Jump to content

TanglewoodD

Medlemmer
 • Content Count

  5139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 :)

About TanglewoodD

 • Birthday 01/12/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Etter et kjapt google søk, finner jeg mye.. rart på navnet mitt. Jeg vil fjerne all informasjon som google har, også noe som hinter til min konto her på Diskusjon.no Etter kontakt med en moderator, så går det visst ikke å slette medlemskapet her. Hvordan skal jeg gå frem for å slette alt? Blant annet gamle emner som er stengt her inne.. Evnt en funksjon for å finne akkurat de innleggene du har her, for så å slette de manuelt.?
 2. Gjør nok ikke det. Vil ikke nevne noen navn eller kompani i denne tråden for min egen del. Det kan bite meg bak. Som sagt det er snakk om innleie med min eks på et lite rom. Hun vil ikke ha noen andre inn dit. Huseier er heller ikke villig til å tvinge inn noen på det rommet. Hun betaler leie hun og. Vi leide et rom sammen. Rommet kostet orginalt 4500,- men siden vi var to kunne vi få det for 3500,- pr.pers. Som og sagt tidligere i tråden, huseier finner seg ikke i at hun går opp til orginalprisen på 4500,- for da taper han 2500,- i mnd. Jeg har desverre ingen rettighetter til å kaste ut dama. Hadde jeg hatt det, hadde hun vært på gaten for en god stund siden. Men det er jo du som står i leieavtalen? 4500kr for 1 person i ett lite rom, å 3500kr PR Person - Fortsatt i det samme lille rommet? OM dette er slik det er, så sitter du jo ganske greit i saksa tror jeg.
 3. Du bor tilfeldigvis ikke på bislett i Oslo? Han utleieren minner om min gamle. -Si opp leia - få noen andre til å flytte inn, gjerne for 500 mindre i mnd, så betaler du heller den 500lappen for å selge deg ut av problemet. -Kast ut dama og alt ho eier på gata,det er ikke ho som bor der, det er DU, ifølge avtalen.
 4. Han slipper vel ikke ut sålenge han er i fare for å gjenta seg? - Å ifølge manifestet så skal han fortsette kampen til 2083 eller lignende, så et par år har han jo inne..
 5. Vel, å bære kniv er jo ikke lov da. Der ligger forskjellen. slett.
 6. Jeg mener jeg prøvde den ja. Prøvde også en washburn WD10 og en WD10SCE, å det er da siste som jeg falt litt for. Spillbarheten, lyd og prisen var det som tiltrakk meg, å det fant jeg ikke hos Cort og Yamaha i samme klasse.. Dette er liksom ikke den gamle lokale sjappa mi, der jeg faktisk fikk med litt på kjøpet da jeg har handlet der en del. Savner den. 4Sound blir liksom litt for mainstream.
 7. Min expansion er gratis Men så betalte du mer for en Lmiited editon også : )
 8. EDIT: HVORFOR INNI HELVETE SETTER FOLK SEG I HELIKOPTER NÅR DEM IKKE HAR FLARES? :realmad: For ellers får de jo aldri flares? Forstår frustrasjonen din, men uansett så har alle rett til å ta et kjøretøy.
 9. Er det bare jeg som syns prisen for expansion pack er ganske mye? Jeg betalte 350kr for spillet, å expansion`skal koste rundt 200kr tror jeg?
 10. Tenkte å kjøpe en ny akustik gitar på 4sound til en nette pris av 2500kr. Siden jeg er nærmest blakk, så kunne jeg selvfølgelig tenkt meg den til et par hundringser under 2500kr. Er det slik at å si "tar den for 2300" er tabu om dagen i musikkbutikkene? ps, jada, jada, 2500spenn ekke mye, jeg vet det, men hvor vidt er det sannsynlig at jeg får en liten rabatt?
 11. Ikke meningen å rakke ned på kassegitarer, vet ikke om det var derfor du begynte å svare, men jeg syns det er kjedelige instrumenter. Hvis trådstarter ønsker å høre på meg så unngå en stratocaster og gå for en les paul type gitar, det er ihvertfall det jeg bruker, og jeg spiller nærmest utelukkende solo de gangene jeg spiller gitar. Eneste grunn til at jeg faktisk svarer her, er fordi du kommer med vranglære, subjektive meninger og påstander som er direkte feil. Haha. Les Paul bedre enn Strat på solo? Begge gitarene er verdenskjente hva angår akkurat det.
×
×
 • Create New...