Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v.2 (ingen spam og ot)


Anbefalte innlegg

Kjenner henne ikke godt endå, så tenkte å ringe henne å spørre om vi skal finne på noe, bli litt bedre kjent, å se hva det fører til. Kjenner par venner av henne, og hun virker absolutt som en som kan være min type.

 

Etter å ha prøvd å få til noe seriøst i evigheter, og så gikk ikke det er det digg å prøve seg på noe litt mer kortvarig. Hun er utrolig pen og hyggelig, og er ikke noe vanskelig personlighet, og jeg trenger litt morro nå.

 

Veit mange syns det er litt lumpent, i og med at jeg gladelig hadde droppa henne for hun andre, som jeg sannsynlighvis bare blir god venn med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hun var ialfall flink til å kline, det skal hun ha :D

 

Hva er fine ideer til date med en jeg ikke kjenner så godt, men som jeg veit jeg har noe på gang med? Trenger liksom ikke å finne ut om hu vil noe mer eller ikke, siden jeg er ganske sikker.

 

Kino blir for kjedelig, er blakk for tida uansett og har egentlig ikke råd til noe dyre saker. Tenker å stikke en tur ut i en park i Oslosola eller gå en tur kanskje er det beste, så sparer jeg litt spenn også.

Lenke til kommentar
Kino blir for kjedelig, er blakk for tida uansett og har egentlig ikke råd til noe dyre saker. Tenker å stikke en tur ut i en park i Oslosola eller gå en tur kanskje er det beste, så sparer jeg litt spenn også.

8538414[/snapback]

Å gå en tur i parken er bare kos. Sett dere ned og bare snakk, evt kose litt :)

Lenke til kommentar

Det var jeg og en kompis som såg film med 2 jenter. Kompisen å hun andre har holdt på en stund da.. Men jeg og hun andre har bare snakkt på msn å skolen osv.. Var kjempekoslig :). Vi såg film, snakket osv. Skal møtes igjenn imorgen..

Lenke til kommentar

Jeg ba hjem damen i helgen, men hun takket pent nei, men så spørte jeg om vi skulle ta det mer med ro , det syns hun ikke, for det var ikke noe vits : poenget:

 

Jeg tar alltid intiativ til å sende meldinger, kysse, kose, se på hverandre, si noe, _ A L T _

 

Hun er vel av den stille typen, men prater stortsett med alle folk som er, humoren er ikke noe humor, iallefall ikke til det jeg har sett.

 

Mange ganger virker det som hun faktisk har selvtillit å tør å gjøre noe, men andre ganger virker det som om hun ikke tør.. Feks å kysse foran noen hun kjenner, når det ikke er noe problem å sove over hos meg eller kysse foran noen jeg kjenner.

 

Hva er det hun egentlig vil ? Orker ikke spøre henne om det, har jo spørt å spørt og spørt hele uka nå, fordi hun ikke starter noe samtale

 

 

- blir litt sånn dagbok - bare på nett dette.. Kanskje jeg skal begynne å skrive bloggen istede..

Endret av Hurt
Lenke til kommentar

Juhuuuu, skal ut med annen veninne en dag snart, tenkte kanskje i morra. Det gode været har gitt seg, så jeg må nesten invitere henne med på kino, eller han folk ide til annen fin inneaktivitet?

 

Kino på Søndag, er det ok, eller blir det litt tamt?

 

Er forøvrig ikke så farlig om dette går til helvete, har lite følelser for henne, men håper å få litt etterhvert. Merker jeg var litt stressa når jeg venta på svar fra henne nå, så det er nok noe følelser involvert :)

 

edit: Hu vil finne på noe på formiddagen i morra, noe som gjør det litt vanskelig. Hva finner man på på en formiddag liksom?

Endret av iselilja
Lenke til kommentar

iselilja: kino på søndag er da fint ? Jeg er film fanatiker vel og merke - men liker man en person, bryr man seg pent lite hva man gjør - sålenge det ikke er søppelplukking ol. :)

 

Formiddag :Spise på resturang, sitte på cafe, gå tur i skogen, ligge på stranda med pledd og prate, lunch, sitte hjemme og sole dere..

en sport hvis man er litt sportslig, jogge en tur, spille litt fotball.. Jeg hadde foretrukket jogging, er deilig å slite litt også.

 

Hva er det du pleier å gjøre med venner, eller alene ?

 

 

Meg : Jobbet i hele går, å i hele dag, begynte kl 8 på "kvelden" og slutta kl 5 på Fredag, begynte 10 og slutta 5 på Lørdag/idag.

"dama" jobbet også Fredag og lørdag, samme tidspunkt som meg, men sto opp kl 9 på morgenen, jeg sto opp 3 på ettermiddagen..

 

Hun var så sur og nedenfor i hele dag og igår, så ikke på meg eller noe slikt.. Idag så gikk hun uten og si hade engang..

 

Sendte henne melding " hade da" ,så fikk jeg svar om at hun var så sulten og sliten for hun hadde sovet 4 timer på 2 dager og spist 1 gang, å håpet at hun ikke ødela noe mellom oss to..

 

Ahhhh :love: - Hun bryr seg faktisk!

Lenke til kommentar

Hva er dette problemet så mange har mot kino som date?

 

Første gang jeg gikk ut med hun jeg er sammen med nå så dro vi på kino, snakket sammen en god stund før filmen og greier. Så når filmen begynte satt vi,holdt litt hender og ga hverandre blikk her og der under filmen.

 

Så når det var ferdig fulgte jeg henne hjem og vi snakket hele veien,blant annet om filmen. Syns det funker veldig bra å gjør sånt jeg.

Lenke til kommentar

Noen ganger er det deilig og holde kjeft og bare holde litt hender osv. Beste flørtinga jeg har hatt var å ligge å kose rolig med en jente uten å si en dritt i flere timer.

 

Måtte forøvrig gi opp daten min, da jeg ikke orker date personer før jeg er over hun dama. Men skal på masse morsomme greier i sommer og møter helt sikkert kule folk der, kjenner allerede del av dem godt og det er mye bra damer :)

Lenke til kommentar

På tide jeg poster her igjen.

Har hatt en flørt med ei jente en god stund nå. Mye på nett og sms.

Hun har virket svært interisert. Så jeg spurte henne igår om å finne på noe idag, møtte henne på ett friidrettsstevne. Hun sa ja med en gang og virket ivrig.

Men idag fikk jeg melding om at hun ikke var interisert i mer enn bare venner og at hun ikke ville være med meg idag. WTF?

 

Synd, Det er hun som går glipp av mye moro. :) Dumme jente.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...