Jump to content

rvenes

Medlemmer
 • Content Count

  7976
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

477 :)

About rvenes

 • Birthday 03/11/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kva er boksen rett bak hytta på lastebilen til? Det kom spørsmål til meg på min youtube kanal, og no lurer eg også på kva det er til! Er det meir kjøling, også dieseltank? Dette er tuuung og laaaang transport, heile sullamitten var 450 tonn, dei frakta ein trafo på 240 tonn. Link til youtube klipp i spoiler.
 2. Køyrer elbil. Lurer på om han skjønte kva som kom når det ikkje er motorlyd. Har ein grå eGolf, grå asfalt, litt usikker på kva sansar som er best på dei, men høyrselen trur eg er bra.
 3. Farming simulator 2019... Det skal haustes poter, det skal køyres fort, av og til for fort.
 4. 1337 igjen! Samme stasjon!
 5. Tok ein god gammaldags restart av pcen så kom det WU til 2080ti kortet mitt også! Låg noken oppdateringer til Windows som blei installert, det skal vel ikkje ha noke å sei. Cpu'n har fått WU heile tiden, så skulle ikkje være noke i vegen med internett/firewall osv.
 6. Ser ut som GPU'n min ikkje får oppgåver no, (2080ti) men cpu'n får. Det er vel slik av fleire så det er berre å vente.
 7. Da skal dei ha slike blå lys dei kan sette på!
 8. Denne passer vel bra inn i denne tråden!
 9. Eg lurer på... ikkje sikkert noken kan svare... Kor mange liter med vaten i frå kor mange høgdemeter går det med å produsere 31 kWh. ( ca størrelse på elbil batteriet)
 10. Vinter er ingen hindring for fiber. Vi før levert fiber via luftinntak. Ingen graving. Ikkje Telenor, men anna lokal isp.
 11. Det blei tut tut av bilen som kom til venstre! Han likte ikkje at Mercedesen smatt seg inn. Han måtte bremse ned ein god del, er 50km/t på den vegen. Shell prøvde å lokke meg inn med å sette ned prisen akkurat i det eg køyrde forbi (25 sek uti klippet) men det hjelper så lite... har elbil!
 12. Dei lager det jo bare verre for seg sjølv Med denne begrensingen setter eg bare alle filer på opplasting om eg skulle trenge å dele dei med noken eller jobbe fra ein anna plass. Før begrensingen lasta eg bare opp det eg trengte å laste opp.
 13. Da var det redusert. Tjenesten er redusert til noke man ikkje ville brukt om man fikk det gratis. Ser ut som det er maks 30Mbit/s opplasting nå. Men viss man lar 30Mbit snurre døgnet rundt blir det jo eit par gb i døgnet alikevel. Lover gull og grønne skoger, også kort tid etter så er det plutslig ikkje det.
×
×
 • Create New...