Jump to content

Heddy

Medlemmer
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Heddy

 1. Har daglig kontakt med stor gjeng herfra, men de fleste er ikke aktive lengre, og har funnet nye kanaler. Virker som mange har gjort det samme ja.
 2. Det skjedde ikke så mye her.
 3. Der blir vel ofte nevnt at Lannisters er en gigantisk familie, mange kusiner, fettere og slikt som fortsatt bærer navnet har jeg inntrykk av?
 4. Nå gjorde jo Cersei BOKSTAVELIG TALT det som det The Mad King truet med å gjøre før Jaime drepte ham. Jeg håper og tror Jaime kan legge til Queenslayer blant "titlene" sine i neste sesong. En fantastisk bra episode. Åpningen (der alle gjør seg klare, uten dialog) er antagelig den beste i seriens historie.
 5. Tilgi meg mine synder. Det stemmer kanskje litt og, i går var typen ute mensn jeg var hjemme, så da poster jeg på forumet.
 6. Joa! Jeg har ikke posta her selv på evigheter. Mange, mange måneder?
 7. Av og til må man bare poppe innom og si hei!
 8. Tom Hardy er da nominert han. For øvrig er skuespill mye mer enn bare dialog, hvor mye man snakker gjennom filmen er egentlig ganske irrelevant mtp på nominasjoner.
 9. Kunder kjefter på meg når jeg spør om de vil ha med et GRATIS handlenett. Hva faen.
 10. Heldiggriser, elsker London. Gleder meg veldig til å oppleve julemarked og sånn i Praha, det skal være stort der!
 11. Bestilt flyreise og hotell til Praha rett etter eksamen, for meg og kjæresten. Herregud som jeg gleder meg Dette blir bra!
 12. I Oslo i dag er det skikkelig fint vær. Deilig å slippe paraplyen endelig
 13. Jeg fant det ut,var SimSafari. Og ja,vi jenter trenger litt mer dopapir, sånn er det bare.
 14. Aargh, holder på å bli gal. Prøver å komme på et dataspill jeg spilte som lita. Er et barnespill, minner litt om Theme Park og lignende spill, men man skulle lage og vedlikeholde et naturreservat i Afrika eller noe. Husker et mål var å samle alle "de fem store", også til man imot turister og bygde hytter for dem og slikt. Av og til kom det naturkatastrofer som tørke og lignende. Blir GAL av ikke å komme på det. Noen innspill?
 15. Seff, jeg og Extraterrestrial er kjempesøte.
 16. SÅÅÅÅÅ deilig det var å få Windows 10, er så mye bedre Fikk testa pizzastein for første gang i dag, etter å ha hatt i hus for over et år. Her er vi effektive gitt!
 17. Så irriterende med feilbooking av vakter når jeg skal jobbe for noen. Kom på jobb og fant ut at hun jeg skulle jobbe for hadde gitt vakten sin til en annen før meg og glemt det, så jeg måtte bare dra hjem igjen. BLÆÆÆÆ
 18. Sant det! Får tilbud om det når jeg har brutt grensa, så går for det.
 19. Gratulerer med datter BananLaks! Jeg sitter i nye leiligheten, vært her noen dager nå, men har ikke nett som er ganske kjipt, får nok merke det på tlfregninga. Jaja. Vi klarer å more oss likevel, siden jeg gravde frem gamle Nintendo 64 og Mario Kart fuck yeah!!
 20. Flytte med kjæresten Driver og pakker ned ting nå, og flytter i morra. Har så langt fylt to kofferter fulle bare med bøker og dvd-er. Vet ikke hvor jeg skal få plass til resten, sukk..
 21. Tror aldri jeg har blitt dårlig av noe som helst jeg har spist noensinne. Og jeg er egentlig litt for dårlig på å ta forholdsregler når jeg velger spisested og hva jeg bestiller, uansett hvilket land jeg er i. Heldig sånn sett.
 22. På fredag har jeg siste eksamen, og allerede på lørdag flytter jeg sammen med kjæresten. Herregud det blir digg I går var det sjukt nok noen som hadde vaska på kjøkkenet i kollektivet. Ble nesten litt rørt.
 23. Men faen heller da, jeg får vel få denne tråden i innleggene mine og. Merkelig med så få sider.
 24. Aaaah, tusen takk til den over meg som hadde satt på alarmen til 0545 og lot den ringe høyere og høyere i er kvarter. Folk er så flinke til å ta hensyn <3
×
×
 • Create New...