Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer jo helt an på hva de avslører. Det er greit å få vite ting etter hvert, men jeg syns det kan være direkte turnoff at noen dumper noe slikt på deg så fort. Jeg kaller det dumpe for det er nettop slik det føles. Litt som første gangen du holder en baby noen bare har lagt i armene dine uten at du spurte. Du holder den liksom der, men veit faen ikke hva du skal gjøre med den. Jeg vil si at hvis man skal presentere seg selv om kjærestemateriell så burde man fokusere på sine gode sider og heller spare bagasjerommet til senere.

 

Jeg bryr meg stort sett veldig lite om fortiden til folk og ville aldri brukt noe sånt som argument for å avvise noen, men når noen forteller deg historier om at de har blitt voldtatt så skal jeg love deg du blir passe satt ut. På en annen side så er det kanskje de desidert største sosiale utfordringene jeg møter, å skulle klare å si noe fornuftig etter en sånn situasjon. Jeg vil vel heller si at en vellykket samtale med en som potensielt kan være kjæreste materiale er en helt ordinær triviell eller intellektuell samtale som flyter lett og som ender opp i at man avtaler å møtes igjen snarere enn at man eskalerer veldig høyt fysisk.

 

Som nevnt bryr jeg meg ikke noe om at folk åpner seg for meg, men jeg synes ikke noe om at de gjør det før jeg i det hele tatt har rukket å bli kjent med de. Det er for meg også like overraskende hver gang at noen kan (eller tør) fortelle slike ting til en totalt fremmed.

Lenke til kommentar

Repulsive: Om noen åpner seg raskt eller seint er ikke grunnlag for om en person er noen man ønsker å ha et forhold med. Det er heller hvor godt man klikker sammen og at man ønsker noenlunde det samme som jeg bruker som grunnlag til å vurdere om vi burde bli et par eller ikke.

 

Feh: Folk forteller deg det fordi de ønsker å lette vekten på skuldrene sine. Det kan også være lettere å fortelle noen man ikke er nær med fordi fremmede har ingen tilkobling til det man bærer på. Hvis du ikke liker at folk forteller deg om sine private problemer, så er det ikke verre enn å lede samtalen over til noe annet eller bare være ærlig om at du føler dere ikke er såpass nære at du burde bli fortalt dette. Dog, det å ha en emosjonell tilkobling med noen kan åpne mange dører.

Lenke til kommentar

Repulsive: Om noen åpner seg raskt eller seint er ikke grunnlag for om en person er noen man ønsker å ha et forhold med. Det er heller hvor godt man klikker sammen og at man ønsker noenlunde det samme som jeg bruker som grunnlag til å vurdere om vi burde bli et par eller ikke.

 

 

De man klikker godt sammen med er jo som regel dem man har ett godt forhold til lenge, enten det er venn/kjæreste :)

Lenke til kommentar

En annen ting. Jeg sier til en jente det var kos i helgen. Hun svarer: Ja det var det :) Også sier jeg: vi må gjenta det engang da! :) Hun: Ja :)

 

Når jeg legger meg skrev jeg. Natta! Kos å snakke med deg :) Hun svarer: Natta :) deg å

 

Er dette av ren høflighet eller? Hun virker som ett sterkt individ som ikke er redd for å si ifra hvis hun ikke liker noe.

 

Vet det varierer fra person til person, men hadde det vær meg i hennes situasjon og jeg ikke hadde lyst på noe mer med den personen og gjøre bortsett fra vennskap. Så hadde jeg aldri svart: Ja det var det :) Og: Natta :) deg å

 

Jeg hadde bare: Natta :) Og det andre har jeg ikke peiling på hva jeg hadde sagt.

 

 

Eller er jeg helt på bærtur angående denne tolkningen?

Lenke til kommentar

Du virker overivrig, spesielt med alle smileyene. Det er også bortkastet tid å tolke meldinger som det der. Bare fortsett å prat med henne, og se om hun fortsetter å engasjere seg.

Ja, vurderer liksom og gå all inn så er det enten så synke eller seile. Forhåpentligvis mulig jeg får møtt hun i helga/idag

 

Overbruker ikke smiley's i det hele tatt sammenlignet med andre.

Lenke til kommentar

Holdt på med en fyr leeenge og vært forelska i han.
Plutselig får jeg høre at han har ligget med ei anna jente. Konfronterte han uten svar. Isfront.

Nylig møtte jeg på han på byen igjen og han var flørtete og sexy som bare det og unnskyldte seg gang på gang.
Ble med han hjem, nektet å ha sex med han, teaset han med å ligge naken i senga å spoone med han osv. Våkna av at han lå over meg å kyssa meg og endte opp med å ha sex med han likevel.

Lurt var det sikkert ikke, men digg, det var det. ;)

Hadde jeg gjort det igjen selv om han ikke fortjener meg?
...Jah.



Anonymous poster hash: 270b7...46c
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg er nok norges eneste jente som ikke liker å bli sjekka opp.

- og nei, jeg sier ikke det for å spille kostbar.

 

Lest litt i denne tråden nå og noen av dere er utrolig kyniske og egoistiske .

Jeg fatter rett og slett ikke at dere får napp. De jentene dere hooker opp med må være vanvittig løse.

Selv hater jeg å bli sjekket opp på byen (skjer stort sett hver gang jeg er ute)

Synes det er ekstremt ubehagelig og det verste jeg vet er menn som blir pågående og ikke gir seg.
Har gått så langt at jeg pleier å ha med en kompis jeg later som er kjæresten min, og likevel er det mange av dere som ikke gir seg!

Jeg går på byen for å ha det gøy ikke for å ha sex med noen jeg bare vet navnet på.

 

Det som virkelig er dealbreakeren er når det er karer som kommer bort som jeg ser har danset med 5 forskjellige jenter tidligere på kvelden og som tydelig bare går en runde rundt og sjekker opp så mange som mulig.

Jenter liker å skille seg ut og føle seg spesielle gutter. De vil ikke være en av mange jenter dere har prøvd dere på i løpet av kvelden. :)

De eneste gutta jeg ender opp med ikke å blankt avvise er de som er ydmyke og ikke virker som de kun er ute etter å få seg noe. (mulig de er det likevel selvfølgelig, bare at de spiller kortene sine bra)

Jeg bryr meg ikke om hvorvidt de er nybarberte, "alfa" eller selvutnevnte guder i senga.
Så lenge de virker oppriktige og ydmyke.
Det synes jeg er sexy. :)

 

Håper jeg ga litt håp til de gutta med lav selvtilitt der ute som aldri får seg noe. ;)

Kos dere på byen i helga folkens!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...