Gå til innhold

Hovefestivalen '08, generell tråd


Eplefe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bwahaha..men satyricon er faktisk ballefett live, selv om de har sugd de siste årene med platene sine.. Live spiller de nesten bare classics fra de tidligere dagene. Ikke så mye sånt "ballerock"-tull som KING og det der rælet. Så står skate og emokidsa der og holder for ørene mens de freser gjennom Du som hater Gud og Mother North.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Kjører de flere sepultura-classics? De er jo kjernen i gamlebandet..selv om Andreas Kisser sikkert hadde mye å si på de klassiske låtene.

 

Kan virke sånn når det er de to første låtene er de to, men skal sies jeg fikk bare sett de to på grunn av semi-finalen i EM, men nå skal hele konserten kjøres på relativt høyt volum :D

 

Kisser har sikkert hatt noe å sagt, men jeg vil vel gå så langt å si at Max var 80% av Sepultura. Men nå ser det jo ut som om Iggor også har sluttet i Sepultura så da er det vel CC all the way. Så da blir det vel en god blanding av Sepultura, Soulfly og CC låter på konsertene fremover.

 

Som sagt de har å komme seg til en eller annen konsert bule i Oslo i løpet av året...

Lenke til kommentar

Da var jeg hjemme fra Hove, veldig fornøyd. :D

 

Fikk bare med meg Onsdag og Torsdag, men det var absolutt værd turen.

 

Høydepunktene for min del var Familjen (herlig stemning!), MSTRKRFT (dødskult sett fullt av crowdpleasers), The Raconteurs og Boys Noize (sinnsykt talent).

Lenke til kommentar

Haha var så jævlig vittig på Satyrikon konserten når vokalisten sa at han hadde hørt at det var en jævlig stor og farlig mosh pit her dagen før, nå vil han ha en ennå større!

 

 

Slagsmålklubben var kjempe gøy der var det stemning gitt, men In Flames var jo helt vilt.

Andre som irriterer seg over at det ikke finnes et eneste opptak av konserten av in Flames? Ble litt overrasket at små band fikk tv dekning men ikke In Flames.

 

 

Edit: "Vi fikk dessverre ikke rettigheter til In Flames. Skulle gjerne sendt enda flere konserter enn hva vi har gjort, men dette må avklares med de respektive selskapene artistene er på, og det er ikke alltid så lett…"

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Jeg var der på torsdag og fredag og må si det var helt fantastisk. Killswitch, Cavalera, Satyricon og In Flames var helrått. Utenom at jeg som stod sånn ca midt i "pit-inngjerdingen" på In Flames synes det var altfor mye bass og lite gitar og vokal på In Flames. Jeg stod bak med mixe-teltet de andre konsertene på Hovescenen og da var det veldig bra lyd. Noen som kan oppdater litt som stod litt lengre bak. Rart at de ikke skulle klare å skru lyden ordentlig på hovedattraksjonen.

 

Men det er en konsert som jeg mener utmerka seg helt spesielt og som var kvalitet av en annen klasse enn både In Flames, Killswitch og Satyricon. Det var PURIFIED IN BLOOD! Den konserten var så jævlig rå og skulle ønske at den hadde vart en time lengre. De gutta der er så jævlig dyktige og hadde dritbra liv på scenen i tillegg til sinnsykt bra låter, og sinnsykt bra lyd. Det blei så stemning på den konserten at jeg ble rørt og måtte felle noen tårer :blush:

 

Har forresten ikke stemme igjen nå. Høres ut som et esel når jeg prater :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...