Jump to content

stinger82

Medlemmer
 • Content Count

  1341
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About stinger82

 • Birthday 09/23/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ble seende slik ut, ikke helt etter boka, men gjør jobben def alphabet_position(letter): alphabet_pos = {"a": "b", "b": "c", "c": "d", "d": "e", "e": "f", "f": "g", "g": "h", "h": "i", "i": "j", "j": "k", "k": "l", "l": "m", "m": "n", "n": "o", "o": "p", "p": "q", "q": "r", "r": "s", "s": "t", "t": "u", "u": "v", "v": "w", "w": "x", "x": "y", "y": "z", "z": "end"} pos = alphabet_pos[letter] return pos letter = input('Skriv en bokstav:') print(alphabet_position(letter))
 2. Glemte å nevne at det må gjøres ved bruk av "def nextAlpha"
 3. Hei. Sliter litt med en basic oppgave her. Skal lage en funksjon som tar imot en bokstav og returnerer den neste bokstaven i alfabetet. Anyone?
 4. Hei. Noen som vet om fremgangsmåte for og få aggregatet fjernstyrt? Ønsker nattsenking på temperatur (blir varmt på soverommene om natten) Slik det er nå må jeg inn på teknisk rom å justere temperaturen via panelet. Flexit har ingen "offisielle" løsninger, men har lest litt om modbus(?) og lurer på om noen har erfaringer/tips?
 5. Ser for meg en appstyrt hub med et intuitivt grensesnitt som de forskjellige enhetene kobler seg til, og som ganske enkelt bare utfører de oppgavene den får beskjed om. Eller er vi ikke der enda? Vet det man kan styre daikin varmepumpen via wifi, likeså somfy screens. Og elektriker har fortalt at han kan koble en "boks" bak hver av dimmerne, slik at jeg kan bruke dette blir helt skjult og jeg kan bruke dimmerne som idag. Når det kommer til ventilasjonsanlegget er jeg usikker, men ser ut som det fins løsninger for det også.
 6. En elektriker tar seg av installasjonen. Men skulle bare høre forumets meninger før jeg kontaktet elektriker
 7. Hei. Har noen spørsmål ang om å gjøre huset mitt "smartere". Huset er helt nytt og stod ferdig i juli 2018. Lister opp nedenfor det jeg ønsker å ha appstyring på (evt google home) og da gjerne alt innenfor ett grensesnitt. Daikin varmepumpe Glamox panelovn 3x soner med varmekabler (ikke så viktig) 6x led dimmere 4x somfy screens yale doorman v2n (har app fra verisure nå) flexit uni 3 ventilasjonsanlegg Noen som har forslag til hvilket system jeg burde gå for, og har ca pris?
 8. Hei. Har startet på teknisk fagskole- datateknikk. I den forbindelse har vi ett fag som jeg er helt blank på "Virtualisering". Har fått en oppgave som lyder som følger: "Søk deg frem til hva som finnes av virtualiseringssystemer i dag for pc, server, nettverk, lagring og programvare. Skriv kort info om de du finner." Er som sagt helt blank på emnet, men ønsker å lære dette. Begynte med programvare, og kom fram til disse: VMware Workstation VMware Fusion Oracle VM VirtualBox ​Vil disse være eksempler på programvare-delen av oppgaven? Ville satt stor pris på litt hjelp her, og et eksempel på hver av de andre kategoriene
 9. Hva er forskjellen på 2080 Ti og Ti Dual?
 10. Det hørtes ut som en god plan. Ny skjerm bestilt! Btw, er de nye skjermen skjermet for dette problemet? (flimring/uklar tekst) Fikk pengene tilbake for RMA skjermen Litt OT, får man dekket returkostnader til komplett.no?
 11. Det hørtes ut som en god plan. Ny skjerm bestilt! Btw, er de nye skjermen skjermet for dette problemet? (flimring/uklar tekst)
 12. Rma konge med helt ny skjerm igjen da! Tja, men stress å sende da. Noen som har erfaringer med dette fra komplett? Mulighet for at dem sender ny, og jeg bruker samme eska til retur på den gamle? Dem burde jo vært kjent med problemet, så mye feil det har vært med denne skjermen ifølge div forum. Jeg sendte en Asus swift tilbake for halvannet år siden med samme symptomer. Fikk ny med en gang tilbake Det er visst noe med strømforsyningen på de første Swiftskjermene som ikkje var helt bra. Noen flimra med en gang, og noen fikk symptomer lenge etterpå. Litt random. Prøvde med ny kabel med samme resultat. Snakket med kundeservice, og dem hadde aldri hørt om problemet (bombe), men insisterte på at den ble sendt til leverandør på service når de fikk den fra meg. Noen som har erfaring om dette tar land tid? Har som sagt ikke esken og alt dilldall som lå oppi der, så lurte på om jeg skulle prøve meg på en frekkis. Jeg bestiller samme skjerm fra komplett, bruker den esken (og medfølgende dilldall) og sender den gamle i retur i den. Men da er jeg avhengig av at jeg får tilbake skjermen innen 45 dager slik at jeg kan sende den nye skjermen tilbake innen "45 dagers åpent kjøp" Synspunkter?
 13. Rma konge med helt ny skjerm igjen da! Tja, men stress å sende da. Noen som har erfaringer med dette fra komplett? Mulighet for at dem sender ny, og jeg bruker samme eska til retur på den gamle? Dem burde jo vært kjent med problemet, så mye feil det har vært med denne skjermen ifølge div forum.
 14. Skjermen har fungert prikkfritt i 1.5 år, men nå har jeg fått en grusom flimring/uklar tekst på den. Tips?
 15. Det ble en original. Satser på den gjør nytten
×
×
 • Create New...