Jump to content

LasH

Medlemmer
 • Content Count

  1136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)

About LasH

 • Birthday 06/02/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hei forumfolk, Noen som vet hva en servicetekniker innenfor vindkraft/vindmøller ligger på? Noen som har erfaring med tilsvarende? Har prøvd å finne litt informasjon, men finner ikke noe relevant. Har fagbrev gruppe L. Håper alle har det fint i disse tider. Lash
 2. https://direkte.vg.no/coronaviruset/news/5e7258cb8f872569aae5cfac 475 døde i Italia, på et døgn.
 3. Det ser da ut som Hege Bøkko klarer seg fint. – Det går greit for meg som ellers er frisk og rask og jeg har nesten ikke symptomer. Derfor må jeg bare holde meg borte fra folk og ikke spre det videre, forteller hun og presiserer at hun tenker på de som er hardt rammet av det forferdelige viruset. https://www.nettavisen.no/livsstil/hege-bokko-grat-da-hun-matte-forlate-farmen-kjendis--angrer-pa-en-ting/3423936796.html Både faren, moren og en eldre bror har vært gjennom sykdommen.
 4. https://jyllands-posten.dk/international/ECE11972416/forskere-vi-har-en-vaccine-mod-coronavirus-om-faa-uger/
 5. God morgen! Vurderer å gå til innkjøp av en hardtail. Ser div. butikker har en del tilbud nå. Noen som har forslag til en grei sykkel? Ønsker låsbare dempere. Bruk vil være litt asfalt, men helst treningsturer på grus/sti/skog. Er mangen år siden jeg syklet sist, så er ikke noen erfaren syklist. Prisklasse ca 10 000. Har sett litt på sider som XXL, Bikebrothers og spinn.no Scale 900 Elite hos XXL f.eks, er det en grei sykkel?
 6. LasH

  Biltur

  Wow, tusen takk for mange gode tips, og flotte bilder! Kommer nok en ny post når vi har fått lagt en noenlunde plan for de 12 dagene.
 7. LasH

  Biltur

  *redigeres*
 8. Takk! Ga beskjed til personalet i mårres, de var visst kjent med "problemet"..
 9. Synes folk her inne at det er OK å gi beskjed til personal på treningssenteret at en av medlemmene STINKER svette og bråker unødvendig mye? Jeg har relativt høy terskel for lyd/stønning, men når vedkommende mer eller begynner å brøle på første rep(av 12),synes jeg det blir for dumt.. Også er det lukten da, relativt høy terskel her også, og skjønner at folk svetter på treningssenteret, ikke har nyvasket klær osv. MEN - fy faen hvordan vedkommende lukter.. Det forpester hele senteret og garderoben. Han går der på morgenen når det er mindre folk, samt at det ikke er personale på jobb. Er det bare jeg og treningspartneren min som er hårsåre, eller er det innafor å gi beskjed til personale?
 10. Så jeg kan få ført over til TV-skjerm uten å måtte aktivere USB-debugging?
 11. God kveld. Jeg har en Huawei P10+ liggende som jeg har knust skjermen på. Skjermen er helt svart, men telefonen lar seg skrue av og på. Det ligger litt bilder og annet knask jeg kunne tenkt meg å fått overført. Noen som vet hvordan jeg kan gå frem her? Jeg har forsøkt med ADB, uten hell. Telefonen låser jeg opp med fingeravtrykk, så jeg ser for meg om det kunne vært mulig å fått koblet mobil til TV, for å deretter bruke den som skjerm og bruke mus for å navigere? Jeg har lite erfaring med slikt, har forsøkt Google, men her finner jeg kun løsninger som involverer ABD og løsninger med programmer som krever at USB-debugging er aktivert. All hjelp mottas med stor takk!
 12. Av ren nysgjerrighet, hvilken frekvens trener folk med her? Trener dere fullkropp x antall ganger i uka, elle splitt?
 13. Hei! Da har jeg vært på verksted og fått bekreftet at det er dynamoen som er ødelagt. Har tatt ut den gamle dynamoen nå, men ble brått usikker på størrelsen på dynamoen. I følge verksted skulle det være enten en 110A eller 140A. Men i følge merkeskilt så tolker jeg det som at den er 150A, samt 14V. Jeg vurderte da å bestille denne:https://www.skruvat.no/Dynamo-P610969.aspx Men her ser jeg at det er oppgitt 12V.. Så da kan ikke denne brukes?
 14. Hei forumfolk! Igår på vei til butikken startet bilen min(BMW 3-serie,04 modell, bensin) å oppføre seg rart! Først startet alle varsellampene å lyse opp som rene juletreet. ABS, bremser, etc. Kjørte til siden, slo av tenningen og lot den stå i 30 sek. før jeg forsøkte å starte den. Da var det helt dødt, kun klikking. Lysene i kupeen blinket, det samme gjorde lyset i cd-spilleren og lysene til speedometer etc. Hadde en starthjelp liggende i bilen, som jeg koblet til. Da starten bilen helt normalt, koblet fra starthjelperen og fikk deretter kjørt ca 2 meter før jeg mistet motorkraft og motoren stoppet. Bilen ble stående på sted og hvil over natten, uten noe form for lading. Var tilbake i dag for å gi et siste forsøk, da starter bilen helt fint på egenhånd, og jeg får kjørt den hjem - ca 5-6 km. Måler spenningen over batteriet, det viser da 14V ved tomgang, og 13V med tenning av. Jeg er ikke bilkyndig i det hele tatt, men min forrige bil oppførte seg akkurat likt når dynamoen røk på den - så derfor antar jeg et det er dynamoen nå også. Noen som har kloke innspill? Forstått det slik at dynamo er gjerne noe en kan bytte selv, men såg ganske kronglete å komme til..
×
×
 • Create New...