Jump to content

Mixy

Medlemmer
 • Content Count

  5741
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1292 :)

About Mixy

 • Birthday 11/22/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

22239 profile views
 1. Takk for tilbakemelding @siDDis. Det var vel forsåvidt som forventet. Det er ikke i budsjettet nå (som er sprukket pga skjerm... ) å oppgradere skjermkortet dessverre. Da får jeg heller trimme settings nedover og satse på at nVidia kommer med DLSS innen rimelig tid. Og selv om prosessoren henger med i svingene i spill så nærmer det seg en oppgradering på resten av maskinen før jeg bytter/legger til skjermkort. Frister med DDR4 og PCIe4 SSD fremfor DDR3/SATA som jeg er på i dag
 2. Har bestilt denne, og gleder meg veldig. Har høye forventninger, men ser også for meg en del "tradeoffs" HUD/menyer langt ute på siden Den er veldig dyp med så kraftig bue. Redd for at den kommer for nært meg når jeg henger den på veggen. Mange pixler som skal tegnes. Har et 2080 kort som bør hjelpe i spill hvis jeg drar ned grafikken litt. I7-4770k begynner derimot å dra på årene
 3. Oi. 13 år gammel tråd Livet har tatt flere vendinger siden jeg postet denne tråden. Første året forsøkte jeg Krakow, men kom ikke inn pga manglende biologiferdigheter. Tok noen fag osv. i mellomåret og prøvde igjen året etter. Det forsøket var derimot ganske halvhjertet fordi jeg hadde fått meg kjæreste, og ville ikke flytte fra hun. I tillegg hadde jeg fått litt kalde føtter for 6 år "aleine" i Polen. Det ble en helomvending, jeg studerte maskiningeniør ("Produktutvikling og produskjon") på NTNU. Jeg har etter det jobbet 5 år i byggebransjen. Den samme kjæresten har siden blitt Fru Mixy og mor til 2stk MiniMixy™, og jeg angrer absolutt ikke på at det ikke ble medisin. Lykke til!
 4. På bildet står det jo også 2300W, som vitterlig ikke er 16A. Enig med deg. Ville uansett ikke satt en 2kW VVB f.eks i denne.
 5. Bare meg som får SSL-feil på hjemmeautomasjon.no? Ser ut som om sertifikatet er utløpt.
 6. Kan noen ELI5 hvordan dette ikke er et alvorlig brudd på demokratiske prinsipper? Senatets leder virker jo å ha en veto-makt gjennom passivitet? At presidenten har veto er en helt annen sak, men der har man i alle fall veldefinerte prosesser for å overprøve det med tilstrekkelig flertall i senatet.
 7. Takk for link til selve dokumentet. Enig i at dette er en kraftsalve.
 8. Er det noen sak/bevegelse mot/snakk om å stille McConnell for riksrett?
 9. Ja jeg er absolutt ikke panisk/paranoid mtp mye av dataene mine. Du må ikke finne på å nevne at paritet/raid teller som én kopi av backup, da får du fort høygafler på ryggen fra de frelste :P Så at Backup-sharen min hadde vokst litt ut av kontroll. Hadde 2 Windows 10 maskiner som har tatt backup hver time med udefinert varighet, så det var mye junk.. Jeg har forsåvidt ubegrenset lagring hos Google, men det å speile opp TV/filmer er det så liten gevinst i at jeg tror ikke jeg gidder. Der er jo forsåvidt også én lokal kopi at jeg fremdeles har Blurayene som er rippet.
 10. Har du da 2 kopier lokalt av det som også er i Jotta? Og har du eventuelt backup av f.eks Plex database for å kunne gjenopprette tapte TV-serier/filmer?
 11. Har dere noen "policy" på backup som dere bruker Unraid til hjemme? Jeg har et par maskiner som kjører backup til Unraid (Windows/Mac sine integrerte backups-løsninger) som jeg lurte på om jeg skulle kombinere med Borg+Rclone på Unraid for å også ha et lager i skyen. Der ville jeg også tatt med backup av andre ting som ligger på Unraid, men tror ikke jeg ville ha lastet opp hele array da det er for mye data..
 12. Bestilt Surface Laptop 3 hos Power i dag. Den var satt ned til 10 000,- for å matche en kampanje som Komplett kjører, og kombinert med DNB-Mastercard-Supertilbud kommer den på 8000,-
 13. Akkurat det tar jeg med knusende ro Har hatt Mac laptop siden 2008 ca, men alltid hatt Windows stasjonær/jobbPC ved siden av Har Android mobil og iPad også, hvis det skulle være interessent.
 14. Jeg bruker å se på Passmark sin score for å avgjøre hvor i leia en CPU/GPU ligger. Ikke like vitenskapelig som en del av testene, men et mye enklere oppslagsverk enn å lese masse tester. Den nye i5 yter omtrent dobbelt så bra som din gamle i7, men det er riktignok mye pga dobling av antall kjerner.
×
×
 • Create New...