Jump to content

j--

Medlemmer
 • Content Count

  6239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2554 :)

About j--

 • Birthday 06/11/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34369 profile views
 1. Skal ikke ta en prat med fastlegen din for å bli henvist til psykiatrien istedenfor? Å be om organisasjonsnummer gir ingen mening.
 2. Tror det blir mer jobb enn det er verdt å prøve å slipe ned plata. Knus den med slegge, og støp ny. Håper du har pukka og markisolert? Trenger ikke hurtigbetong, holder lenge med nett og noen sekker vanlig B20 🙂
 3. j--

  Den nye Forumkaféen v2

  Trikset er å bo på småbruk, langt nok unna alt som kan lage lyd :--) Flagget heist, god frokost spist. Nå er det litt surring, før man kommer seg inn til sentrum for å se på toget med familien. God 17. mai!
 4. Jeg er uenig. Ideelt sett, trekk alt til en større switch i ett eller annet teknisk rom. Kabler og veggbokser er relativt billig, og man slipper ekstra elektriske duppeditter (switcher) rundt onkring. I forrige huset endte vi opp med 8 patchepunkter på felles kontor, 4 ved TV-en og 2 på kjøkkenet. I tillegg ble det lagt en del ubenyttede rør. Fungerte veldig bra. På småbruket vi har nå er det litt anderledes, ettersom det er fiber mellom byggene, og derfor behov for flere switcher. Kun en switch i hvert bygg.
 5. j--

  Den nye Forumkaféen v2

  Ja, men ville du orket å involvere deg nå? For det var jo mest folk i 15-20-års alderen da, tipper jeg. Med tanker og lulz som 15-20-åringer har. Tipper jeg er blitt for gammel grinebiter til å være like mye med som den gang. Men gøy, det var det! Så mange morsomme folk man møtte på óg. Noen har jeg god kontakt med den dag i dag 🙂
 6. j--

  Den nye Forumkaféen v2

  Under glansdagene kunne en hel side gå på under fem minutter. Ville tilstander. Men nå har alle Instatok, Tikgram, Telegram og Discogram, så forumets rolle som uformell skitpratformidler har vel i stor grad utspilt seg :---)
 7. Er ingen mulighet til å få selger til å fjerne heftelsen før salg? Sikkert ikke det svaret du er ute etter, men fjerner problemstillingen din.
 8. Det er også mulig å fortelle sensor hvorfor man gjør det valget man gjør, i slike tilfeller som dette. Rett og slett for å fortelle at valget er bevisst.
 9. Ring personen som er ansvarlig for stillingsutlysninga.
 10. Parkett eller laminat? Om det er parkett så kan gulvet slipes og behandles på nytt.
 11. Er litt i samme sko som deg, Evil-Duck, men samtidig ikke. Jeg har et par HD800s som jeg har landet på å selge for å finansiere annen hobby. Lyden er så god, men jeg har av en eller annen grunn ikke fått noe forhold til de. Har lånt de bort til en kompis et par måneder nå, har ikke savnet de. Merkelig. Lander på å bruke desktop-høyttalere hele veien, selv om de ikke har i nærheten av så god lyd. Tanken nå er å beholde RME ADI-2 DAC som DAC/volumkontroll til aktive skrivebordshøyttalere. Overkill, men den lille rakkeren av en DAC er så åkei å bruke.
 12. En sånn en: https://www.komplett.no/product/338504/datautstyr/nettverk/nettverkskabler/rj-45-stp-cat6-skjoetekontakt
 13. Savnet å kunne utdype litt rundt typer arbeid opp mot kjønn, men ser behovet for å ha noe "Excel-vennlig" å basere resultatet på. Ellers er jeg enig med @Malvado i at noen av spørsmålene var litt gjentagende.
 14. j--

  Den nye Forumkaféen v2

  Det er ikke gitt at det gjør opplevelsen din noe bedre ;----D Har blitt en running joke her i heimen med at hver gang noe slutter på " X liker Y", gjentas det "Alle liker Y".
 15. Laftavegger gir ihvertfall dempet lyd i rommet, ikke noen rette flater på veggene å sprette i. Ikke så lett å "bygge om" for å få det, men om noen er langt over middels lydinteressert, og på jakt etter krypinn, så kan det være noe å ta med seg 🙂
×
×
 • Create New...