Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
kilik skrev (Akkurat nå):

Solbakken bør gå av mange grunner, ikke minst for at han bruker Østigård. Alle ser han ikke holder landslagsnivå. Man må ha noen som er villig til å blø for drakta bak der.

 

Hvem ville du brukt fremfor Østigård? 

Lenke til kommentar

Orker ikke å høre snakk om at ikke gode nok forsvarere etc til å komme til ett mesterskap. Har jo to av verdens beste i sine posisjoner(!) samt unge spennende som Bobb og Nusa.

Som om Georgia, Slovenia og Albania osv er noe likere i de bakre rekker. De er i EM(!) Rett og slett flaut dette. Kan ikke skjønne annet enn å bytte trener eller skaffe en eller annen mentaltrener. Noe skurrer veldig hvertfall. 

Også ganske utrolig Ødegaard kun har 3 mål på 56 landskamper. Det er for svakt.

 

Lenke til kommentar
kilik skrev (18 minutter siden):

Alle profesjonelle midtstoppere med norsk pass.

Aha, du er enda en av disse sofamanagere uten reelle løsninger. Jeg skjønner frustrasjonen, men fakta er at alternativene bakover ikke er all verden og spillere som Hanche-Olsen, Gabrielsen og resten har vist seg å være minst like tabbeutsatte som Østigård når de spiller. 

ReaveЯ skrev (20 minutter siden):

Orker ikke å høre snakk om at ikke gode nok forsvarere etc til å komme til ett mesterskap. Har jo to av verdens beste i sine posisjoner(!) samt unge spennende som Bobb og Nusa.

Hvorfor orker du ikke høre snakk om det? Det skjer jo grove feil bakover i hver eneste kamp, og er nettopp det man må snakke om. Det hjelper ikke å dominere kamp etter kamp, hvis man vet den bakre femmeren vil sprekke de siste tjue når presset blir for høyt.  

  • Liker 2
Lenke til kommentar
kilik skrev (6 minutter siden):

Altså nå er det syvende kampen Østigård har tabbet seg ut. 

Tenker man ikke har noe å tape på å f.eks. prøve ut de som har vist seg OK i eliteserien, f.eks. Jostein Gundersen. 

For all del, mulig 27 år gamle Jostein Gundersen som aldri har spilt en kamp utenfor Tromsø er fremtiden. Jeg tror han dessverre vil tabbe seg like mye som Østigård, og vise seg langt svakere på andre områder. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
oOF skrev (Akkurat nå):

Kan det muligens være noe med hvordan Norge er organisert, i tillegg til alle tabbene som Norge gjør bakover? Jeg har ikke sett en landskamp en veldig lang stund nå så jeg spør fordi jeg er nysgjerrig.

Ikke slik jeg ser det. 

Jeg mener Ståle satte opp laget helt riktig ved å forsøke å dominere banespillet og få overtall på kantene, men det virker som om en del her inne vil tilbake til den mer kyniske, defensive spark-og-løp spillestilen. Det har vi ikke spillere til. 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...