Jump to content

Heddy

Medlemmer
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Days Won

  1

Heddy last won the day on November 29 2011

Heddy had the most liked content!

Community Reputation

1416 :)

About Heddy

 • Rank
  Forum-misbruker
 • Birthday 08/02/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

12820 profile views
 1. Har daglig kontakt med stor gjeng herfra, men de fleste er ikke aktive lengre, og har funnet nye kanaler. Virker som mange har gjort det samme ja.
 2. Det skjedde ikke så mye her.
 3. Der blir vel ofte nevnt at Lannisters er en gigantisk familie, mange kusiner, fettere og slikt som fortsatt bærer navnet har jeg inntrykk av?
 4. Nå gjorde jo Cersei BOKSTAVELIG TALT det som det The Mad King truet med å gjøre før Jaime drepte ham. Jeg håper og tror Jaime kan legge til Queenslayer blant "titlene" sine i neste sesong. En fantastisk bra episode. Åpningen (der alle gjør seg klare, uten dialog) er antagelig den beste i seriens historie.
 5. Tilgi meg mine synder. Det stemmer kanskje litt og, i går var typen ute mensn jeg var hjemme, så da poster jeg på forumet.
 6. Joa! Jeg har ikke posta her selv på evigheter. Mange, mange måneder?
 7. Av og til må man bare poppe innom og si hei!
 8. Tom Hardy er da nominert han. For øvrig er skuespill mye mer enn bare dialog, hvor mye man snakker gjennom filmen er egentlig ganske irrelevant mtp på nominasjoner.
 9. Kunder kjefter på meg når jeg spør om de vil ha med et GRATIS handlenett. Hva faen.
 10. Heldiggriser, elsker London. Gleder meg veldig til å oppleve julemarked og sånn i Praha, det skal være stort der!
 11. Bestilt flyreise og hotell til Praha rett etter eksamen, for meg og kjæresten. Herregud som jeg gleder meg Dette blir bra!
 12. I Oslo i dag er det skikkelig fint vær. Deilig å slippe paraplyen endelig
 13. Jeg fant det ut,var SimSafari. Og ja,vi jenter trenger litt mer dopapir, sånn er det bare.
 14. Aargh, holder på å bli gal. Prøver å komme på et dataspill jeg spilte som lita. Er et barnespill, minner litt om Theme Park og lignende spill, men man skulle lage og vedlikeholde et naturreservat i Afrika eller noe. Husker et mål var å samle alle "de fem store", også til man imot turister og bygde hytter for dem og slikt. Av og til kom det naturkatastrofer som tørke og lignende. Blir GAL av ikke å komme på det. Noen innspill?
×
×
 • Create New...