Jump to content

rvenes

Medlemmer
 • Content Count

  7989
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

492 :)

About rvenes

 • Birthday 03/11/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elbil og elsykkel (trur det var elsykkel han hadde) litt lyd frå elsykkelmotoren, litt vindsus, og ein stille elbil bak. Måtte tute på han til slutt før han køyrte ut på utkøyrsla.
 2. Gjekk bra i dag også! Køyr forsiktig!
 3. Den føles solid. Den veg jo 1200 ish gram også. Om man måtte brukt den til å f.eks knuse bilvindu o.l hadde ikkje det vore noke problem.
 4. I romjulen kosta den 1499 kr, var club eit eller anna tilbud.
 5. Kjøpte "lomme" lykt i romjulen frå Komplett. Lagde ein liten video om den som viser boksen, lader, knapper, batteri og spredning. https://www.komplett.no/product/1118357/hjem-fritid/sportsutstyr/lykter/iiglo-lommelykt-11600-lumen God kastelengde, er nok opp mot 525 som det står på Komplett sine sider, kamera (iPhone mobil) klarte nok ikkje fokusere på det som var lengst borte i videoen. Men det er jo så langt borte at du har problemer med å sjå ting i dagslys også.
 6. Jaha, her er det bare å bruke påkøyrsretten din som du ikkje har!
 7. Dårlig med GPS inni tunellen. Vises heilt på slutten i klippet når eg kom ut av tunellen.
 8. Noken som vil heim raskere til jul! Action starter rundt 30 sek. Min fart er 84km/t på cruse kontroll, så ca 80 km/t.
 9. Det er 60 og 80 km/t. Setter ACC på fartsgrensa + 3 km/t. Hadde andre biler framfor enkelte plasser, da legger jo bilen seg i den farten den har. Hadde det gått for sakte hadde eg køyrt forbi dei. Han kan jo bli så provosert han vil, han skal klare å stoppe på den strekninga han har, uten å ta i bruk motgående køyrefelt. Han sitter høgt, og ser at bilen framfor blinker av vegen, da er det natulig å ta ned farten. Kva om det som skjedde for eit par veker hadde skjedd her?
 10. Kor nærme er for nærme med lastebil? Fleire episoder på samme køyretur. Den første er heilt vanlig oppbremsing med ACC for bilen framfor som skulle svinge av vegen. Nummer to legger han seg over gulestripa, i ein sving der SVV har satt opp blinkende lys, ulykkesutsatt sving. Nummer tre kjem han for nærme igjen etter min smak. Nummer fire... lurer på om køyreturen stoppa her eller ikkje. Har sendt video til politiet.
 11. Hmh ja, det er 4k kamera, så da ser man ting bedre. Sladda no.
 12. Tjah... var vel ikkje heilt klar for at Volvoen skulle svinge innpå slik men det gjekk bra! Trur ikkje eg var skult bak A-stolpen i Volvoen. Ingen action etter 10-15 sekunder.
 13. Kva er boksen rett bak hytta på lastebilen til? Det kom spørsmål til meg på min youtube kanal, og no lurer eg også på kva det er til! Er det meir kjøling, også dieseltank? Dette er tuuung og laaaang transport, heile sullamitten var 450 tonn, dei frakta ein trafo på 240 tonn. Link til youtube klipp i spoiler.
 14. Køyrer elbil. Lurer på om han skjønte kva som kom når det ikkje er motorlyd. Har ein grå eGolf, grå asfalt, litt usikker på kva sansar som er best på dei, men høyrselen trur eg er bra.
×
×
 • Create New...