Jump to content

lceman™

Medlemmer
 • Content Count

  3800
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

173 :)

About lceman™

 • Birthday 09/05/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

16945 profile views
 1. Bart ska 'rem ha! La oss se bort fra jallagaymerheadset og skikkelig teit vinkel fordi jeg bare har skjermlys å jobbe med.
 2. Jeg tenkte oppriktig at jeg skulle gi det et par år til før jeg ble nevneverdig aktiv igjen, vil ikke la det gå inflasjon i min fyllevisdom... Jeg kan i det minste informere dere alle om at eksil i Sverige kan anbefales så lenge man har norsk jobb, og at massive mengder sprit + øl blir krøll (alkohol er for billig i grännlandet). Dëssütën ër töddlër fëtt, slëng dëm inn dër dü følër för dët, dët sër jättesvënskt öm du slänger pä töddlër!
 3. Her også. Forrige lørdag drakk jeg en 60 år gammel skotsk whisky. Den var ikke gal altså.Litt usikker på om den var verd prisen, men god var den. 60 år ja, altså fullstendig fatsmak... Neppe verdt prisen. Personlig velger jeg å være et enkelt menneske i kveld, lar Ardbegen stå og nyter heller en Lemmy. (jeebz, mitt første innlegg siden januar 2014, jeg har prakitsk talt deaktivert meg)
 4. Da det ser usedvanlig dårlig ut med billett til meg i år (og jeg uansett planlegger å ha et hus å bruke penger og påska på), så overlater jeg lykkelig ansvaret for HW-rekka til førstemann til mølla
 5. Da skal seatingen være ryddet opp i, og seatmap er i førstepost. De som ikke er fornøyde bør be meg endre på det innen kl 2359 i morgen kveld, da stenger seatingen.
 6. Bra, da er du på plass når jeg trenger hjelp til å løfte opp hylla mi =)
 7. Vi som skal teipe sammen A4-ark får forresten T-skjorter for jobben, så jeg trenger størrelsene som ønskes fra alle "Selvfølgelig"ene og "Kanskje"ene, ta det på PM innen... Neste helg. (Dette gjelder også Petter, som av en eller annen merkelig grunn tror han slipper unna)
 8. Sånn går det når Gud og hvermann skal ha sin egen "rekke", og den tradisjonsrike, bunnsolide HW-rekka ikke er god nok for dem lengre
 9. Ved nærmere ettertanke: Folk flest vil sitte med trynet mot scena, nå sitter vi sånn her:
 10. Ok folkens, nå sitter vi sånn som det her: Jeg synes det er litt trivelig når vi sitter som en gruppe, rygg mot rygg, men om det er veldig sterke meninger om det, så ser jeg for meg at det kan være mulig å sette oss alle sammen på raden som vender mot scena, men da må det komme sterke meninger om det ganske snarlig.
 11. Jeg kan telle til 32 på "mine billetter", så med mindre GE går ned (som det pleier å gjøre) så seates det i dag! Kjører vanlig rutine og seater helt random i dag, så rydder jeg opp litt nærmere når jeg har lagd et seatmap osv...
×
×
 • Create New...