Jump to content

aspic

Medlemmer
 • Content Count

  6643
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)
 1. Nei, men til å drive rundt 4000 studentboliger er eg einig i at fleire av rutinane deira er ganske amatørmessige.
 2. Lurer eg og på, fekk litt bakoversveis då eg såg sluttkursen idag. Jaja, for fyrste gong på 2,5 år er eg i pluss i Funcom. Lurer på kor snart eg skal selge meg ut
 3. Haha, det er så typisk meg å selge meg ut av WRL sånn rett etter sommarferien. Joda, utsiktene såg tilsynelatandes bra ut, men det hadde dei jo gjort tidlegare òg. Eg fekk med meg ein liten vinst, men den kan ikkje samanliknast med det eg evt. ville fått no =/. Dog, er eg nok ganske redd for å kjøpe meg inn att. Sånn ellers kan Funcom kanskje vere ei varm potet for tida. Dei har nettopp inngått samarbeid med EA (for deira neste spel), og slepp idag Bloodline Champions (etter ein lengre beta-periode). Får håpe dette spelar positivt inn på børsen.
 4. Ber du om begrunnelse får du som regel ei liste med oppgåvene, kva du fekk på kvar oppgåve, og grunnen til akkurat den scoren. Så blir det å døme ut frå det om du bør klage eller ikkje.
 5. Hahah! Den gruppa hadde eg heilt gløymt (og det som med-leiar). Det er kome mange bra sitat dei siste månadane!
 6. Denne er vel ganske aktuell for tida. Lykke til på matte4-eksamen imorgon!
 7. Åh, eg venta på når denne debatten skulle byrje att. Han her er min favoritt.
 8. Sjekk her for kontaktinformasjon ang. booking (under FAQen). Utover dette er det og mange andre arrangement på Huset som er til for folk som ikkje har nådd heilt opp i musikkverda endo (amatøraftener, fri scene og slikt).
 9. Tviler, og det håpar eg inderleg ikkje. Med ein gong nokon byrjar å betale denne bota gir det berre signal om at dette er «greit», og at det er sånn det fungerer. Kampen folka bak TPB eigentleg utkjempar no er ein kamp som kanskje kan markere eit skilje i den moderne fildelarverda. Filmbransjen må forstå at dei tradisjonelle måtane å distribuere film på (eller medium generelt sett) er altfor gamle, og at det må tenkjast i nye banar.
 10. Vedlikehald av tenarane såvidt eg har fått med meg. Angåande brukarsøket på it'slearning er dette generelt for heile plattformen. Det er allereie eit par som har reagert på det (trur ein kompis av meg sendte noko mail ang. det litt før sommar), og NTNU veit nok om "problemet". Vel, om dei ser på det som eit problem eller ein feature er det vel ingen som veit. Kva 36K epostadresser som «garantert er i bruk» går for på svartebørsen er vel det interessante spørsmålet her.
×
×
 • Create New...