Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kanskje en grunn for at det ikke var med i kino versjonen ;)

 

Men det siste jeg tenkte når jeg var ferdig med filmen på kino var, denne burde faen meg vært lengre og gjerne flere scener med Jack Black...

 

Hehe, selv om de nye scenene var utrolig kule var det merkelig at de kunne la samme person dø 3 ganger. Jeg tipper det har med at filmen ble for lang for kino, men scene var allerede filmet før de bestemte seg for hvilken de skulle bruke, og siden scenene var veldig bra ble de addet på denne versjonen, men de kunne kuttet vekk de 3 sekundene det tok for den personen å dø. Men det er fortsatt en veldig bra film og de var helt klart verdt de 3 timene og 10 minuttene det tok å se den :)

Lenke til kommentar
Jeg og søskenbarnet mitt skal se film. Vi er usikre på om vi skal se Deer Hunter, This Is Spinal Tap eller Lotr 2 Extended. Vi er veldig glade i fantasy. Vi skal også se MEtalocalypse ses 2 så vi liker godt musikk komedier og vi er veldig glade i seriøse krigsfilmer. ikke seriøse krigsfilmer er feks Windtalkers.

 

Utifra preferansene deres, kan dere vel glemme The Deer Hunter... men dere burde se den uansett synes jeg da. Det er en veldig bra film IMO, og en film alle burde ha sett i alle fall en gang.

 

This is Spinal Tap er jo bare konge... har elsket den filmen helt siden jeg så den første gang (som er ca. 20 år siden....hjelp!).

 

Definer seriøs krigsfilm (tror kanskje gunfreak kan komme med noen innspill her... :p )

Lenke til kommentar

Hadde vært morsommere om det var noen her på seksti :)

 

 

Men du, Mojo Pin, Satantango er ikke en film for "allmenheten", man kan ikke sammenligne den med Bad Boys 2, og man må være interessert i litt mer utvidet cinema, og ha sans for mer i filmverden. Cinematografi. Det klippet der hvor dem går på 1 min synes jeg er fint.

Lenke til kommentar

*joiner gamling-klubben*

 

Spinal Tap er og blir 80-tallets morsomste film. Musikere av alle slag refererer fremdeles til episoder i den filmen.

Og nesten alle turnerende band har hatt minst ett "Spinal Tap moment".

 

We were trying to come up with a band name, and Nigel came up with The Originals. But we had to change it because there was already a band called The Originals. So we just changed it to The New Originals.

 

Hvor orginalt er ikke det da?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Nettopp sett The incredible hulk(den nyeste).

 

 

Lurer litt om det blir en oppfølger. Man ser jo Tony Stark komme inn på slutten (noe som egentlig var ganske morsomt om man har sett Iron Man^^) Men blir det en oppfølger? Kunne jo blitt en slags Hulk vs. Iron Man^^

 

The First Avenger: Captain America (working title) is scheduled for May 6, 2011, followed by The Avengers, scheduled for July 2011.[29]

 

The first reference to an upcoming Avengers movie is in Iron Man (2008), in a post-credits scene of Nick Fury (played by Samuel L. Jackson) speaking with Tony Stark (Robert Downey Jr.) about the "Avenger Initiative".

 

At the conclusion of The Incredible Hulk (2008), Tony Stark briefly speaks with General Thunderbolt Ross (William Hurt) regarding the formation of a team.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...