Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det skal bli godt å komme hjem i morgen! Nå sitter jeg i et telt på Rudskogen, kun med 10" bærbar PC med 1024x600px skjerm, elendig gratis bildebehandlingsprogram, Corel Paint Shop Pro 9(!!!) og kun mobilt 3G-internett som eneste oppkobling...

 

Men har da blitt litt bilder på to dager, ca 400 til nå, så håper jeg hvertfall har 10-15 som er ok! :)

Lenke til kommentar

Ja, jeg vet om solkrem. Smurte meg godt inn den dagen, men tre turer i bassenget på samme dag ble tydeligvis altfor mye, selv med solfaktor 30. Neste gang starter jeg med 50 - og med t-skjorte utenpå der igjen.

Solkrem varer bare så lenge - etter et par timer skal man smøre på på nytt - og spesielt hvis man har badet og solkremen ikke er vannfast...

Det viktigste er å smøre på nok krem og ofte nok.

 

Smør ekstra på de mest utsatte stedene - skuldrene, nakken, ørene, nesen, kinnben og underarmer.

Klassiske begynnerfeil er å ikke smøre godt nok i kant ned mot klær/badetøy (og føtter i sandaler), å ikke smøre hele ryggen, å ikke smøre sidene av kroppen, å ikke smøre området rundt armhulene, og ikke minst å tro at én gang er nok for hele dagen...

Endret av Trondster
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Oseberg var ledig. Billigere enn det vi hadde fått som "spesialpris" på Klubben til og med. Da blir jeg å finne i Tønsberg fra 22. til 25. august, NM Friidrett på Greveskogen :)

 

Godt å høre! Har selv fine minner fra NM i friidrett i Tønsberg i '93. Da var jeg selv funksjonær på stevnet. Ja, jeg var med i TFIK (Tønsberg Friidrettsklubb) i forrige årtusen. Har tilbragt relativt mange timer på Greveskogen. Håper oppriktig på at du får en minnerik opplevelse :)

Lenke til kommentar

Opprop:

Finnes det noen som klarer seg med kun 1 kamera og 1 fastobjektiv

Nei, ikke etter at Henri Cartier Bresson døde i 2004 ;)

 

Fra spøk til revolver, så er det folk som klarer seg fint med det. Jeg så senest idag en fyr med Panasonic GF1 og 20mm f/1.7; og det virket som om det var alt han hadde.

Lenke til kommentar

Opprop:

Finnes det noen som klarer seg med kun 1 kamera og 1 fastobjektiv

Jeg har i perioder kun hatt 1 hus og 1 fastobjektiv. Ender oftest opp med at jeg blir lei og kjøper en zoom, så for øyeblikket har jeg kun 60D + 17-55 IS.

 

Bakerst i hodet lurer en tanke på å selge dette og gå for en D700 + (Sigma?) 50mm.

Lenke til kommentar

Jeg klarer meg fint med et kamera og et objektiv. Dvs, jeg har to kamera, med to fast objektiver. Bildeutsnittet er det samme. Eneste forskjellen er om jeg vil bruke farge film eller sorthvitt. Skal jeg bruke fargefilm blir det minste kamera brukt. Ellers bruker jeg bare et 8x10 kamera med 300mm objektiv.

Lenke til kommentar

Opprop:

Finnes det noen som klarer seg med kun 1 kamera og 1 fastobjektiv

 

 

Oh yes, min 5dII og 100mm er er egentlig alt som trengs =)

 

 

Synes forresten synd på de som ikke har sola som venn, her er det første dag i hissig sol (ender opp rød) som base og kroppen er klar for alt sola har å by på uten noe beskyttelse :D

Lenke til kommentar

Tja, har stort sett løpt rundt med kun 5D og 50mm i hele sommer. Med unntak - har også kun brukt 100mm til tider.

Kjenner jeg blir litt begrenset iforhold til hva jeg ser avogtil, men det kan fort også prøve å få meg til å tenke litt annerledes. Vurderer å bytte 50mm for 35mm, tror det kunne passet meg bedre som allround.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...