Jump to content

Jext

Medlemmer
 • Content Count

  1739
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 :)

About Jext

 • Birthday 07/12/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er i markedet for det samme, klok av skade etter å ha hatt en slik "gamingstol" i noen år. Jeg husker ikke merket i farten (sitter på jobb) men anbefaler sterkt å styre unna disse racingsetene med vinger. For meg er det hvertfall veldig lite komfortabelt, jeg skal nå anskaffe en mer vanlig kontorstol tenkte jeg, men kvaliteten må jo være der. Noen som har noen slike å anbefale spesifikt?
 2. Støtter Total War: Warhammer 2. Her er jo mye av "campaign" delen av spillet liknende Civ mens man har storslåtte kamper i real-time med mye micro management av styrker. Siden du nevner Diablo så har du vel kanskje også en interesse for spill der man skaffer gear og lager builds til karakteren din, da må jeg bare anbefale det fantastiske Monster Hunter World som også nettopp har kommet med en gigantisk expansion ved navn Iceborne. Grafikken er helt vanvittig så det vil la nye maskinen din flekse litt muskler, samt at gameplay, combat og systemer i spillet er enormt dype. Antar at base gamen er på tilbud noe sted, og det er veldig mange timer underholdning i det alene.
 3. Nå jobber ikke jeg med utvikling av spill men jeg jobber i et selskap som lager annen software, jeg antar at det er mye likhetstrekk i forhold til kostnader og inntekt på softwareutvikling generelt. Spill som er flere år gamle prises veldig lavt på f.eks Steam da det ikke lengre er så mange kunder som er interessert i å kjøpe de, all utvikling og vedlikehold av eksisterende produkter koster penger. Inntektsbildet på gammel software i spillindustrien er jo nær ikke eksisterende, så det er få utviklere som har råd til å fortsette å støtte eldre software inn i evigheten. Forskjellen mellom konsoll og PC er at konsoll er mindre utsatt for endringer som får negative konsekvenser for eksisterende software, selv lager vi et browser basert IT system og det er en hel rekke utfordinger med kompatibilitet osv basert på OS og nettleser. På konsoll har alle samme hardware (eller hvertfall tilnærmet, og fra samme produsent) og jeg kan bare anta at Sony/Microsoft/Nintendo gjør alt de kan for å ikke knekke kompatibilitet med eldre software når de oppdaterer OS'et på konsollen. Jeg vil ikke si at det er dårlig support at et eldre spill slutter å fungere på et tidspunkt, såklart er det jo dårlig om dette skjer kort tid etter at spillet er sluppet, men slikt koster mye utviklingstimer å holde ved like over tid.
 4. Jeg syns det er ganske pretensiøst å mene at Kojima må tilpasse/sensurere sin kunst fordi du syns det er upassende og støtende og at det ikke lar seg kombinere med den seriøse tonen som er gjennomgående i store deler av spillene hans. Personlig elsker jeg stilen hans og hans evne til å kombinere seriøse temaer med absurde handlinger, karakterer og historieelementer. Du kan jo fint la være å spille disse spillene og du skal få lov til å være sint over kunst som andre lager men det fremstår ganske snerpete å klage over det på forum på den måten.
 5. Jext

