Jump to content

Sangesland

Medlemmer
 • Content Count

  2262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

464 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Høyre side, stå. Venstre side, gå. Jeg går, normalt sett.
 2. Ble anbefalt den modellen (bybruk i Oslo). Men skulle du ha noen bedre forslag så tas de gladelig imot.
 3. Noen som har forslag til forhandler rundt Oslo? både når det gjelder pris og service. Aktuelle dekkene jeg helst ser etter er Goodyear Ultra Grip Ice2.
 4. Nye pcn er endelig i hus. Satt å teste ut black Mesa og så mista jeg skjermsignalet.... Testa hdmi porten og kabelen mot min ps3, det funka fint. Testa hdmiportene på både vgu og hovedkort, dødt. Kan jeg anta hovedkortet har tatt kvelden eller kan dette fikses på noe vis? Orker ikke sende i retur og sitte 1-2 uker uten pc i disse Coronatider.
 5. Må bare skryte litt av komplett. Jeg hadde bestilt RAM med 2933 mhz, men så i ettertid 3200 mhz alternativet du nevnte. Ringte inn for å endre, mellomlegget kom på 150kroner, og komplett spanderte oppgraderinga gratis. Så tommel opp til komplett for kundeservice.
 6. Da var pc bestilt. Gjorde noen små endringer på valg av RAM etc. Mange takk for hjelpa! Nå kan min 5 år gamle laptop med GeForce GTX 860M (uten skjerm, tastatur, batteri og med delvis defekt bios) snart hvile.
 7. driver å titter litt rundt. den som virker mest lovende for meg er: https://www.komplett.no/product/1110016/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-premium-a130-gaming-pc# (takk @Svein M) men hvordan er denne mtp fremtidige oppgraderinger? Og hvordan stapper jeg inn 2 stk 2.5" HDD fra min laptop? noe spesielt som må kjøpes? edit: nettverkskort følger ikke med?, må legges til manuelt under oppsett?
 8. Dette er første gang jeg kjøper en stasjonær pc på nesten 20 år, så jeg er dessverre ganske så grønn på hva som er tilgjengelig. Trenger kun selve pcn, ikke skjerm, tastatur&mus etc. Skal stå i stua koblet til en Samsung QE55Q60 QLED TV. Vil bli brukt til gaming, men den bør ikke bråke ekstremt høyt. Har ingen planer om å overklokke den. Foretrekker å bruke 10k, men går gjerne opp til 15k hvis det er stor økning i ytelse eller andre ting som tilsier at jeg burde bruke mer. Har 2 stk HDD (2.5"?) i min nåværende laptop som jeg gjerne vil sette inn i den nye stasjonære - i tillegg til den som følger med pcn. alle tips mottas med stor takk!
×
×
 • Create New...