Jump to content

NoLimit_^

Medlemmer
 • Content Count

  3181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About NoLimit_^

 • Birthday 04/30/1986
 1. Hadde bare steam kunne sendt meg endre passord-mail, så jeg fikk innstallert Empire total war på den bærbare, så hadde jeg følt meg klar for TG. I hvert fall, setter meg på toget fra Bodø klokken 12 i morgen
 2. sukk, husker den gangen jeg ikke gadd rulle ut liggeunderlaget og sovnet på murgulvet oppå albuene på en skikkelig ekkel måte. Brukte den første timen etter jeg våknet på å klare og rette ut armene
 3. Ingen vet det. Ikke en gang arrangørene, det bare skjer. takk, får vel bare fortsette å sjekke partyticket daglig
 4. noen som vet nøyaktig nårtid billettsalget starter?
 5. Jeg elsket Gothic 3, men trur egentlig aldri at jeg "rundet" det. Plutselig hadde jeg absolutt alt av orcer etter meg, så det ble umulig å finne alle de gjenstandene. Så jeg vandret bare rundt og sanket xp, og til slutt fant jeg og drepte siste-bossen. Sa meg fornøyd med det, og skrudde av spillet Egentlig er ikke problemet mitt at jeg ikke runder spill. Som oftest når jeg blir oppslukt av et spill så sitter jeg til det er ferdig. Mitt problem er å komme i gang. Fallout 3 har jeg f.eks. bare spillt i en time, og aldri igjen. Det pga to ting; syntes begynnelsen var kjedelig og misliker Oblivion sterkt.
 6. Elsker FM09, og er i 2014 med min save nå. Er Manchester United. Det som irriterer meg grønn med spillet, er hvor mye talentfulle unggutter krever under kontraktsforhandlinger. 16 åringer som skal ha førstelagsstatus og 40.000 pund i uka? Akkurat det virker veldig urealistisk. FM09 har jo samme problemet som med FM08 (før et par patcher), og det er at altfor mange av de tilfeldig genererte spillere har et vanvittig potensial.
 7. Venter på at det skal havne i postkassen Gleder meg sånn. For meg er Mask of the Betrayer det beste rollespillet siden Baldur's Gate 2. Og selv om Storm of Zehir ikke er i samme stil, håper jeg de i hvert fall har fått til den samme briljante historien og fantastiske stemningen som i MotB.
 8. jeg hadde en eks med på TG en gang, og hun ble sint fordi jeg satt for mye foran datamaskinen... wtf liksom -_- hun brukte hele TG på å runde Den lengste reisen og se på filmer, tror ikke hun hadde det så altfor ille ^^
 9. Gleder meg ikke til noe spesielt, bortsett fra red alert 3 og fm 09. Fallout 3 kunne vært interessant, men Oblivion sugde og fallout 3 virker som oblivion with guns.
 10. Siden du liker RPG og Star Wars, bør jo Knights of the Old Republic og Knights of... 2: the sith lords være obligatorisk. The Witcher er også fantastisk, og har nettopp kommet ut i en extended edition med mye ekstra snadder, bedre grafikk, nye historier og bedre engelske stemmer.
 11. Har vært fire år på rad, siden 2005 - Synes det er helt supert, bortsett fra at sist år så følte jeg meg litt vel gammel (22). - Utenom spilling: dusjing, sove, være på dass, og ete hamburger/pizza. - Eneste konkurransen jeg har deltat på var Command and conquer 3-turneringen i 2007. Kom på tredjeplass, men vant ingenting. Førsteplass ble sendt til storturnering i USA. - traff nye: nei, har ingen interesse av å treffe nye folk på TG. Klarer meg med alle de jeg reiser med. Men litt småbabling med de som sitter i nærheten på rekken blir det jo. Ellers er TG noe som må oppleves minst én gang av alle med over middels datainteresse. Stemningen og atmosfæren inne i skipet er helt enorm. Forskjellen er som å være på en utrolig bra konsert med favorittbandet, mot å høre på en dårlig rippet skive av samme band alene hjemme. Det er nesten kjedelig å sitte foran pcn hjemme resten av året, når man vet kor artig det er på TG:
 12. Vg og Dagbladet gir jo nesten alt av spill 5/6, så tror ikke man skal legge så mye i deres anmeldelser. Gamereactor bruker jo å være verst i klassen (husker jeg en gang leste et blad som hadde 3-4 anmeldelser der spill fikk 10/10), så jeg må si meg overrasket over at de gir Spore 8.
 13. Var på tg i år for fjerde gang på rad, og merket at Arne-ropene var færre og langt i fra så "imponerende" som årene før. En trend som begynner å dø ut, kanskje?
 14. Hadde håpet på flere Pearl Jam sanger. "Black" med gitarsoloen fra live at the garden dvd-n for eksempel. Men Animal er jo rimelig fet
 15. Hei. Kjøpte meg en ny pc for omtrent en måned siden. Den fungerer ganske utmerket, bortsett fra at ganske ofte når jeg ser film i VLC / WMP så dukker det plutselig opp masse forvrenginger på skjermen (se bilder som vedlegg), før blåskjermen dukker opp og pcn må restartes. Dette skjer bare når jeg ser på film, aldri i spill eller under vanlig internettbruk etc. Har prøvd følgende: - Slette alt av codecs på pcn. - Oppdatere bios til nyeste versjon - Sette timingen på minnebrikkene til 6-6-6-19 (de var på 5-5-5-18 når pcn kom) Det har ført til at problemet forekommer litt sjeldnere, men det skjer fortsatt ofte og er like irriterende hver gang. Hva kan være galt?
×
×
 • Create New...