Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trenger sårt en ny sci-fi serie og se på. Har gått igjennom SG-1, SGA, SGU, BSG, Fringe, Firefly, Andromeda, Farscape og Dr. Who ihvertfall. Ser mest etter en SG-1 typ serie med samme utforskning og utvikling.

 

Defying Gravity

Torchwood

Sanctuary

 

Vet ikke om disse møter dine krav? Jeg er av en eller annen grunn veldig glad i Sanctuary. Blir nesten litt guilty pleasure.. Første sesongen er ok og gøy, sesongfinalen av s01 + ep 1,2 av s02 suger og så tar det seg ganske mye opp. Skjer egentlig veldig mye over sesongene som har kommet

Lenke til kommentar

Lik The Big C, eller bedre? Tenkte jeg skulle sjekke den ut senere i kveld, liker Laura Dern og Luke Wilson godt fra før. Mike White i tillegg er grei combo. (Mike White var Freaks & Geeks-forfatter)

 

Hata egentlig The Big C etter de første episodene. For mye grining, og ble litt "tom" så hele meningen min av serien ble at den ble lagd bare for å gi Laura Linney priser.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Crap at den er kansellert da, det forandrer alt for meg etter tre episoder. Setter noe i spoiler her, ang handlingen som gjør at jeg ikke kommer til å se videre.

 

 

 

Man får jo ikke vite hva den der greien som påvirker dem er. Er det en alien fra mars eller hva? Også synes jeg det er for lite fokus på at de faktisk skal rundt alle planetene i solsystemet vårt og det går for treigt fram. Man får sikkert ikke "se" andre planeter enn venus.

 

 

Lenke til kommentar

Noen som har tips til en ny komiserie. Noe løst og lett som varer 20-30 min. Har jo sett How i met your mother(særlig) og The big bang theory, og likte det. Skal sies at dette var de første sesongene, ikke sånn det er nå.

 

Har også sett Californication, Entourage og Modern Family som også går innenfor 30 min serier.

 

Noen tips?

Lenke til kommentar

Noen tips?

Blue Mountain State

Ventet på den. Klarer ikke BMS. Makan til BS skal du leite lenger etter IMHO.

 

Jeg har ærlig talt prøvd å ikke like 2 broke girls. Konseptet er oppbrukt. Latterboksen ruster. MEn jeg liker den likevel. Mulig jeg er Joe Schmoe, men det er en fin underholdning.

 

Og New Girl kan jo ikke unnlates å nevnes. Mest fordi jeg får ståpikk bare hovedrolleinnevarsken entrer scenen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...