Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Apropo, har du sett at du får Krekar som ny nabo ?

Ja, jeg gleder meg. Håper de tvinger ham opp hit, åkke som.

Er vel et stykke fra Orkanger og ut til Kyrkseterøra? Da jeg var utpå der i fjor på jobb var det en ganske grei kjøretur unna, i hvert fall.

 

Forøvrig utrolig flott tur å kjøre. Trondheim -> Kjørsvikbugen og tilbake.

 

Nei, er ikke så langt egentlig. Liten time med bil fra sentrum.

Håper han kommer og at jeg får være med utover og foreta et videointervju (selv om sjansen for det er liten, altså at jeg får være med utover dit, i stedet for at Hemne-kontoret tar seg av det).

 

For øvrig gleder det meg at folk i NRK har lært seg å uttale Kyrksæterøra. Lov å håpe at (den gamle) lensmannen i Førde har lært seg å uttale cannabis også.

Lenke til kommentar

Jeg har øl. Prøver å alltid ha øl i kjøleskapet.

Samme her. Urutinert å ikke alltid ha en dæsj drikkevarer i heimen.

 

Har vel en 8-10 øl i kjøleskapet (litt forskjellig), noen litt kraftigere øl som står i barskapet, blandt en del flasker vin og sprit.

 

... minner meg om at barskapet burde slankes litt før flytting om litt over en måned.

Lenke til kommentar

To vidt forskjellige grupper mennesker. Litt som IRC-kanalene. Den opprinnelige Skype-greia har vært aktiv siden 2009 og har bytta medlemmer og admins flere ganger. Er vel bare Wheelman og meg selv som fortsatt henger med, og Wheelman er ikke alt for aktiv. Den andre Skype-chat-en er nyere og mer folkelig. Selv er jeg litt overalt, men ikke på den nyeste Skype-chat-en. Var innom en snartur og forsvant fort igjen, men jeg er på i alle fall 3 IRC-kanaler for forumet.

 

Sånn ellers er det alltid like digg å ligge og ikke få sove. Bare vrir seg mens tiden for å stå opp nærmer seg raskere og raskere, hjertet banker, tankene i huet spinner raskere rundt og rundt, og alt du vil er å sove, men du blir bare mer og mer oppspilt over det faktum at du ikke får sove. Helt fantastisk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

To vidt forskjellige grupper mennesker. Litt som IRC-kanalene. Den opprinnelige Skype-greia har vært aktiv siden 2009 og har bytta medlemmer og admins flere ganger. Er vel bare Wheelman og meg selv som fortsatt henger med, og Wheelman er ikke alt for aktiv.

Vanskelig å følge med i DNFSK og ha et liv samtidig :lol:
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...