Gå til innhold

Hvor går din neste ferie?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg regner med det, men jeg har hørt at det er nada å finne på der. Men jeg må kanskje en tur innom Tiraspol kun for kuriosaens del.

Tiraspol er ikke så veldig spennende, hvis man reiser dit for "Sovjetopplevelsen" så blir man skuffet. Moderne infrastruktur og stort sett ganske pent og nytt. Monumentene til Lenin og frigjøringsplassen er vel det meste spennende. I tillegg til KGB-hovedkvarteret som man bare kan gå forbi og bli sett stygt på for å i det hele tatt vurdere å ta bilder. Står skilt med "KGB no photographs"-ish, hehe. Men anbefaler å sjekke Bender (kjapp trolleybusstur som koster 3 rubler) for der ligger Bender Castle som er verdt turen om man liker slikt.

Lenke til kommentar

hvor i kyrgyzstan? har hvert der 2ganger nå, fantastisk land. hvis du bare skal til Bishkek er det en bortkasta tur, må komme deg ut på landsbygda

Bishkek og litt rundt på landsbygde utenfor. Hadde et par timers utmarsj oppi en oppi Issyk-Ata  rundt 2000 meters høyde. Våknet med skikkelig krampe i et lår dagen etter. :dontgetit:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

 

 

Min neste tur blir til Berlin og Tyskland, i August. Ser frem til det!

Berlin er et fantastisk sted. Jeg var der med noen venner en gang og vi hadde aldri sett en så vakker by. En tur til Sachsenhausen og Ravensbrück er et MUST.

Vakker by? Det jeg husker av Berlin var iallefall ikke vakkert,men jeg var kanskje på feil steder... :)

 

Sachsenhausen og Ravensbruck er veldig lurt å få med seg. Spesielt Ravensbruck var sterkt.

Lenke til kommentar

Feriene begynner å planlegges fint her nå ja.

Amsterdam i Juni, Milton Keynes og ett sted til i Juli. August får brukes til å flytte, også London+Barcelona, eller Singapore i September ^^,

 

Ellers så slenger jeg meg på den "Berlin, kanskje ikke vakker?" trenden her. Var der i fjor sommer. For all del, mye å se, mye historie. Men direkte vakkert var det vel ikke.

Endret av Stoddart
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Drar med meg dronninga på road-trip i Europa i Juli/August. Kiel ferga, gjennom tyskland, østerrike, italia, og inn i Kroatia hvor vi har leid hus en uke utenfor Porec i nord. Så blir det nok en uke hjem, gjennom Slovenia, Tjekkia og hva som faller oss inn.

Skal bli godt med litt ferie :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...