Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Nettopp sett igjennom "Money Heist: From Tokyo to Berlin" på Netflix og det var severdig underholdning. Ble mange episoder under noen dager med tung forkjølelse. Vurderer nå å se Jaguar.
 3. Nå regner det på Vestlandet, men er det for sent til å senke strømprisen? [Ekstra]
 4. I dag er det Freedom Day, så vi kommer ikke til å være i form til å spille i morgen, for å si det mildt. Hva med mandag?
 5. Jepp har selv hatt en ganske kraftig og langvarig forkjølelse gjennom siste par uker og er rimelig sikker på at jeg ble smittet på jobb. Det ødelegger eks. for treningsaktivitet og irriterende at andre ikke respekterer grunnleggende smittevern.
 6. Hei. Emoji-standarden er implementert av plattform. Hvilke emojier du får er avhengig av hvor du bruker dem.
 7. Som @nessuno korrekt påpeker er det 125cc og visse "choppere" (les:HD) som dessverre setter på uorginale potter og støyer noe infernalsk. Det er også en del som leker RR på vei og kjører på 2dre, 3dje gir med "effektpotte" noe som heller ikke er særlig hensynsfullt. Og så er det de som tror på myten "Loud pipes saves lives", og ikke skjønner at de kun oppnår å bli "hatet" av både de bor som langs vei og andre som ferdes langs veien og heller ikke er begistrert for bråk. Ikke alle som setter pris på "heftig" motorlyd nemlig 😄 Jeg har selv syndet her, men dersom "potta" (eller fullt anlegg) ikke gir en vesentlig effektøkning er det uaktuelt. At original-anlegg dessverre ofte ser mindre pent ut kan være en formildende omstendighet for å sette på uoriginalt. Motorrad tester ofte eksospotter og det er verdt å merke seg at som regel gir "bråkepotter" *mindre* effekt enn OEM.
 8. Hvordan mener du en befolkning som ønsker å leve i steinalderen og som har slike holdninger skal klare å skape noe som helst? Kina fungerer i hvert fall, tross menneskerettighetsbrudd som fortjener krass kritikk for. Kina har en levestandard som er langt høyere enn i muslimske shithole land. Men det gjenstår å observere det afghanske folkets skaperkraft. Selv om jeg tviler sterkt på at de klarer, mener jeg de har stort potensiale. Det kan kun gå fremover der. Det er kun viljen det står på.
 9. Banner SprengeMobil for i dag har Cassidy Tvillingene vært to late tenåringer, som har lagt og dradd oss til langt på dag.😉😉
 10. Hva tror folket om kommende forkjølelse- og influensa-sesong? Hører at mange som blir forkjølet blir mer en vanlig syke. Immunsystemet er ikke vant til å takle forkjølelse. Jeg vil tro at det blir høyere enn gjennomsnittlig dødsfall denne sesongen.
 11. En artikkel fra i fjor. https://www.lifewire.com/use-itunes-iphone-ipod-1999253
 12. Nå hører vi to på Tryin` To Get To Heaven med Joan Osborne.
 13. Nei det tviler jeg på. Ikke brukt iTunes til noe på åresvis. Hva skal en ha det til?
 14. Jeg mener årsaken er ganske enkelt fordi majoriteten er konservative og ekstreme religiøse muslimer. Når 99% ønsker sharia kan vi nesten konkludere med at et fåtall ikke er islamister der.
 15. Er det fortsatt slik at man er avhengig av å ha iTunes installert en plass?
 16. Banner Ciaran og Ciara for å ha dratt seg ut av loppekassene nå.
 17. Banner SprengeMobil for Cassidy Tvillingene er ingen morgenfugler, vi to har akkurat dradd oss utav loppekassene våre nå vi to.😉😉
 18. Nå hører vi to på Let`s Just Get Naked med Joan Osborne.
 19. Er nok av folk som tar det opp, men da blir man kalt rasist. Grunnen til at folk har blitt mer "lovlydige" er at nordmenn har blitt mer "lovlydige". Den grove og alvorlige volden er der mye av innvandre og dere etterkommere som står bak. Skal man ta opp det du nevner så må man ta med hele bildet.
