Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fant en fin liten plass å goldfarme. I Act 1, i starten av The Legacy of Cain, er det en kjeller som heter Dank Cellar rett ved waypoint The old ruins. Den er stengt noen ganger man spawner.

Der nede bor en liten elite som heter Sarkoth the Treasure Hoarder. Han og alle minionene dropper haugevis av gull, 2-3000 hver gang på hell. Og det tar 2 minutter å gjøre den, leave game, resume game, og inn igjen.

 

Er man to blir det enda mere effektivt, siden den andre kan vente i menu, og ta resume game hvis luka til kjellern er lukket, og si fra om den er åpen i hans game, så quickjoiner man og trykker på flagget hans.

Har farmet 300k gold på noen få timer der i kveld. Eliten og kompisene går ned på få sekunder med barb og Earthquake.

 

Vi tok på armor med 12-13% gold find etterhvert som vi fant det på vendors eller drops også. Hadde bare 85% gold find from monsters.

 

Han dropper også 5-6 items man kan selge.

Fikk også flere dusin med gems (radient og square for det meste) av alle farger.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Det var kiste der før det ble fikset.

 

Dinget 60 på Wizarden i går kveld og starten på inferno for rundt en time siden. Har nå tatt Lich King og alt frem til han helt uten problemer og 0 gull brukt i AH på gear. Det er helt sinnsvak forskjell mellom Wizard og Barbarian i forhold til gear man trenger. Har vel død maks 6-7 ganger på hele turen med Wizard nå.

 

Stats er:

Damage: 23k

AS: 1.97

Armor: 2k uten og 3.5k med buff (54% DR)

Dodge: 20% (tror dette er en viktig faktor for at jeg overlever mye skit. Dodget alle phase attackene til Lich King)

Resist: ~120

Lenke til kommentar

På wizard er det bare balls to the walls med damage aka int. Har selv fokusert på det på min nylige lvl 60 Wizard og hadde vel rundt 5-6k damage på lvl 50. Noe du burde sikte etter da alt dør innen det kommer til deg og med rette spells kan du ta en god del hits uansett.

 

Når du kommer på inferno aka lvl 60 så går du også balls to the walls med damage fordi du uansett vil bli one shotta. Når du når 50-60% damage reduction på armor (her vil mengden armor ift. damage reduction stige betraktelig) er også mer effektivt å stacke 500 dexterity som gir deg rundt 20% dodge istedenfor mer armor om du vil bli mer tanky.

 

Dette gjør at jeg kommer inn på et annet viktig område ift 2 wield, 2 hander og S&S. En off-hand med 100dex er bedre enn et shield med 20% block chance da en dodge unngår all skade og en block unngår bare en viss mengde skade. Så om du får en 1 hander med mye dex er det bedre enn et shield med mye dodge chance.

 

Ahaa, jeg har 1485 dps og 1465 armor på lvl 47..ikke oppgradert noe siden lvl 43 og har 90 tusen gold å kose med. Får vel satse på mest +int da og kansje +dex :)

lvl 36 ~ 772 armor ~ 1325 dps :)

Lenke til kommentar

Sliter hardt med butcher på inferno:S Etter ca 5 min så begynner hele kåken å brenne:P

hvor mye damage har du?

 

Litt over 18k med armor buffs og dmg red 58%, 27k med dmg buff med 43%dmg red.

 

Fikk tatt ham nå forsåvidt, slengte ut en venom hydra og tok æresrunder unna flammene:P

 

Act 2 er den sikre død for wizarden, må vel respecce/justere litt.

Lenke til kommentar

For det om du ikke går ut av spillet når det kommer checkpoint, vil progresjonen din, pengene dine, items etc bli lagret eller mister du det med mindre du avslutter etter checkpoint? har ikke helt forstått meg på det.

 

Gull og items og slikt blir lagra uansett. Questprogresjon blir lagra når du har gjort questprogresjon. Hvis du, når du er i menyen hvor du kan gå på auction house, switch hero, resume game, change quest, etc, går på change quest, kan du se at hver act er delt inn i et antall quests (10, 10, 7 og 4). Hvis du klikker på et av disse questene vil du se at hvert quest igjen er delt inn i mellom en og tre deler. Hvis du har gjort fremgang, for eksempel fra nightmare, act ii, quest 1 (shadows in the desert), del 2 (iron wolf jarulf) til quest 4 (a royal audience), vil det bli lagra at du er kommet dit.

 

Er du i en questdel hvor du når en checkpoint vil du bli lagra på den checkpointen hvis du bare går ut i menyen og inn igjen, men ikke om du joiner et annet game, spillet et tidligere quest eller går helt ut av spillet (det siste er jeg ikke helt 100% sikker på, men tror det er slik). Da vil du, ved ny oppstart, starte der det questet du er på starter, med mindre du da har endra quest på change quest til et annet, i hvilket tilfelle du vil starte der du har valgt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...