Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Så når du kommenterer noe du reagerer på er det noe annet enn når alle andre kommenterer noe de reagerer på? Hva er forskjellen på deg og alle andre, og hvem har gitt deg definisjonsmakten over hvem som blir krenket og ikke?
 3. Veien til helvete er brolagt med gode hensikter, heter det. Det meste av dette er psykologisk - hvis smittetallene er lave vil det synes ulogisk med strenge tiltak, og hvis skøytehaller senere blir fulle av lik, vil det synes uansvarlig å ikke ha noen tiltak. Hvis det er riktig at en ikke blir immun mot viruset, vil vel det si at dersom en blir rammet av en annen sykdom i løpet av det neste året, vil viruset komme tilbake og forsøke å ta en grusom revansj. Hvis en sjelden er syk, kan det like gjerne gå bra?
 4. Det stemmer. Det er vel derfor vi kaller det "dugnad". Man må stole på at folk følger rådene som blir gitt. Forøvrig posta jeg det samme to poster over din 😉
 5. Hun har vel ikke tuklet med slikt siden vi puttet film i kameraet, og tror ikke hun er veldig lysten på lære det igjen. Geir
 6. Er det lettere å forstå Trump enn for eksempel Obama? Jeg kan ikke huske at Obama måtte oppklare annenhver ting han sa fordi det gode ordforrådet hans kom i veien for han. Det blir rett og slett for tynt.
 7. At jeg ikke finner igjen toastjernet mitt, akkurat nå når jeg skulle bruke det.
 8. Nå hører vi to på Sugar Baby Love med The Rubettes.
 9. Refser nordmenn på «harry-handel»: – Det er rett og slett dårlig gjort https://www.nrk.no/osloogviken/mange-nordmenn-i-karantene-etter-_harry-handel_-1.14978233 Så hvis du ikke krysser grensa, kan du reise rundt i hele Norge? Ingen sjekk, ingen begrensning?
 10. Har en PS4+, kjøpte en ny PS4 uten + i dag. På den nye har jeg nå overført data fra den gamle. Trodde da det var mulig å kunne bruke den nye til å spille med (vanlig bruker uten + abonnement). Men får bare bruke + abonnement. Har jeg oversett noe her?
 11. Lynxman: Det finns mkt som tyder på att 5G kan ha negativa effekter. Problemet är att större delen av forskningen som presenterats officiellt kommer från industrin självt. Man blir tyvärr tvungen att gräva själv. Men jag tror uttalandena av den här tidigare forskaren åt Motorola sammanfattar hela situationen ganska bra:
 12. Polestar Precept walkaround publisert i dag.
 13. Ironsword - Rogues in the House
 14. har det nettop skjedd og plutselig kommet? I disse tider så ville jeg tippet på at en stein fra grusing på veiene har satt seg mellom bremsekloss og skive. Da er det enten å prike vekk eller å kjøre en liten tur i 80 sonen så forsvinner det. (ikke rygg) Hvis det har vart lenge kan det være noe gærn't med hjullageret, da må du ta den på service.
 15. I forhold til hvordan brukmarkedet er nå kan du jo vurdere Sony A6000.
 16. "Gleder meg" til skole og barnehage åpner igjen. Not. Skjønner at vi må gjennom det, men det er jo klart det kommer til å føre til en bratt stigning i antall smittede. Greit nok at barna som regel slipper billig unna sykdommen, men lærerne, foreldrene og øvrig familie som får smitten via barna - not so much. Og når den smittede voksne setter seg på bussen på vei til jobb.. Nei, dette går til helvete med høye kneløft.
 17. Nå hører vi to på For What It`s Worth med Buffalo Springfield.
 18. Mange valgte å ta seg en harrytur i dag. "Fremstår litt egoistisk", sier politiet. Må vel si meg enig i det. https://www.nrk.no/osloogviken/mange-nordmenn-i-karantene-etter-_harry-handel_-1.14978233
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...