Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Yaay, da ble endelig jeg også lvl 60! Er atm på act 3 hell med min barb, og har soloet hele veien :p

 

Men har et spm ang valur buff og da egentlig magic find, er det slik at dersom man har my MF så er det større sannsynlighet for å få bedre items fra blacksmith? Jeg har nemlig hat så å si 0% MF igjennom hele spillet og får skjeldent optimalt gear fra blacksmith på første forsøk, men når jeg hadde stacket opp 3 VB så fikk jeg brått et set med veeeldig gode stats på blootsa jeg craftet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

NEEEEEEEI!!!!!!!!!!!!!!

 

FAEN! Sku ta Belial og han hadde sånn 2 angrep til så var han dau men så kom han med det jævla greiene sine som gjør at bakken blir grønn og eksploderer og jeg daua ofc. Selv med serenity greier og mantra of healing.. helvete!

3 gang nå!! :realmad:

 

 

IGJEN!!!! FAAAAAAAAENNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!

Igjen.. nå klikker det snart.

Endret av Lami
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå er jo ting ute på ah i 1 dag og 12 timer, ikke 48 timer :p

 

Ehm? Noe jeg ikke har fått med meg ? Ser da ofte ting med 2d eller 1d 23h?

De har satt ned tiden på AH fra 48 timer til 36 timer.

Hvor mye gold tror du man kan tjene på ett Whimsyshire run (NM)?

Jeg tjente rundt 20-35k per run. Kommer an på hvor mye gold find % du har, + at du bør plukke opp alle items så selge til npc

Lenke til kommentar

Som en witch doctor som nylig har begynt inferno, er det noen som har noen tips i forhold til hvordan man mest taktisk fikser utstyr?

 

Act1 inferno var mer eller mindre enkel og act2 er grei nok (dog det er altformange tranger områder og om jeg møter feil type elite pack er jeg rævkjørt). Jeg har derimot fått med meg såpass at de beste items får man act3 og 4 så jeg driver egentlig bare og bruteforcer act 2 nå, men jeg ser for meg at jeg ikke kommer til å overleve lenge i act3 med det gearet jeg har.

Jeg tenkte derfor jeg skulle begynne å bruke AH litt til å oppgradere gear. Problemet er jo at det alltid finnes items som er hakket bedre om man bare betaler et par hundre tusen til, og det er lite fristende å bruke hele budsjettet på ett item som man uansett skal bytte ut senere.

 

Hva er den mest effektive fremgangsmåten her? Oppgradere én og én item til 500-600k/stykke helt til man klarer å kjøre act3 inferno nogenlunde greit eller kjøpte billige items (200k'ish) til å begynne med? Og hvordan tjener man egentlig kronasjer før man klarer å kjøre act3/4 effektivt?

Lenke til kommentar

Tror egentlig man bare må grinde seg til døde i Hell for å få nok cash til å kjøpe mest mulig rare AH-gear med latterlige stats på.

 

Evt ha en million fans som donerer cash til deg bare for å bli nevnt på livechatten ;)

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...