Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Må ha", ja. Jeg styrer glatt unna den problemstillingen.

 

Hjemmedeling? Som i å dele ting over nettverk? Bruker du itunes til det? :dontgetit:

Er i grunn mer at jeg har tilvendt meg itunes, og synes det er et kjempefint program. Har Songbird ved siden av, så ser ikke grunn til å skifte bare fordi det er itunes ;).

Lenke til kommentar

Merker ikke så mye forskjell egentlig. Bare irriterende at jeg kronisk trykker på "Medlemmer" når jeg skal ha tak i "Mine innlegg". :p

 

Forøvrig er jeg nettopp ferdig med en halvtimes samtale med min søster som var usikker på om kjæresten elsket henne, siden han heller ville ha sin bror fra Skottland - som skal jobbe i Stavanger i sommer - boende hos seg enn henne, sånn at hun må bo hos vår farmor, m.a.o., bli oppvartet hele tiden med god mat og så og si bli tvunget til å ta drosje hjem fra byen, da hun ikke ønsker at vi skal gå fordi hun er redd vi skal bli knivstukket (dette gjelder forøvrig også for pappa), og før pleide hun å komme og hente oss på byen så sent som i tretiden, vet ikke om hun kjører så mye lenger, men ...

Lenke til kommentar

Det gjør jeg. Scroll helt nederst og velg "Bruk mobilutgaven". Jeg får to svære faner, Mine Innlegg og Favoritter+Mine innlegg.

Syns den ser ut akkurat som før. Men det kan jo være fordi jeg bookmarka fra Mine Innlegg. Bruker bare den omtrent.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Må skru av på kvelden, ellers mister jeg sikkert hørselen i løpet av natten.Jaujau, natta, gøy dag i morgen.

Jeg for min del har musikk på når jeg sover, eneste måten jeg får sove. :p

 

Jeg prøvde musikktrikset forrige uke når jeg ikke klarte å sovne. Det eneste som skjedde var først fløy jeg opp og ned av senga 3-4 ganger for å justere til riktig volum (ikke for høyt, ikke for lavt). Så lå jeg i to timer og ventet på at playlisten skulle stoppe, og sovnet ikke. Med lyset av og i "soveposisjon".

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...