Gå til innhold

Mixy

Medlemmer
  • Innlegg

    5 870
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Mixy

  • Bursdag 22. nov. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

23 781 profilvisninger

Mixy sine prestasjoner

1,3k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

  1. Jeg må innrømme at jeg har veldig lite kunnskap om ZFS, og det virker å være en liten terskel jeg må over hvis man skal få noe igjen for det. Men ja, har forstått at snapshots er et viktig element. I tillegg skal det vel gi bedre ytelse enn standard array ettersom man får striping av data, men da med risikoen ved diskfail. Pluss at man har noe data-validering/kontroll opp mot bit-rot problematikk har jeg skjønt.
  2. Noen som har tanker rundt "best practise" for Pools nå som også ZFS kommer med native støtte? Jeg har i dag: Array med dual parity og xfs-formaterte, ikke-krypterte disker. Single SSD Cache BTRFS (1TB) som brukes til downloads/extraction og som generell cache for raskere skriving enn direkte til array. Daglig mover fungerer fint Single NVME BTRFS Cache for appdata / dockers, her blir dataene liggende. Jeg har et par 4TB disker som ikke er i arrayet som jeg kunne laget ZFS-pool med, men ser ikke helt poenget med det for å være ærlig. Går jeg glipp av noe ytelse ved å ikke ta i bruk ZFS? Andre grep dere ville anbefalt? Takk
  3. Tregt svar herifra - men testet du dette over tid? Har opplevd ustabilitet fra det APIet - riktignok for Skoda sin side, men tror det kjører på samme API.
  4. Hei dere, Etter at kameraet nå har ligget stille i flere år innser jeg at det burde vært solgt for lengst. Har ikke fulgt med på priser eller nye kameraer på markedet, så hadde satt pris (heh) om noen kunne hjelpe meg med å verdsette dette før jeg legger det ut. Canon 6D (Mk. 1) - Shuttercount under 9000 70-200 f4 IS 24-105 f4 IS USM Speedlite 270EX II Sigma EF-530 DF SUPER 2 batterier, lader En LowePro sekk og liten veske 24-105 har en periodisk feil der det høres ut som om autofokus eller blender "jager" av seg selv. Kameraet viser da Err01 "Communications between the camera and lens is faulty. Clean the lens contacts". Dette har jeg selvsagt gjort, men feilen kommer tilbake. Det skjer ikke på tele-linsen, så jeg er trygg på at feilen sitter i objektivet. Jeg ønsker i utgangspunktet å selge samlet for å "få det gjort". Av det jeg kan se så selges huset for ca. 4', 24-105 for ca. 3,5', 70-700 for 6,5'. Erkjenner at blitz og vesker sikkert ikke monner i noen pakkeløsning som dette, men da lander jeg rundt 12-13' i en pakke da fratrukket for usikkerheten/service knyttet til objektivet. Er jeg på bærtur her?
  5. Jeg har Nilan VPL 15 Top M2 integrert via Modbus-adapter alá det Salvesen beskriver. Dette kjører i Homeassistant og fungerer bra, men er litt mikkmakk å sette opp
  6. Hei, Så ikke ut som om det hadde blitt opprettet noen tråder om disse telefonene enda. Det er Googles egen Pixel serie som i år også får et egenutviklet brikkesett "Tensor". Litt informasjon om telefonene her: Pixel 6 Pro review, Pixel 6 review. Telefonen kommer ikke offisielt i Norge, men hvis foregående år er en indikasjon så er det alltids en del nettbutikker som driver egen import. Eksempelvis Multicom, Computersalg, Mytrendyphone, CDON har jeg sett har disse. Amerikanske priser er 600$ og 900$, da med 128Gb lagring. Det er i utgangspunktet relativt lite som skiller de to. Pro har en større skjerm med 120Hz skjerm mot 90Hz, 12Gb RAM mot 6Gb og et ekstra tele-kamera med 3x zoom. Sånn sett er jeg enig med anmeldelsene om at pro er 20% mer telefon mot 50% høyere pris. Google lover 5 år med sikkerhetsoppdateringer og 3 år med OS-oppgraderinger på disse telefonene, i tillegg til at de selvsagt får oppdateringer svært raskt sammenlignet med mange andre på Android siden. Personlig skal jeg ha en 6 Pro, og har ikke gledet meg sånn til en telefon på veldig mange år. Kan ikke helt forklare hypen, men jeg liker godt at dette er en storsatsning fra Google. Da får jeg bare se hvilken butikk som tar den inn først. Mytrendyphone har allerede lagt de ut for salg, uten at de har noen bekreftet dato for lager. Non-pro til 7 718,- og Pro til 12 228,-. Det gir "dollarkurs" på hhv 12,9 og 13,6. Dollarprisene er jo uten norsk mva, og i tillegg skal butikkene har litt for å dekke reklamasjonsretten og selvsagt fortjeneste. Jeg håper at litt mer konkurranse kan presse det noe ned.
×
×
  • Opprett ny...