  Sigarer

  Er det flere her som deler interessen for sigarer på forumet? Jeg er relativt fersk på dette men fikk lyst til å prøve en ordentlig sigar etter å ha smakt en som var dårlig oppbevart men fremdeles god på smak. Kjøpte meg noen sigarer i sommer og ble veldig glad i å nyte de så det ble flere sigarer og humidor. Egentlig synes jeg det er vanskelig å holde styr på hva jeg har likt foreløpig, da båndene og navnene er veldig like og jeg ikke har funnet noe godt system å organisere dette. Savner en untappd app for sigarer! Jeg bor i Oslo og har kjøpt sigarer på et par butikker her, om det er noen tips til gode steder der man kan kjøpe det på nettet, eller kunnskap om hvordan eventuell mva påvirker pris fra nettbutikker som f.eks https://www.ihavanas.com/ mottas det med takk.
 6. Det eneste som bekymrer meg med Half Life: Alyx er om jeg rett og slett tør å spille det. Det høres kanskje dumt ut for noen men for min del kan ikke VR være særlig skummelt før det blir ubehagelig. Jeg elsker skrekkfilmer og kan fint spille noe skummelt foran skjermen, men å være der er litt i det meste laget. Eksempel er f.eks No Man's Sky, jeg elsker VR delen de har laget men jeg klarer ikke dra til farlige planeter med masse sentinels i VR. Jeg prøvde meg også på Hellblade: Senua's Sacrifice men det ble vanvittig kjapp refund, jeg klarte meg ikke igjennom intro sekvensen engang. Half Life universet har jo en god del skumle ting... Grøss.
 7. Wooah for en trailer, det her ser sykt rått ut. Det ser jo ut som de har puttet mye tanke i hvordan du kan interagere med miljøet med hendene. Såklart er det jo ganske staget i en trailer men dæven, jeg gleder meg. Tenker også at det kan være på grensen til det jeg makter å deale med i VR skal sies, jeg blir ganske ydmyk når spill er veldig ekte. Pinglete rett og slett.
 8. Google hva? Tror ikke noen her vet hva du snakker om nå. Er argumentet at det finnes mange dårlige spill til VR? Såklart gjør det det, hvem som helst kan utvikle et spill til PC og få det utgitt på Steam. Jeg ser ikke på hvilken måte det er negativt.
 9. VR headsett trenger på ingen måte å koste 9000 nei. Det vil vel vise seg hva folk gidder å gjøre og ikke, det er allerede en stor spillerbase på Steam som eier et VR headsett og dette vil nok også få mange flere til å anskaffe seg utstyr.
 10. Ser ut som du vet lite om hva som finnes av VR spill, det er veldig mange gode spill nå som definitivt er verdt å spille. Dersom du ikke har en gaming PC fra før så er det jo såklart en dyrere inngangsbillett, men de fleste medium-range gaming PC'er nå til dags klarer fint å kjøre VR. Da er inngangsbilletten 2-3k som Alak87 sier. Maskinvare blir jo også billigere i ganske rask tempo, så det blir bare billigere i fremtiden å kjøpe seg inn. No man's sky, lone echo, pavlov, elite dangerous, asgard's wrath, robo recall, beat saber bare for å nevne noen få er vel verdt kjøpet av en ny plattform med gaming. Noen av disse er jo også tilgjengelig uten VR men det er en helt annen opplevelse med.
 11. Helt enig med deg, jeg har snakket om det til kameratene mine siden Valve ble med i VR gamet. Dersom de skulle laget dette som et vanlig spill så tror jeg nesten ikke det hadde vært mulig for de å leve opp til forventningene i markedet etter at dette har vært en meme i årevis. Nå får de muligheten til å sterkt påvirke VR industrien istedet, jeg syns dette er helt fantastisk. Selv har jeg en Oculus Rift CV1 og jeg forstår at mange er irriterte pga at de ikke har VR hardware, men dette er jo strengt tatt det eneste de kan prøve på for å lage noe skikkelig banebrytende nå. Jeg anbefaler sterkt VR til alle som er noe som helst interessert da det definitivt er fremtiden selv om inngangsbilletten er noe dyr på dette tidspunktet. Videoer av VR gjør det ikke noe form for rettferdighet, man får ikke vist følelsen av å faktisk være inne i spillet igjennom videoer dessverre. Jeg håper sterkt at det også blir noen banebrytende multiplayer elementer i dette, et svært multiplayer spill i VR av Valve på Steam er det vi trenger! Utrolig spennende!
 12. Det er mulig jeg er alene om dette men jeg er generelt sett ganske lei av både battlefield og battle royale. Jeg har spilt en del COD MW men jeg ønsket meg egentlig ikke ground war moden i spillet, som gjør det som er mulig for å få alt til å føles battlefield. Jeg ønsker meg heller ikke BR mode til enda et spill, selv om det kan være en egen tvist. Jeg føler jeg har spilt endeløse bølger med BR spill de siste årene, og nå føles alt likt til slutt. Er det ikke mulig å finne på noe nytt og spennende i FPS sjangeren lengre? Er jeg kanskje bare lei FPS generelt? Hvem vet, tiden har hvertfall gått til spill i andre sjangere.
 13. Enormt mye større bibliotek av spill fordelt over en haug av launchere. Mye billigere spill generelt samt da at dette er tilgjengelig for mange flere enn kun de som har kjøpt proprietær hardware fra en enkelt produsent som kontrollerer alt du ser av innhold. Gratis online spilling i gratis spill der betaling kun gir deg kosmetiske items har også vist seg å være en enormt effektiv markedsmodell, mange velger å bruke litt penger på et spill de har fått enormt mye gratis underholdning av, og har blitt glad i.
 14. Syns ikke det er for tidlig å diskutere de spillsystemene Blizzard snakker om allerede, og det er jo mye gode tanker der. Det blir nok massive endringer før release såklart, de har jo ikke gitt noe tidsestimat men sagt at det ikke blir "soon" eller engang "blizzard soon". Da drar mange konklusjonen om at et par år er sannsynlig. Det virker som de satser på å ta mange elementer fra andre populære ARPG spill som path of exile, random dungeons med modifiers osv høres veldig kult ut. Jeg elsket Diablo 3 etter reaper of souls men det er fremdeles mye man kan gjøre for å forbedre formelen.
 15. Det er litt mer detaljer her for de som er interessert: https://www.youtube.com/watch?v=xSo1tLh4xkY Fra det jeg hører er jeg veldig entusiastisk, jeg spilte Diablo 3 mye etter at de fikset det med reaper of souls og det virker som de har elementer fra dette samt PoE og andre spill. Store åpne områder med raidbosser og mounts, og en barbarian som kan være en swiss army-knife med forskjellige våpen og i tillegg PvP? Jeg synes også artstylen har tatt en kul vending fra det litt lyse Diablo 3, her er det dystert og mørkt. Cinematic traileren er jo også vanvittig bra, Blizzard tar definitivt CGI'en sin ytterst seriøst. Håper det blir lengre perioder med beta og slikt denne gang, så alt blir finpusset når hordene skal spille. Jeg gleder meg til å høre mer.
×
×
 • Create New...