Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Okei. Nå har jeg virkelig møtt veggen her. Har akkurat ressurected Kulle i A2 hell og er på vei videre, men nå er det så vanskelig at det er tilnærmet umulig. Jeg kitet to packs, en champion og en rare i en time før jeg fikk tatt de med DOTs, for så å komme meg to screens videre før det var samme leksa igjen. Dør for lett og gjøre for lite dmg (ca. 8-9k med buff) what to do? Er lvl 56 tror jeg.

 

Burde jeg farme a1/tidligere a2 til 60? Eller vil det ta for lang tid? Og gearmessig så mangler jeg både survivability og dmg, men føler jeg har satset noenlunde riktig på stats (+int, +vit +%attack speed og +dmg primært). Noe jeg har oversett? Må jeg ha +res også? +life regen på en eller annen måte?

Endret av Feh
Lenke til kommentar

I hell og inferno blir resistances mere og mere viktig. Jeg hadde samme slitet som deg i starten på act 2. Når jeg kjøpte bedre armor med +20-30 all resistances på AH i alle slots, breezer jeg bare gjennom champion grupper og bosser. Ren DPS og life blir mindre og mindre viktig. Hvis champene one-shotter deg uansett, hva skal du med 40000 health? Eller 1323829138 dps?

 

Har du mye armor og resist derimot kan du fint stå og slå på dem uten å dø innen få sekunder.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ren DPS og life blir mindre og mindre viktig. Hvis champene one-shotter deg uansett, hva skal du med 40000 health? Eller 1323829138 dps?

 

Som ranged så er glass cannon også et alternativ, men det er en veldig frustrerende spillestil å bli oneshottet av alt. Spesielt konstante corpserun og wiping på bosser til man har lært seg dem veldig godt.

 

For min del har jeg grindet nok i diablo 2 og wow, så resistance og annen luksus fikk ikke DHen min råd til.

Endret av Stoop kid
Lenke til kommentar

I hell og inferno blir resistances mere og mere viktig.

Er det noe grunnlag for å si at det blir mer viktig?

Resistance gir en damage reduction basert på monster level, og skalerer derfor på samme måte som armor.

men føler jeg har satset noenlunde riktig på stats (+int, +vit +%attack speed og +dmg primært). Noe jeg har oversett? Må jeg ha +res også? +life regen på en eller annen måte?

Resistance gir en damage reduction (DR) på samme måte som armor. 100 all resist gir deg kanskje en DR på 26%, og det er det samme som du ville fått fra 1000 armor.

 

Med en DR på 25% fra res og 25% fra armor, så vil du totalt ha 43.75% DR. Det vil si at du i praksis har 1.77 ganger mer health. 10k health blir til 17.7k.

Går du fra 10k til 15k så har du i praksis 26.5k.

Går du fra 25\25 (res og armor) til 30%\25%, så har du i praksis 19k (om vi holder max health på 10k). 30% DR fra resistance tilsvarer for DEG 120 res.

 

Som du kanskje forstår finnes det altså en balansegang for hva du bør fokusere på, som avhenger av hvor mye health, resistance og armor du har fra før.

Om du passer på at du holder resistance rundt 10% av armor, så vil det være den teoretisk beste fordelingen (uten å ta hensyn til kostnad).

 

 

Dmg vs Armor\res\vit er naturligvis en trade off som er mer avhengig av spillestil.

Lenke til kommentar

Hvor farmer du?

 

Akkurat nå dreier det seg om å få 5 stacks med Nephalem Valor, drepe han her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=_icnVMZ_FBY&feature=youtu.be

 

Og så Maghda.

 

Drev med ca 200 Goblin runs i Act 1, 50 i Act 2, rundt 40 butcher runs i Inferno med 5 stacks, (warden + butcher) før jeg beveget meg til Act 2, og farmer nå. Har også brukt rundt 30 timer på å goldfarme i Nightmare Act 2 med 210% GF gear. ( Noe som har gitt meg tilsammen rundt 8 millioner. )

Endret av Romis
Lenke til kommentar

Hvor er det best å skaffe seg gull Romis? hvis du farmet NM, hva var det beste stedet? Tenkte jeg skulle teste det på Hell :p

 

Var det noen som ønsket boosting i dag?

 

Argoniel#2159

 

Hvis du er interessert i å gi meg act 3 waypoint på normal så blir jeg strålende fornøyd :)

Bare add meg :)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...