Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Selvsagt kan du det! Benyttes faktisk også. (Jeg sikter ikke til løsningen over her, har ikke sjekket den.)
 3. Mulig det er besvart før, men jeg er ikke i inngående søkemodus per øyeblikk.
 4. Jeg vil naturligvis rette opp din forståelse av vannmangelen i Syria som skyltes opprøret og den etterfølgende krigen. Vannmangelen skyltes i all hovedsak at flyktninger mistet tilgangen på vann. I tillegg kom det også lite nedbør i denne perioden som ikke lettet på situasjonen. Men i all hovedsak handlet krigen om opprør mot det sittende regime som min første link også viser til. Vannmangelen utløste ikke krigen, men krigen har utløst krig om vann siden vannmangelen kom etter at krigen brøt ut. Vann er blitt et mektig våpen i Syria, Jemen og Irak (aftenposten.no) Kritisk vannmangel i Syria | Kirkens Nødhjelp (kirkensnodhjelp.no) Som jeg er inne på, så kriger man i stedet for å løse krisen med vann teknisk, bruker man mangelen på fornuft til å krige om rettigheter. Man løser ingen kriser med makt, man får bare større kriser.
 5. Du kan ikke ha relé-spolene i serie med lamper.
 6. Ser den. Har fått gamet i hele helgen, min oppskrift er: Verifiser spillfiler i WW3 Launcher først(IKKE i Steam), når Fetching Data dukker opp vent 20-30sek før du trykker Try again. Funker det ikke på første så kommer jeg inn på andre forsøk.
 7. 😂😂😂😂 Jeg lar ingen lide for dine utsagn, sa meg bare lettere uenig med ditt utsagn
 8. Noen er helt opphengt i om hva man drikker inneholder alkohol eller ei. Det finnes ingen måte for meg å gi deg en av eller påkreftelse. Jeg kan kun gi deg råd som stemmer med meg sjøl. Og jeg tenker som følgende. I dag skulle det ha vært godt med en Whisky, men det driter jeg i fordi jeg ikke gidder gå på polet og skaffe meg det. Her er dét jeg som er herren, jeg som bestemmer og de som mukker kan gå fuck themselves.
 9. Sjekket twitter tråden.. Ikke mange som var særlig begeistret for den halgen men heller det faktum at spillet ikke fungerer..
 10. November 1631: Den irske fransiskanermunken Patrick Fleming blir myrdet utenfor Praha den 7.november av en gruppe av bevæpnede kalvinistiske bønder. Det er trettiårskrigen og den store protestantiske offensiven som er bakgrunnen for hendelsen. Fleming hadde undervist ved en skole i Praha men hadde flyktet da den saksiske hæren var på vei mot Praha. Han ble 32 år gammel. https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Fleming_(Franciscan) Side fra Patrick Flemings biografi om St. Colomba som først ble publisert i 1667, flere tiår etter hans død.
 11. At det er litt problemer første dagen regnet jeg nesten med, men det har nå gått 3 dager. Det kommer heller ingen info fra de om de gjør noe for å fikse problemene. Dette er siste Tweeten de har lagt ut
 12. https://www.tu.no/artikler/fornebubanen-er-norges-billigste-skinne-gaende-strekning-per-passasjer-br/520319?key=jiUvyR4d Enjoy.
 13. 3 https://no.wikipedia.org/wiki/Komponist
 14. Russofobi og koloniserings- narrativet er noe Russland og Kina peddler til utviklingsland selv om de begge er langt mer rasistiske og fortsatt bedriver kolonisering selv, deriblant i Afrika. Og så fremstiller de seg selv som løsningen. Buyer beware, sier jeg bare
 15. Godt hende han er hyggelig og alt det der, men eg synes ikke han passet i den rollen. I fravær av ansiktsutrykk kunne han hatt karisma eller noe utstråling (stemme osv), men han har ingen av delene. Se bare på Geladriel også, null karisma får eg av henne. Alle går som de har en stokk opp i ræven. Synes watchwarden hadde det eg savnet fra de andre. En annen serie, Andor, og der er skuespillet på et helt annet nivå.
 16. Ganske utrolig at de lanserer spillet i F2P også er det dette som er det store problemet.. De burde seriøst ha fikset dette før de lanserte.. Og å vente 30 minutter på å spille et spill... Det gidder jeg rett og slett ikke. Merker det snart blir avinstallert.
 17. Noen mennesker kan hverken lese elle forstå, slikt er visst vår byrde. (Jeg hadde en venninne fra Narvik som jeg støttende ble med til Narvik når hennes datter døde i barsel. Hun bodde i Halden. Min eldste sønn kjørte oss til Gardermoen). Det hele endte med at jeg fikk kjeft for at jeg drakk. Den øllen som var årsaken til det kunstige problemet hadde stått utendørs i to timer, og var selvfølgelig fullstendig tom for kullsyre og bare å helle ut. Slik kan det gå.
 18. Jo det er vel slik. Russerne prater om nazisme, det er jo de so er nazister. Det de slenger rundt seg i media virker jo som en galskapens blanding av nazisme, tanker om russisk storhet og store hjerneskader i frontal lappen. Hjernesvulst? eller har putin flekset for meget foran speilet og blitt en vaskeekte narsisist med nazistiske grunntanker? Er farlig å bare vase rundt en haug ja mennesker, da er det ingen so korrigerer begynnende galskap og fastlåste tankeloops.
 19. Neida, han er 72. Det gikk rykter om han ønsket å trekke seg før krigen, men at Putin nektet han det. Det virker som det russiske apparatet har kortsluttet fullstendig, Putins tale i går blir av The Guardian beskrevet som et raserianfall fra en drosjesjåfør, i stedet for en tale fra en statsleder. Og Lavrov prater jo bare tull. En skulle tro at russerne i det minste forsøkte å få noe sympati, men dette virker sannsynligvis helt mot sin hensikt, også i Kina og India.
 20. Får akkurat samme feilmelding som deg. Det har vært sånn helt siden de gikk F2P.
 21. Regelen er at om Russland anklager vesten for noe, så er det noe de gjør selv. Og det er tilsynelatende fortsatt gjeldende.
 22. Du har 12v på begge sider av spolen. Releet må ha jord på ene siden av spolen og 12v på den andre.
 23. Vesten er rasister??? Det er jo russland so driver etnisk renskning i eget land og so vil det samme i Ukraina. Russerne kan ta seg en anders og en bolle og slutte projisere.
 24. https://www.nettavisen.no/nyhetsstudio?p=lc-4571930-6650 Lavrov er ute å bjeffer igjen.Han må vel nærme seg 90 år snart?…
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...