Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sett første episode av Jessica Jones, men er ikke helt overbevist ennå. Historien klarer ikke fenge meg (ennå) på samme måte som Daredevil. Kanskje mest fordi jeg ikke aner hvem skurken i JJ er, men er godt kjent med Kingpin. Det er også en del typiske "Dette er Disney, tross alt"-scener jeg ikke likte. For eksempel er det vel ingen som har sex med undertøyet på? (med mindre man har vært sammen lenge.) Dette kunne fint ha vært unngått med noen bedre kameravinkler her og der, og starte "dagen derpå" etter at hun har stått opp og kledd på seg. Det er bare en liten fillesak, men sånne småting irriterer meg.

 

Vet også at Jessica Jones har superkrefter (og har prøvd seg som superhelt i en kort periode), men fikk ingen inntrykk av hva disse kreftene faktisk er. På toppen av det hele har vi jo Trish. Hun er på mange måter en kjent karakter fra Marvel, men under et annet navn. Måtte faktisk lese meg til hvem hun er ment å være. Og ble han fyren nevnt med navn? Skjønte jo selvsagt med en gang hvem det var, men hadde vært kjekt om det ble nevnt. Men det er jo bare første episode, så har god tid til å bygge seg opp. Synes bare dette var en kjedelig start i forhold til Daredevil. Men er jo ennå mange episoder igjen, så tar flere i helgen. :)

Lenke til kommentar

Litt kjapp innføring i serien.

 

 

Og har man det travelt bruker man ikke tid på klærne schreiber....... DET var en artig ting å klage på :p

Tja, de så ikke ut til å ha det så veldig travelt, akkurat. Og fyren hadde jo ikke mye klær på, og gikk ikke ut av sengen, så vi så strengt tatt ingenting der. Men dynen var rimelig langt nede, for å si det sånn. Er bare helt tydelig at Jessica Jones hadde skjorte og truse på for å unngå å vise henne naken. Er jo strengt tatt Disney, som sagt. Men det største problemet her er at veldig mange filmer og tv-serier gjør dette. Det har ingenting med å ha travelt å gjøre. Det er kun for å slippe å betale dem ekstra for å være nakne, samt sensuren. En serie kan være svært voldelig og blodig uten at det gjør noe, men viser de en naken pupp klikker sensuren der borte i USA. Rart, det der. :p

 

Btw nevnte at Trish er med i tegneserien under et annet navn, men det stemmer ikke helt. Det fulle navnet i tegneserien er Patricia, ofte kortet Patsy. Men Patricia kan også forkortes til Trish. :)

 

Btw 2, jeg har ingenting imot at de ikke røper alt i første episode. Det jeg misliker er hvor "kjedelig" alt var i forhold til den første episoden av Daredevil. Vi så jo knapt noe som helst action og superhelt-greier, og selv hovedplottet for sesongen var rimelig tynt. Det som var der lover bra, men det var alt for mye "sitte og se sur ut og prate bullshit."

Endret av Schreiber
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes flere serier varer for lenge og er altfor uinteressante. Jeg har sett på rundt 3 episoder av både Arrow og Daredevil. Jeg ga opp fordi jeg ikke så noe mer enn middelmådig. Jeg vurderte å se ferdig Arrow, men jeg så det var 22 episode i sesong 1, altså 15 timer. Daredevil var bedre, men jeg følte at karakterene ikke gikk noe sted og jeg ga opp.

 

Black Sails gjorde litt mer. Der var det interessante karakterer og konflikter mellom nesten alle. 8 episoder holdt for 1 sesong. 2 sesong begynte å bli treg, og jeg følte jeg ble lurt fordi det skjedde nesten ingenting i episodene før det siste minuttet "because of cliff hanger demand".

 

Ikke at treghet nødvendigvis er negativt, men det er forskjell mellom treghet og "meningsløse scener", "forced drama" og stillestående karakterer.

 

Er jeg inne på noe eller begynner jeg bare å bli gammel?

Lenke til kommentar

Selv Seinfeld trengte noen episoder på å komme skikkelig i gang. :) Kan også anbefale The Flash. Det foregår i samme univers som Arrow, men har en mye mer lettbent tone. Det vet det er basert på en tegneserie, og utnytter det for alt det er verdt. Sesong 1 var svært bra, og sesong 2 ser foreløpig ut til å bli enda bedre. :) Eneste problemet med Arrow og The Flash i de nye sesongene er at de bruker alt for mye tid på å bygge opp til Legends of Tomorrow spinoff-en. Men pytt, det tåler vi. :)

 

(og uten å spolere for mye hadde Arrow nylig en viss John Constantine med i en episode. Genialt.) :D

Lenke til kommentar

 

Kanskje superhelter ikke er noe for deg?

Tror ikke det er greia. Kanskje det heller har noe med at flere superheltserier gjør det samme? Hvordan er det med "filler"(scener/episoder som ikke påvirker noe) i Arrow/Daredevil/Flash?

 

 

Har ikke sett Daredevil, men det er en del av de i de andre seriene, spesielt i starten, men det er nok for å bygge hovedkarakteren(e) Slik er det vel stort sett i alle serier som har 22 episoder per sesong. 

Lenke til kommentar

Jeg likte for så vidt Daredevil, men fikk aldri helt for meg hva som var "fillers" og hva som drev historien videre. Det var mer at historien ble drevet frem hele tiden, men i et svært sakte tempo.

 

Arrow... tja, er nok en god del fillers der også, men det er mange små historier som dukker opp igjen fra tid til annen. Det morsomme med Arrow er at han satt fast på en øy i fem år, og alle trodde han var død. Serien starter med at han kommer tilbake, og vi får hele tiden flashbacks til det som skjedde på øyen. Det er faktisk mye der som har stor betydning for nåtiden. Allerede i første sesong møter han f.eks en viss Slade Wilson på øyen, og han blir rimelig viktig i sesong to, for å si det sånn... :)

 

Flash, på sin side, har en solid dose "fillers" i starten, men det kommer seg etterhvert. Men dette gir god mening, da Barry i starten våkner opp og har superkrefter han ikke kan kontrollere. Så selv om vi har mange "fillers" her, er mange av dem viktige for å la Barry utvikle kreftene sine på en ganske naturlig måte. Dermed blir det ikke så mye å se en episode, bare for å ha glemt den neste uke.

 

Og btw, glem heller ikke at Arrow og Flash har en årlig crossover-episode, og i år vil den ha direkte tilknytting til en tredje serie kalt Legends of Tomorrow. Denne er en kort mini-serie mellom de "ekte" sesongene, omtrent som Marvel's Agent Carter. Men ulikt Agent Carter vil Legends of Tomorrow ha flere folk fra både Arrow og Flash som fast inventar. Vet ganske lite om den ennå, men det jeg har sett og hørt lover sykt bra. Gleder meg som en unge. :D

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...