Jump to content

Cakenommy

Medlemmer
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1424 :)

About Cakenommy

 • Birthday 03/21/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Fra min side var det ikke ment som pes. Mer som å mimre tilbake på vanskelige tider. Som Freidig sier kan barnevernet være en mulighet, eller åpen adopsjon. Ettersom han da får mulighet til å møte datteren sin på jevnlig basis, men samtidlig ikke ha det fulle ansvaret. WTF? Har han noen gang sagt at han ikke vil ha ansvaret for barnet? Møte datteren på jevnlig basis? Aner du i heletatt hva du prater om? Man setter da ikke bort ungen sin som en hest på fór fordi det er slitsomt. Det er slitsomt for alle å få barn. Det må være lov å klage for å få ut frustrasjon. Det var et enkelt forslag, ingen av oss fikk noe mer bakgrunnsinformasjon før nå. Men for all del, gir man ut et enkelt forslag skal man bli dømt opp og ned. Har ALDRI sagt at eller antydet at han ikke ville ha ansvar for barnet eller at det ikke er lov å klage for å få ut frustrasjon. Det må vel være lov til å komme med et forslag, uten å få huden full?
 2. Hvis dette er noe du har genuin interesse av, sett bort ifra et åpentbart selvtillitboost og mer motivasjon til å pushe videre - ville jeg ha tatt muligheten. Sett pris på mulighetene livet gir deg.
 3. Er ikke poenget at barnet skal ha det bra? Et godt hjem? Adopsjon betyr ikke nødvendigvis at du aldri får se barnet ditt igjen. Men at begge har en sjanse til å få et godt liv, samtidllig som at barnet får vite og får et forhold til sin biologiske far. Synes det er trist å svartmale et alternativ, som er en gunstig løsning for flere der ute enn deg selv.
 4. Som Freidig sier kan barnevernet være en mulighet, eller åpen adopsjon. Ettersom han da får mulighet til å møte datteren sin på jevnlig basis, men samtidlig ikke ha det fulle ansvaret. Det var nok ikke dette Freidig mente. Fortsatt èn av flere mulige løsninger.
 5. Fra min side var det ikke ment som pes. Mer som å mimre tilbake på vanskelige tider. Som Freidig sier kan barnevernet være en mulighet, eller åpen adopsjon. Ettersom han da får mulighet til å møte datteren sin på jevnlig basis, men samtidlig ikke ha det fulle ansvaret.
 6. Glad jeg ikke ga etter for sexpresset på ungdomsskolen og avviste de populære, og heller var lojal mot de vennene jeg hadde. Hadde kommet til å startet med weed og psykelika mye tidligere, og sikkert endt opp med en kid på vgs. Tviler ikke på at jeg fortsatt hadde kommet til å hatt mange gleder i livet, men hadde aldri kommet så langt i livet som jeg er nå.
 7. Synes farsdag og morsdag er oppskrytt og trist. Delvis pga familieproblemer og delvis pga kjøpepress. Fortsatt godt å se at andre klarer å nyte disse dagene.
 8. Veldig bra og digg, men abstinensene i etterkant; et rent helvete. Å gå cold turkey på opiater er ikke å anbefale.
 9. Blir godt å komme i ordentlig rutiner igjen, etter operasjon og flytting. Tilbake til å spise sunt, betydelig mye mindre røyking, bytte ut hjemmelaget pizza med hjemmelaget sushi, gå turer i marka, yoga og utholdenhetstrening. Har skeiet helt ut etter operasjonen. Helvetes morfin!
 10. Godt å høre. Gratulerer forresten! Forumbaby!
 11. Man er ikke verdt mindre fordi om man ikke eier bolig eller ikke vil ha barn. Større frihet med å leie - kan flytte omtrent så og si når og hvor du vil. En stor grunn til at vi leier. Sålenge man ikke har barn, Lol. Glemte helt at på forum må man legge til hver eneste info, slik at ingen blir fornærmet om man utelater ett avsnitt. Såklart, kan man ha det gøy med barn. Men er ikke bare å droppe syre eller fyre seg opp en j til et hvilket klokkeslett man kunne ønske.
 12. Sålenge man ikke har barn, og fortsatt har noen år på å være ekstra impulsiv, bedre råd, mindre ansvar, mindre skille mellom grenser og what not - kjør på! Ihvertfall planen vår, frem til det blir barn og kjøp av bolig om tre-fire års tid.
 13. Samboeren har skjegg, og bart. Tror aldri jeg har sett noen kle det SÅ bra!
 14. Oi. Foretrekker å røyke en joint fremfor å ta avslappende eller smertestillende, så klarer meg fint i Norge for øyeblikket. Blir fjern bare av 1 g paracet. Prøver å være forsiktig med smertestillende og avslappende, etter at jeg ble avhengig for noen år tilbake. Ble innlagt for det samme jeg opererte for nettopp.
 15. Fint å se at det er flere som er enige. Elvepadling og skating er livet!
×
×
 • Create New...