Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432

Stoler ikke på og utgi kortnummer til slike sider. Hva skjer med og bare sende pakker i vanlig postoppkrav da?

 

Men nei, ser ikke for meg at de blir så lett og få tak i da.

Lenke til kommentar

Stoler ikke på og utgi kortnummer til slike sider. Hva skjer med og bare sende pakker i vanlig postoppkrav da?

 

Men nei, ser ikke for meg at de blir så lett og få tak i da.

 

Med "slike sider" antar jeg du mener play.com osv. Det er helt naturlig å være skeptisk til netthandel når man ikke har benyttet det før, men jeg og sikkert 50 andre her inne kan garantere at det er 200% sikkert.

 

Hvis du ikke tør så har de Bom yeoureum gaeul gyeoul geurigo bom (Vår, sommer, høst, vinter... og vår) på Platekompaniet - ihvertfall sist gang jeg var innom. Irreversible er en annen sak, men du skal ikke se bort ifra at de har begynt å selge den også.

Lenke til kommentar

Korrekt som du sier martin808, med mindre du har vært totalt idiot. Om du burde skjønne at du blir svindlet, så betaler ikke VISA det tapte. Om du derimot blir fucked etter å ha kjøpt en film på en stor, kjent nettside, så vil du få alt tilbake.

Lenke til kommentar
Se Bom yeoureum gaeul gyeoul geurigo bom, så kan du komme tilbake og si at en film aldri har forandret deg. :)

Selv søker jeg filmer som er givende og har et visst dannelsesaspekt i seg, så vel som at filmen kan påvirke meg på forskjellige måter og trigger ulike følelser. Som person elsker jeg noe som bidrar til holdningsendringer. Summen av alt dette gagner min selvutvikling. Det liker jeg ved film. :)

Lenke til kommentar

Så A Serbian Film igår, og kan ikke si jeg sitter igjen med varige mén. Hadde forventa noe heeelt drøyt, men ble skuffa. Nå er ikke jeg vant til denne typen filmer, men hvis dette er det sykeste som er laget, må jeg være en tøff jævel.

 

Du er bad-ass!

Lenke til kommentar

Nettopp sett Singing In The Rain for første gang, og skjønner godt at denne regnes som en klassiker. Den fyker opp som en av rundt 30 filmer jeg har gitt 10/10 på imdb gitt.

 

Men en ting: Bare jeg som legger merke til klippefeilen som er gjort rett etter moses-toses dansenummeret? Donald O'Connor gjør narr av diksjonslæreren, Han snur seg, så ser vi samme bevegelsene i to forskjellige "shots". Jeg ble litt satt ut av dette.

 

Det minte meg om The Town Extended utgaven, hvor Ben Affleck sier det samme to ganger i to forskjellige scener. Hvordan er det mulig å overse dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...