 20. Siste uka på jobb nyser og hoster folk som bare det over alt. Det rare er dog, det virker som man nå på død og liv skal nyse og hoste uten å holde seg for munn. Nesten som en "ja nå gidder jeg ikke mer av dette covid kan være farlig tullet. Se på meg - jeg nyser nå demonstrativt flere ganger rett ut i luften rundt meg". Jeg skjemmes litt av folks egoisme og hvordan de gir f. i andre rundt seg for å være helt ærlig. Fremover kommer jeg til å gå hardt på alle som gjør det og håper andre også gjør det. Jeg har ikke sittet nesten 2 år i en pandemi for at folk skal oppføre seg som tankeløse unger.
 21. @ovstebo har mange gode poenger, som jeg er enig i. Det er vanskelig å starte opp, både som gründer og innovatør/oppfinner, men spesielt sistnevnte. Det er ikke bare å starte opp med gode kunnskaper om det man holder på med og en god idé. Her kunne regelverket vært mer tilpasset små firma, enkeltmannsforetak og private. Bare en liten ting som krav til å rapportere på alskens lille småsaker, som stjeler tid gründeren og innovatøren heller skulle brukt på utvikling av produktet, og/eller salg. Og ofte så er det mer eller mindre samme info som må meldes inn for hvert rapporteringsskjema som må fylles inn. Disse har som oftest heller ikke råd til å betale en annen person for å gjøre denne jobben for dem. Foruten det som er sagt om mulighet for og regler for å kunne drive med endel utstyr og stoffer og kjemikalier i små mengder, så er en av de større problemene, tilgang til risikovillig kapital. Spesielt om man er i en noe smal bransje. Dette kommer gjerne i sammenheng med potensiale for å få solgt nok av produktet til høy nok pris. Norge er et lite land med relativt få innbyggere, spredt over et relativt stort geografisk område. Det betyr gjerne at man må få mange bedrifter, eller nasjonale kjeder, for å få solgt produktet. Og i Norge er det relativt få kunder man kan selge til, så man må vurdere om produktet har appell i andre land. Altså er det større forutsetninger for å lykkes i f.eks. Tyskland, Frankrike og Storbritannia, enn i Norge. Ja, selv land som Sverige og Danmark vil være lettere enn i Norge. Sverige pga flere innbyggere totalt, og mindre spredining, Danmark fordi alle innbyggerne finnes innenfor et langt mindre område. Og skal man utenlands, og da gjerne våre nærmeste naboer i første omgang, så må man tilpasse seg flere lands regler og må oversette all dokumentasjon til flere språk. Kostnader som ikke i samme grad gjelder der man kan spre seg til flere områder uten å trenge slike tilpasninger. F.eks. vil en bedrift kunne mislykkes i USA, men likevel gjøre det godt nok til at de klarer å leve av det lille de selger. Og inntektspotensialet er enormt mye større. En tysk bedrift må på sin side både tilpasse seg annet lands regler, og kultur som kan spille veldig inn på mange områder, får å kunne lykkes der. Derfor er det særdeles viktig at regelverkene homologiseres på tvers av landegrenser, noe som EU er med på å pushe. Og da gjenstår språk og kultur, når regelverkene er samkjørte. Og for Europa som region, er det veldig viktig at man lykkes med samkjøring av regelverkene, for å kunne konkurrere med andre regioner.
 22. Banner MR SPEED for å spørre om jeg er en morgenfugl. Ja, jeg er det.
 23. Det toget har gått. Han har hatt mulighet til det utallige ganger, men valgt å stå på sitt hver gang. Selv nå relativt nylig står han fast på sitt. En endring på dette nå kan være basert på alt fra sannhet til trusler. VK kommer forøvrig heller ikke til å tilstå, så det er egentlig fellende dna som er det eneste mulige måte denne saken kan komme til en endelig konklusjon.
 24. Det skulle ikke forundre meg om det var nok at alle hadde god håndhygiene og holdt seg hjemme når de var syke. I motsetning til korona så smitter influensa sjelden mens ikke man har symptomer. De som ble syke måtte vært borte fra skole, jobb og fritidsaktiviteter lenger enn de vanligvis har vært, men totalt sett ville fraværet gått kraftig ned siden mye færre ville blitt syke. Vi ville også fått frigitt en del sykehussenger om vinteren og levealderen ville økt. Anonymous poster hash: ac691...431
 25. Er det bare jeg som ikke merker noen forskjell i dag fra siste 4+ uker? 😮 Eneste forskjellen jeg har merket er at folk ikke lenge nyser og hoster i albuen...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...