Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mange andre som venter på sesong 5 av Dexter? Gleder meg så vannvittig. Kommer til å bli så bra!

 

Jeg tror samtlige i denne tråden venter på Sesong 5 av Dexter. ;)

 

Er den irriterende søstra hans fremdeles med? Gikk lei Dexter rundt 3 sesong :p

Men så er sesong tre en dårligste også da.

Lenke til kommentar

Forstår ikke alt hatet mot sesong 3. Forholdet mellom Dexter og Miguel var jo utrolig interessant, og det ble utrolig spennende mot slutten.

 

Men, men. Kanskje jeg er alene.

Jeg er egentlig helt enig med deg. Synes det alle sesongene holder utrolig høyt nivå til forskjell fra mange andre serier jeg har sett.

 

Gleder meg stort til nye sesongen nå

Lenke til kommentar

Sikkert en del her som allerede har sett denne oversikten, men den kan være grei og ha. TV.com har laget en oversikt over når de forskjellige seriene starter i høst, hvilke dager de sendes og en liten beskrivelse av seriene. Den er jo selvfølgelig mest egnet for de som bor i USA, men det virker som om det er mange som følger sendeplanen der borte på forskjellige måter. :p

Lenke til kommentar

Nikita overbeviste ikke i sin første episode.

 

Tenker du seertall eller egne meninger?

 

Merkelig nok er jeg uenig på det når det kommer til serien. Å jeg var forberedt på at jeg skulle hate det. Faktisk litt imponert over hvor mye det ikke sugde.

 

Jeg savner virkelig et greit spiondrama som ikke er slik som Chuck(god blanding action og komikk) eller Covert Affairs(litt for chick-flick). Gjerne slik som Alias, serien hadde liksom alt. Rød tråd gjennom hele serien med mytlogien(Rambaldi stort sett), karakter-utviklinger, gjesteskuespiller(Tarantino, Lena Olin o.s.v.), og brukbare plots.

 

Niktia er ingen Alias 2.0, det er sikkert å vist. Hvertfall forløpig. Men jeg likte piloten, den hadde greie skuespillere hvor jeg faktisk kjøper at bad-guys`ene faktisk er badguys. Liksom ikke for cheesy. Spenningen var grei. Å denne hadde et greit plot-twist som er bedre enn forventa av en serie fra CW.

 

Men tviler på at serien får leve noe særlig, dog crap som Supernatural lever jo enda så den har en litt større sjanse på å overleve på CW enn den hadde gjort på Fox eller NBC. Men samme kveld som Fringe, Grey`s Anatomy, CSI med 30 Rock, Community, The Office, Parks and Recreation på NBC samme kveld er ikke akkurat tiden Niktia burde bli sendt.

Endret av Empire of Maury
Lenke til kommentar

Terriers handler om en tidligere politimann og vennen hans som blir privatetterforskere(uten å egentlig ha løyvet for det) og ender opp med å ta saker som kanskje er litt for store for dem. Likte serien kjempegodt. Serien er lagd av Shawn Ryan, mannen bak The Shield og The Unit samt serieansvarlig på Lie To Me(sesong 2).

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1258505

Endret av Empire of Maury
Lenke til kommentar

Om du liker Castle, kan du jo glede deg til å se hva produsent René Echevarria får til med James Camerons TV-prosjekt True Lies (ja, det er basert på filmen) :)

 

Har selv sett lite av Castle, men som stor Fillion-fan så er den i listen etter at The Sopranos og The Shield er fullført.

 

Er rett og slett alt for mange gode TV-serier der ute nå, luksusproblem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...