Jump to content

Sangesland

Medlemmer
 • Content Count

  2259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

463 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nye pcn er endelig i hus. Satt å teste ut black Mesa og så mista jeg skjermsignalet.... Testa hdmi porten og kabelen mot min ps3, det funka fint. Testa hdmiportene på både vgu og hovedkort, dødt. Kan jeg anta hovedkortet har tatt kvelden eller kan dette fikses på noe vis? Orker ikke sende i retur og sitte 1-2 uker uten pc i disse Coronatider.
 2. Må bare skryte litt av komplett. Jeg hadde bestilt RAM med 2933 mhz, men så i ettertid 3200 mhz alternativet du nevnte. Ringte inn for å endre, mellomlegget kom på 150kroner, og komplett spanderte oppgraderinga gratis. Så tommel opp til komplett for kundeservice.
 3. Da var pc bestilt. Gjorde noen små endringer på valg av RAM etc. Mange takk for hjelpa! Nå kan min 5 år gamle laptop med GeForce GTX 860M (uten skjerm, tastatur, batteri og med delvis defekt bios) snart hvile.
 4. driver å titter litt rundt. den som virker mest lovende for meg er: https://www.komplett.no/product/1110016/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-premium-a130-gaming-pc# (takk @Svein M) men hvordan er denne mtp fremtidige oppgraderinger? Og hvordan stapper jeg inn 2 stk 2.5" HDD fra min laptop? noe spesielt som må kjøpes? edit: nettverkskort følger ikke med?, må legges til manuelt under oppsett?
 5. Dette er første gang jeg kjøper en stasjonær pc på nesten 20 år, så jeg er dessverre ganske så grønn på hva som er tilgjengelig. Trenger kun selve pcn, ikke skjerm, tastatur&mus etc. Skal stå i stua koblet til en Samsung QE55Q60 QLED TV. Vil bli brukt til gaming, men den bør ikke bråke ekstremt høyt. Har ingen planer om å overklokke den. Foretrekker å bruke 10k, men går gjerne opp til 15k hvis det er stor økning i ytelse eller andre ting som tilsier at jeg burde bruke mer. Har 2 stk HDD (2.5"?) i min nåværende laptop som jeg gjerne vil sette inn i den nye stasjonære - i tillegg til den som følger med pcn. alle tips mottas med stor takk!
 6. Aluminiumsklorid, selges på apoteket
 7. KH12 Paisley Silver Purple Pocket Square Mens Neckties Jacquard Woven Handkerchief Hanky
 8. Skal i bryllup i juni og har i anledningen kjøpt ny dress. Men, jeg trenger litt hjelp med tilbehøret. - Lommetørkle Farge? Stoff? (dressen er 97% ull, 3% silke) Brettemetode? - Slips slipsklype? farge/metalltype? - Skjorte Knapper eller mansjett? enkel eller dobbel mansjett? evt forslag til mansjetter? - Sokker Jeg vurderte å kjøre oransje sokker som matcher slipset. yey or ney? eller bare kjøre trygge sorte? takker for svar.
 9. edit: jeg fant feilen. måtte disable skjerm 1 og sette skjerm 2 som main.
 10. Ingen av leveringsinformasjonen ligger på kontoen din på zalando.no? Evt fing zalando å dra en hvit løgn? At du har hatt så mange julebestillinger og glemt hvilken adresse/navn du sendte den til.
 11. Beklager om tittel er misvisende. Kan dessverre ikke mye om emnet. Er i de neste mnd tvunget til å dele hjemmenettverk med flere andre og av den grunn sliter jeg tidvis med høy ping. Gjør det ganske umulig å kunne slappe av med PC-spill på kvelden. Er det mulig å dedikere fart på nettverket, evt sette høyere prioritet på min PC eller 1 stk IP jeg vil koble meg opp mot? Har vært inne på HDCP og funnet min IP og MAC adresse, men vet ikke hvor jeg går videre etter dette. Finner ingen form for bandwith control.
 12. selskapet heter epcplc. Jeg har sendt mail nå, så får vi se hva som skjer videre. holder dere oppdatert
 13. Jeg vet ikke. Fikk bare én tlf fra mine foreldre. Hovedkravet var 750, og nå steget til 1900. edit: 1150 var fordi jeg ikke hadde betalt hovedkravet i tide.
 14. Fikk akkurat nå en tlf fra mine foreldre. De har mottatt en fartsbot fra tyskland i mitt navn addresert til deres adresse. Problemet er at jeg bor i en annen by og ikke har mottatt noe brev fra tyskland. Boten i seg selv er sikkert reell, da jeg kjørte gjennom tyskland i sommer. Men, brevet er fra et svensk selskap som krever 750 for den opprinnelige boten og gebyr på 1200. Jeg har betalt hovedkravet på 750, men nekter å betale de 1200 ekstra. Hvordan forberede meg best mulig før jeg må ringe de i morra?
×
×
 • Create New...