Jump to content

AnBa

Medlemmer
  • Content Count

    1052
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

69 :)

About AnBa

  • Birthday 10/29/1992

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  1. Kan sitere fra wikipediasiden du lenket: ". Det hevdes også uten historisk belegg eller sannsynlighet at Hitler selv på et eller annet tidspunkt hadde tilhørt Thuleselskapet. Dette synes også lite plausibelt, ettersom Hitler flere ganger kom med nedsettende bemerkninger om Alfred Rosenbergs utsvevende teorier."
  2. Hm, merkelig spørsmål. Husker ikke dosene i hodet, Ukentlig: Methotraxat Daglig: Metoprolol Calcigran Forte Prednisolon Zantac Folsyre (ikke når jeg tar methotrexat) Hvorfor er du på Methotrexat, om jeg tør spørre?
  3. Forstår virkelig ikke hvorfor enkelt har fått for seg at de har noen som helst rett til å si hvordan noen bør kle seg.
  4. Hei Mistet mobilen min i bakken i går, noe som endte opp med en knust skjerm som ikke lenger reagerer på touch. Det eneste som fungerer er låseknappen på baksiden. Er veldig usikker på hvordan jeg kan få denne reparert. Touch glass er jo ikkefungerende, er det slik at jeg må levere den inn på en butikk som selger mobiler og få den reparert der? Er dette dyrt? Søk på nett sender meg bare til en nettside som heter "mytrendyphone", der prisen for reparasjon havner på godt over tusenlappen. Er det dette jeg må forvente uansett hvor jeg leverer den inn? Kjøpte den i januar i år, så den er ikke særlig gammel, men jeg antar nesten at "mistet i bakken" ikke går på garantien?
  5. Merkelig at det er blant de tre minst populære spillene på diskusjon.no, da.
  6. Finner null underholdning i SC2 nå til dags. Gogo Dota 2!
  7. Ser ikke ut som om jeg har muligheten til å endre på det der, finner det ikke under Properties.
  8. Hastigheten er kun lavere på den stasjonære, og ikke på ihvertfall en av to laptoper samt en iPad. Bor også i enebolig.
  9. USB Adapter.Oppdaget for noen dager siden at hastigheten på den stasjonære pcen min er fryktelig mye lavere enn den pleide å være. Vi har 60/60 Altibox, og jeg har vanligvis fått resultater på 40/40 gjennom speedometeret til Lyse (speedometer.altibox.no), men får nå toppen 15/15, og ofte 5/5. Det er ingen trådløs mottaker bygd inn i den stasjonære maskinen min, så jeg har koblet til en D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless USB Adapter. Denne har funket fint før. Så vidt jeg kan huske har jeg ikke hatt problemer før. Jeg fjernet og installerte AVG på ny, sjekket porter, restartet routeren, men ingenting endres. Andre maskiner har null problemer med trådløst nett. Jeg har ikke muligheten til å koble maskinen direkte i veggen med mindre jeg driller et hull i en vegg og trekker en lang kabel gjennom halve huset. Er det noen som vet hva som kan være grunnen til dette?
  10. Er jo tull å si at man får tilgang til all musikk i verden. Jeg har brukt spotify i lang lang tid, men ender ofte opp med å loke rundt på YouTube eller SoundCloud eller lignende sider for å finne musikken jeg er ute etter. Det er absolutt ikke all musikk som havner på Spotify, og 1200 kroner i året er definitivt nok. Jeg kunne nok gått med på å betale en 20-30 kroner ekstra for bedre lydkvalitet, men om prisen øker og forbrukerene ikke får noe bedre tilbud er det nok mange som kommer til å dette av, meg inkludert.
  11. Takker for svar! Først av alt: Jeg kjørte speedtests på tre forskjellige laptoper. Ping på den laptopen med problem var 80, med hastigheter på 40/20. Ping på begge de to andre var 20, med betydelig lavere hastighet. Disse to er flere år gamle, og har forferdelig dårlige specs, så hastigheten er ikke så interessant. Jeg plugget den også inn i ethernet, Og fikk den samme pingen, men hastigheter på 63/40. Ikke så overraskende her heller, men jeg undrer virkelig på hvorfor pingen er så forskjellig. Tviler sterkt på at antivirusen har noe som helst å gjøre med dette. Jada, Norton 360 er ikke det beste, men det funker nok. Dataen brukes fint lite. Akkurat nå kjørte PCen ganske greit, jeg vil prøve å få kjørt speedtest neste gang den oppfører seg dårlig igjen, for å se om resultatene er veldig annerledes. Vil også se om jeg kan finne noen prosesser eller lignende som suger minne/cpu mens problemet er tilstede. Deretter kommer jeg til å sjekke ut driverene og WiFi-kortet, som du sa Christian. Tviler sterkt på at det er problemer med routeren. Det er en egen trådløs router jeg bruker, som er koblet direkte til hjemmesentralen, såklart. Router og hjemmesentral ble installert for under en måned siden, så jeg tviler på at problemet ligger der. Det får jeg sjekke i etterkant. Igjen, takker for svar, skal oppdatere her etter jeg får testet litt mer.
  12. For omtrent to uker siden begynte internett på en av de bærbare datamaskinene vi har i hus å gå utrolig treigt. Ingen kan huske at vi har lastet ned noe programvare som kan forårsake dette, og kommer ikke på noen som helst grunn for at dette skjer. Det skjer også kun på denne ene maskinen, some r grunnen til at jeg poster det her og ikke under sub-forumet for internett. Maskinen har ikke blitt dunket, tråkket på, sølt på eller noe lignende og er i samme stand som før problemen skjedde, så vidt vi kan huske. Maskinen er en Packard Bell EasyNote TS11SB med 64-bit Windows 7 Home Premium. Diverse specs: Prosessor: AMD A8-3500M APU med Radeon HD Graphics 1.50 GHz 8GB Ram Internett er fra Lyse Altibox og skal ha en hastighet på 60/60. Vanligvis er to TVer og to dataer koblet til. Er mulig telefonen og er koblet til, men er ikke helt sikker på dette. Har kjørt en full scan med Norton 360 uten å finne noe, renset datamaskinen med CCleaner, og kjører nå enda en scan med AdAware. Vurderer å resette maskinen til et backuppunkt like før disse problemene oppstod, men vil se om det finnes en skikkelig løsning før. Litt mer detaljer rundt problemet: Som nevnt fungerer internett helt fint på alle andre maskiner. Det er kun på denne maskinen at det ikke virker. Jeg har prøvd i både Chrome, Firefox og IE, og problemet finnes overalt. Når jeg nå lastet ned en oppdatering til CCleaner gikk det derimot uten problemer, men fra tid til annen vil slike oppdateringer også låse seg. Om de funker får jeg full hastighet, og filene lastes ned i løpet av et sekund eller to. Noen ganger lastes sidene inn halvveis, andre ganger helt. Noen ganger får jeg beskjed om at Chrome ikke kunne koble seg til siden i det hele tatt. Sjekket om det fantes drivere for nettverkskortet men fant ingenting. Enheten er "Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter". Har ikke prøvd å koble direkte til ruteren med en ethernetkabel, men dette er uansett en løsning som ikke passer videre godt. Håper virkelig på svar ganske kjapt. Om du trenger mer informasjon er det bare å spør. Jeg er ikke ekstremt teknisk av meg, så omd et er mer komplisert hadde jeg satt pris på om du forklarte litt bredere Kristoffer
×
×
  • Create New...