Gå til innhold

Wii freeloader? Hjelp


lolidude

Anbefalte innlegg

Det som er rart er at etter jeg satte inn freeloaderen, så kom det med en gang svarte prikker og streker på Wii Menu... Nå ser jeg det en del når jeg spiller Brawl, generelt når jeg spiller Wii. Mest på lyse farger. Samme feilen som var med den første Wii'n. Kan vel sende den inn til Elkjøp igjen og få ny tenker jeg. Men ikke med det første, nå når jeg spiller så mye Brawl!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Freeloaderen kom idag! Nå venter jeg bare på at dvdboxoffice skal klare å sende brawl...bestilte på lørdag, men er ikke sendt enda :wallbash:

 

 

haha...bestilte fra dvdboxoffice før, men sluttet når det tok 1 måned før spill / filmer ble sendt, uansett om det var på lager eller ikke

Lenke til kommentar

Har nå både Freeloader og Brawl, og antar jeg har en forholdsvis ny firmware, da jeg er ofte på Wiishop. Lurer da på hva jeg gjør når jeg skal starte Brawl for første gang, og om det er nødvendig å gjøre det samme hver gang. Hvordan starter jeg opp Brawl for å komme unna firmware-sjekken? Har skjønt det som at det er en dobbelstart av Freeloaderen, hvordan fungerer dette?

 

Gleder meg til å spille når jeg kommer hjem fra skolen.

Lenke til kommentar

Vet ikke om det er nødvendig, men jeg setter freeloader disken inn 2 ganger før jeg setter i brawl. Går innpå disk menyen før jeg gjør dette. Det står jo greit forklart hvordan man gjør det på freeloader coveret også.

 

Er jo greit å sette den i 2 ganger, da er man ihvertfall på den sikre siden :)

Lenke til kommentar

Første gangen du starter spillet må du sette inn freeloaderen, så ta den ut, og så sette den inn igjen. Deretter setter du inn Brawl og det skal fungere etter en liten update fra disken.

 

Etter dette trenger du bare å bruke freeloaderen en gang når du skal spille.

Lenke til kommentar

Endelig kom Ponyexpressen frem, og jeg fikk min freeloader.

Kan bekrefte at Spiderman 3 funker med den :p

Skal teste Zack & Wiki litt senere, godt kjøp til under 200 kr fra play-asia må jeg si.

 

Edit: Lurer på om jeg skal bestille RE4 fra play-asia nå, til 150 kr..

Endret av ZyberZone
Lenke til kommentar

Surfer rundt på nintendo forumet nå mens jeg gråter en skvett fordi jeg trodde ikke Brawl kom i dag heller. Mens jeg sitter her kommer moren min inn og kviner over at jeg får så ofte pakker (spill/film) i posten og gir meg en pakke som så klart inneholder Super Smash Bros Brawl.

 

jaaaa! *gledestårer*

 

Fikk freeloader tidligere i uka.

Lenke til kommentar

Najs! Men om moren min hadde kommet så sent på kvelden med en pakke jeg hadde fått i posten så hadde jeg flippet i vinkel!

 

Irriterer meg fælt over Wii'en min jeg. Kjøpte den for ca 2 uker siden, så jeg tenkte at det var null problem med disc read error på Brawl, men selvfølgelig med min flaks så har den begynt å fuske. Må ta ut og sette inn Brawl skiva 5-10 ganger før den vil lese den. Og jeg må mest sannsynlig vente til EU versionen kommer til jeg kan klage og sende den til Nintendo så de kan fikse den. :(

 

Jaja, jeg får hvertfall spilt. Men er rimelig lei av å sitte på huk og mate den hver gang jeg vil spille et par runder.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...