du skriver ut. Antall sider en blekkpatron skal holde er vel, som med de fleste tonerpatroner jeg har møtt, beregnet ut fra 5% dekk, altså en normal side tekst.
 7. Ja, det er jeg, men jeg skjønner ikke helt hvorfor vi må dele det med hele forumet.
 8. Det er jo godt å, for en gangs skyld, få noe fornuftig fra Flåthen. Men ja, LO har blitt en veldig svak organisasjon handlingsmessig, virker som om de er fornøyd med en plass i AP's sentralstyre, noe som i liten grad reflekterer grunnbevegelsen i fagbevegelsen.
 9. 'det er normalt'... dennne streeiken er bare det siste eksemplet på det som er et prinsipp hver ggang. jeg synes at allle som beeordrer andreå streike, bør streike selv. bli upopulær, eller risiker det. Tatt i betraktning at en fagorganisasjon fungerer som et demokrati, så er det teknisk sett medlemmen/de streikende som har valgt sitt forhandlingsutvalg og sin forbundsledelse, så det er de "som beordrer andre til å streike" som streiker...
 10. For at rett skal være rett, så bør du få en ny stillingstittel og komme inn på et høyere lønnstrinn. Det blir ikke riktig at du skal ha høyere lønn enn andre som har samme stilling som deg.
 11. Jeg regner med at det er streiken i stat og kommune du snakker om? Det er normalt å starte en streik litt i det små, for så å trappe opp etterhvert hvis partene ikke kommer til enighet, og å ta ut kommuneansatte i Oslo i streik vil bli såpass merkbart for såpass mange, at det er nok et "våpen" de sparer litt til.
 12. For all del, sannsynligvis stor uenighet internt i fagbevegelsen vedrørende EU. Jeg kan ikke snakke for mer enn det jeg vet om et El & It-distrikt, og der ligger det vel på 10-20% for EU/EØS hos aktive medlemmer. Skal nok ikke så mye valgflesk til før Høyre klarer å "lure" til seg de medlemmer av fagorganisasjonene som ikke kan regnes som "aktive/informerte". Jeg er forsåvidt veldig aktiv i fagbevegelsen, men stemmer blankt.
 13. Nøyaktig hvordan et høyreparti som, så vidt jeg har forstått, er meget EU-positive regner med å høste inn velgermassen til fagbevegelsen skal bli spennende å se.
 14. Informasjonsflyten har i det hele tatt vært elendig i år.
 15. Kan du ikke bare gå opp å tribuna og ta bilde av raden da?
 16. Kanskje, kanskje ikke? Du får komme bortom og sjekke.
 17. Hvis noen føler at de ikke fikk helt riktig størrelse T-skjorte når jeg nå gikk og tredde dem ned over hodene deres, så går det an å bytte, jeg tror jeg har et par andre størrelser å velge mellom.
 18. Dere bør storme til R60 S54 eller noe alle mann, Petter og Balli tar alle T-skjortene. Har både HW.no og Gamer.no T-skjorter.
 19. Jeg har intet mindre enn to pappesker med T-skjorter jeg vil bli kvitt...
 20. Er det mange som blir misfornøyde hvis jeg sier at jeg var innom kontorene til Mediehuset Tek AS i går, og fikk overlevert en svær pappeske med noe som har vært etterspurt de siste par-tre åra?
 21. Seatingen stenger i kveld kl 2359, så alle eventuelle innvendinger på hvor folk er plassert bør være i en innboks nær meg i god tid før det.
 22. Fordi amfetamin fungerer mye bedre...
×
×
 • Create New...