Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

 

 

 

 

 

Real Madrid har ikke vært SÅ gode denne sesongen (dvs, vi har sett de bedre), så vil tro dere har en liten mulighet der også. (I hvert fall om dere er noenlunde skadefrie når kampene spilles i februar/mars).

Eh, vi har absolutt ingen mulighet mot Real. Søkt å kalle et lag for ikke så godt når de for mindre enn 30 timer siden tangerte rekorden for største seier i CL
http://www.worldfootball.net/stats/champions-league/4/

 

Hvilken rekord?

Største seier i CL. Sikkert ekskludert kvallik og i perioden det har hett CL. Ble i alle fall nevnt flere ganger av kommentatormannen.

Har sjekket flere kilder nå og her fra f.eks uefa

 

At de scoret 8 tirsdag betyr at de var et mål unna å tangere sin egen CL rekord i antall mål i en kamp, noe som i dag er 9 mål.

Javel? Det ble i alle fall nevnt på tirsdag av kommentatoren og VG sier dette :BENZEMA. Der har Real Madrid tangert Liverpools 8-0-seier over Besiktas - som er tidenes største Champions League-seier.

 

Mulig det er snakk om moderne tid.

 

Uansett, poenget er at det er søkt å kalle et lag som vinner 8-0 i CL for "ikke så bra".

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uenig, jo mer Chelsea taper jo bedre! Dessuten er det kjempegøy at Leicester fortsatt henger med, men de kommer nok til å dabbe av i perioden etter jul. Tenk så gøy det hadde vært om Leicester tok en av CL-plassene til en av rivalene våre?

Sånn at de kan bli rævpult i CL neste sesong og bidra enda mer til at topp 4 blir til topp 3? Chelsea gjør det mye bedre i CL.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...