Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha dagens How To Make It In America var konge. Rene bare sucker-puncha han fyren. Og Kappo var morsom, spesielt i scenen med Domingo(Kid Cudi).

 

Kappo og Rene er garantert How To Make It In America sine Ari Gold(andre en hovedkaraktern som er så og si det beste med serien).

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar
kan ikkje fårstå koffor den blei canceled

Veldig enkelt. Den møkka tv-kanalen rota det helt til.

 

Fox er kjent for å avslutte serier så fort de daler såvidt på rating.

Hjelper ikke med lojal fanbase om den ikke er evig stor.

 

Er ikke få serier de har slaktet før sin tid heller. Synd ikke de andre selskapene har mer penger så fox "slipper" å kjøpe rettighetene til flere serier.

Lenke til kommentar

Som en annen fyr påpekte lenger oppe, dette blir en skummel tråd. Har allerede hundrevis av gigabyte av serier liggende på den eksterne (nei, jeg kjøper ikke serier jeg ikke har sett :p), og har lagt til 4-5 nye serier etter å ha lest de siste sidene.

 

Ellers vil jeg bare spørre om noen har sett/ser 30 Rock? Prøvde å få i gang en tråd om serien, men fikk ingen svar. Hvis dere ikke har sett den så anbefales den sterkt, ordentlig god humor og herlige skuespillere. (Alec Baldwin er spesielt morsom)

 

Her er tråden jeg lagde.

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar

Likte 30 Rock før, men ble gangske lei etter å ha sett en sesong liksom. Å jeg liker Tina Fey gangske godt etter Saturday Night Live, men ble rett og slett drittlei både henne og Tracy Morgan etter 30 Rock.

 

Se heller Community heller er min anbefaling hvis du skal se på en "sitcom". I tilegg er Cheavy Chase og Kim Jeong(kinesern fra Party Down/The Hangover) med som noen geniale karakterer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...