Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Ja. Man kan desverre få fritt leide til å komme med hva som helst av påstander ved å kjøpe bare 1 stk aksje. (Men antar det ikke medfører immunitet for injurie-søksmål.)
 3. Riktig avgjørelse å la andrevalgene våre få kamptrening i dag. De må tross alt være kampklar de også. Kunne allikevel vært greit å ta innbytterne våre komme innpå enda tidligere enn de gjorde. Viktig å få minutter i bena på de beste siden vi ikke fikk noe pre-season. Kan selvsagt ikke klage, da alle innbytterne hadde positive bidrag, og Rashford + Greenwood fikk sine første goaler for sesongen. Så vel ikke engang tendenser til gnistrende angrepsspill i dag fra de som startet, men det er vel heller ikke forventet når Ighalo, Lingard og Mata startet sammen. Foruten å vinne, var nok fokuset mer på å komme i kampform enn å spille glitrende angrepsfotball, så alt i alt godkjent i mine øyne.
 4. Hvordan? I 2016 hadde demokratene standpunktet at det burde utnevnes en ny dommer. Republikanerne mente det ikke skulle gjøres det. I 2020 har demokratene standpunktet at det ikke bør utnevnes en ny dommer. Republikanerne mener at det skal gjøres det. Hvordan er dette en feilrepresentering? Det er nok ikke det eneste standpunktet de har/har hatt. I 2016 mente de at en ny dommer burde utnevnes til tross for at det var valgår.
 5. Vet du om noen bilfabrikanter som har gjort dette? La en app modifisere UI i en bil? Du snakker som om at VW vurderer dette, men det virker ikke plausibelt en gang, det er jo stikk omvendt av hva vi kan forvente fra tyskerne, de sliter jo med å få sin egen app til å virke skikkelig
 6. Flott timing å akkurat være ferdig på jobb, foran PCen på hjemmekontoret! Fikk ikke med meg mer enn de siste minuttene før pausen, men det interessante er vel det som kommer nå, og når pressen får frihet til å slippe info fra shareholders-sesjonen som sikkert er ferdig nå.
 7. Splitting ødelegger. Bedre å bli litt irritert.
 8. Ja, men så har man jo samtidig eksempler som man ser i hellas, libanon og bangladesh. Igjen, jeg er ikke prinsippmessig i mot noe som helst dersom resultatet er bra. Ifølge leger uten grenser, er ikke flyktningleirer noen løsning på en flyktningkrise: "Dårlige boforhold og overbefolkede leirer gjør flyktningene ekstra sårbare for å bli syke, og ofte er tilgang på helsehjelp begrenset. Hvis pasienter med kroniske lidelser ikke får medisiner eller barn er vaksinerte risikerer mennesker å dø av sykdommer man vanligvis enkelt kan behandle eller forbygge. Dårlige vann- og sanitærsystemer, samt mangel på mat bidrar også til høyere risiko for sykdom." Men gitt at man investerte mer penger i leirene, ville de kanskje vært nærmere en løsning? Jeg har ikke det svaret. Men noe av kjernen til at folk søker et bedre liv i europa, kommer vel av at det rett og slett er bedre, derav påstanden om at nærområdet må være i en eller annen tilsvarende eller tilstrekkelig grad av bra.
 9. Nå hører vi to på Turn ! Turn ! Turn ! med The Byrds.
 10. Det er feilrepresentering av hva som skjer. Demokratene har standpunktet at republikanerene løy i 2016 for å rane til seg mer makt, at republikanerene sine nåværende uttalelser beviser dette -- og følgelig at republikanerene som flippet standpunkt er ryggradsløse neper som aldri skulle hatt lov til å sette sin fot i senatet -- og at de må gjøre opp for seg før de kan påberope seg et nytt standpunkt. De har ikke endret standpunkt, de ønsker å holde republikanerene ansvarlige for sin egne politikk og deres umoralske vikarierende argumenter som leder til fascistiske lover, som bare gjelder deres politiske mostandere. Nå er det tredje gangen du feilrepresenterer hva som skjer. Ser du virkelig ikke forskjellen på rett og galt? Svart og hvitt?
 11. Fillesak? Samboeren til justisministeren brenner bilen sin for å skylde på noen andre! Og justisministeren pynter på sannheten i vitnemålet sitt. Det viser til fulle at det ikke er noen fillesak. Folk som misbruker makt og posisjon er de aller viktigste å avsløre.
 12. De skal ha de ha, 5 dødsfall på et døgn fremstår jo som veldig lite når de har hatt over 100 daglig over en periode... Det blir ikke vanskelig å finne forbedringspotensiale og vise til en fin graf hvor trenden er på vei ned. De har iallfall klart å manipulere befolkningen til å tro at det går veldig bra der nå.
 13. Veldig, vesentlig lavere IPC, færre kjerner og DDR3 minne. Personlig ville jeg ikke kjøpt 3080 med mindre du har tenkt å bytte hovedkort, CPU og minne. Til 4790k tenker jeg 3060 er mer match, tror nok den bottlenecker 3070 selv om man blodklokker CPU og minne.
 14. Er ikkje det litt bortkastet penger, om ein likevel har GP?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...