Gå til innhold

Til alle de som kjøpte Wii


mad-hatter

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har et spørsmål til de av dere som kjøpte wii:

"Er dere lei wii nå"?

 

Det har nemlig vært mitt intrykk helt fra begynnelsen av at wii er som en Dan Brown bok, en tamguchi eller pokemon; et lavkvalitetsprodukt som folk bare kjøper til julaften og bursdager fordi "det er i vinden".

 

Reklamene for wii har f.eks helt siden den kom ut bare handlet om kule mennesker som veiver kontrollen rundt i rommet, ikke om selve spillene (som er dårlige og har elendig grafikk). Når det dessuten viser seg at man bare kan vrikke litt på håndledded for å bevege seg inne i spill blir halve poenget med kontrollen borte...

 

Det virker for meg som om de aller fleste mennesker har falt for en idiotisk PR-kampanje og alle løftene om innovasjon, kjøpt seg wii og blitt lei med en gang.

 

Er noe av dette riktig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tydelig at du bør undersøke litt mer når du har fått et slikt "inntrykk".

 

Grafikken er til nå så som så. Har til nå ikke kommet stort annet enn porter til maskinen enda.

Zelda TP (som er en GC port) har fantastisk grafikk. Rayman Raving Rabbids (multi) har OK grafikk. Har spillt Wii Sports sammens med en del folk, allt fra 8 til 44 år og ingen har klaget på grafikken enda.

Til og med min Wii skeptiske Spaceworld kompis fikk jeg høre jeg var blitt hekta på Wii Sports for et par dager siden.

 

Jeg blir ikke overrasket om jeg hører noen er "lei", det er fremdeles ikke mange gode spill ute til maskinen og enda mindre som er utviklet på og for Wiien.

 

Når det gjelder den "kule" Wii reklamen din så er det både unge og eldre (besteforeldre) med i de jeg har sett. Reklamen viser hva du får i motsettning til noen andre reklamer jeg ikke trenger å nevne.

Lenke til kommentar

det er lett å si at wii er en døgnflue, og jeg er til dels enig (basert på noen ukers spilling). MEN; produsenter jobber med å utnytte kontrollene bedre enn lanseringstitlene klarte - og Tiger Woods 07 som kommer i midten av mars er ett spill jeg gleder meg veldig til.

 

Wii kommer tilbake, selv etter at man har runda Zelda og spilt på seg krampe av Sports.

 

Det er meldt et kobbel av kanonspill til Wii sent 07-tidlig 08.

Lenke til kommentar

Bestemte meg for å teste Wii hos en venn først, så vi hadde LAN samtidig, likesågodt...

 

Etter to dager med Zelda, Sports, Red Steel og Tony Hawk ble jeg drittlei, selv om jeg hadde spilt knappe tre timer dagen.

 

Så ja, Wii KUNNE vært sykt bra, men da trenger de nye spill. Noe som ikke kan være så lett. Det KAN da ikke være så lett å lage spill til en sånn maskin med de kontrollene?

 

Jeg likte ikke Wii. Revolusjonerende? Ja

Underholdende? En stund.

Lenke til kommentar

For å svare enkelt: Nei.

 

Du kan selvfølgelig bare flippe kontrollen rundt, men jeg kan love deg, ingen andre konsoller klarer å skape så mye innlevelse som Wii har klart.

 

F.eks Twilight Princess. Er nok med en liten flipp med kontrollen. Men plutselig lever du deg så inn at du finner deg 2 cm over stolen med strammer lår og kontrollen svingende som et sverd, selv om det er unødvendig.

 

Det de fleste har falt for er ren skjær spilleglede. Er vel ikke uten grunn at det er nesten umulig å få tak i Wii nå, selv om jula er for lengst omme. Det er en konsoll som satser på flere plan.

 

Når det gjeløder grafikken er det for tidlig å bedømme konsollen på nåværende tidspunkt. Man vet at den er i stand til å klare PS2 grafikk eller bedre, og som du ser i f.eks God of War 2 er det fremdeles nice grafikk i PS2en. Så grafikken til Wii vil bli bedre over tid.

Lenke til kommentar

Jeg er ikke lei min Wii enna! (Trur heller jeg ikke blir det.)

Kjøpte Wiien den 2. Januar (trur jeg), spilte Wii Sports i ei uke helt til jeg invisterte i Zelda TP. :) Har spilt Zelda helt til i dag! Kjøpte også Red Steel (8.feb), det er også artig enna, kommet rundt ca. 50%. Skal også kjøpe noen nye titler i nermeste framtid.

 

Mario Party 8

Super Mario Galaxy

Prince of Persia Rival Swords

 

Så trur ikke jeg blir lei av min Wii på ei stund! :thumbup:

Endret av TheValue
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...