Gå til innhold

Chatte-tråd for oss på Akam!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja. Jeg begynner jo å lure når de tilbyr meg å gå vekk fra Pro. Kan se ut som de mener det er mer penger å hente fra reklame enn pro konto. Men betale for stats? Tror jeg skal bruke flickr i ett liv eller to før jeg har brukt opp 1TB på det jeg legger ut der.

Lenke til kommentar

Tøffing :)

 

Men det går nok over; du kommer nok tilbake til digitalt igjen.

Nja, tvilsomt. I såfall bli det med en Nikon V1 eller lignende. Ser ikke noe grunn til å bære på et tungt digitalt system, når jeg allerede har tungt nok filmutstyr. Kjekt med en liten V1 også, den kan jeg ta med meg rundt om. Tok jo aldri med meg digitalkamera noe sted før, for jeg var redd for at det skulle bli stjelt etc.

Endret av fredderen
Lenke til kommentar

Noen erfaring med andre matt-skiver enn Canon sine? Katzeye finnes ikke til 5D lenger, så det er ikke aktuellt. prisen for en katzeye med optibright er uansett veldig avskrekkende ;)

 

Betaler glatt noen dollar for å slippe reklame.
Det er jeg forsåvidt enig i, men spørsmålet blir vel om det faktisk er ett behov hvis man f.eks. kjører AdBlock.
Lenke til kommentar

Flickr: Er det noen som vet om det fremdeles er sånn at gratisbrukere ikke får annonser på din fotostrøm hvis du har betalt for å slippe dem med det nye opplegget til $50?

 

Sånn var det for Pro, men hva nå? Hvis man ikke lenger kan betale for å fjerne annonsene for alle på egen fotostrøm, tror jeg Flickr vil miste mange brukere.

 

En ting er sikkert: Flickr/Yahoo har bæsja på leggen når det gjelder informasjon til eksisterende kunder.

Endret av Dubidub
Lenke til kommentar

Jeg har litt problemer med å skjønne endringen hos flickr.

De tilbyr meg å gå over til Free account nå med en gang. Men når jeg leser nærmere, så kan jeg fortsatt fornye pro accounten min til samme pris som tidligere. Det er bare det at man ikke kan kjøpe ny pro account?

 

Edit: Fordi, jeg er temmelig usikker på om jeg er villig til å betale $50 i året, bare for å slippe ads. Og det er strengt tatt den eneste fordelen ved å betale. Eller $500(!) i året for dobbel lagring.

Endret av egilh
Lenke til kommentar

Får ikke åpna 6D-rawfilene i bridge. Må oppdatere om jeg skal det.. :hrm:

 

Nye rutiner må innarbeides. :confused:

 

Førsteinntrykket av kameraet er at det virker veldig lite. Og lett. Menyene ser greie ut, og knappene blir man vel vant til. Gleder meg mest til å teste høy-ISO etterhvert. Og AF sammenlignet med 5d2.

Lenke til kommentar

Jeg sluttet med flickr engang da det var sånn at man hadde 200 gratis bilder. Og jeg hadde 800 og pro. Så gikk pro'en ut, og om jeg ikke oppdaterte på nytt fikk jeg ikke tilgang til de bildene selv engan. Kunne slette bilder tenkte jeg så de "seneste" 200 vistes, men ikke det heller. De 200 sist innlagte var det jeg fikk se frem til jeg betalte pro igjen.

 

Syns det som skrives om endringene høres greit ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...