Gå til innhold

Hårtråden, diskusjon rundt emnet hår.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ærlig talt, hvem er det egentlig som bestemmer hva som er in? Hollywood-stjerne? Ungdommene i Oslo?

 

Og hvem bryr seg? Haha. Live free and die hard, sex drugs and rock n' roll !

 

Folk får da går i det de liker, og heller gi godt faen i hva som er in :) Det som er in er klisje, og er ut, finn noe nytt! HAH!

Lenke til kommentar
Kjører litt Chad Michael Murray-style for tiden, kanskje litt kort for deg, men fy faen så digg det er :D Håret tørker på maks fem min og tar ca like lang tid å style, jeg er veldig fornøyd :)

 

 

Pic:

 

post-175672-1243025776_thumb.jpg

 

en ting å si, Den sveisen er ikke inn, og den må man holde seg laaaangt unda. ikke fin ,, og den kan umulig ta 5 min å fikse? :L ler meg skakk ihjel. Tror fleste her inne er enig med dette , at det er en kjedelig sveis, leste guttene har litt lengde på håret.

 

ikke si jeg har feil her, .. det vet jeg, frisøren min, har gitt meg en rekke tips. la håret gro. men men, helt greit at folk hr den og den sveisen ,men dette var min mening, og flere sin mining.

 

 

Her blir gutter med pomade og skulderlangt hår, som ikke er heavyrockere kjølhalt fra brygga. Bare et tips, i fall du tenker på å forlate drabantbyen.

 

Har kjøpt d:fi d:struct molding creme. Veldig bløt, minner litt om skum når det er i boksen. Men med en gang du får det i håret, blir det stivt. Lukter litt ananas av den, friskt. Men den er litt søt, så om den lukter godt får være individuelt. Anbefales!

 

Det er mer en paste enn en creme, da den er litt tyngre. Fin på kort/mellomkort hår. Cremer blir for lette for kort hår imho, da du ikke klarer gjøre stort annet med frisyren din enn å lage tekstur.

Med en god paste kan du gjøre ALT :p

Endret av Lilac1
Lenke til kommentar
I mange måneder nå, har jeg brukt Garnier fructis surf hair. Kjempefornøyd. Men nå skulle jeg kjøpe ny boks igår, og da var det ikke igjen. Så jeg gikk og spurte, og da hadde den visst gått ut av produksjon :(

 

noen som veit om noen lignende som garnier fructis surf hair?:)

 

på forhånd takk.

Mener at jeg så den i Sverige på Svinesund i går i matbutikken.

 

Hei, slenger meg på denne jeg tråden jeg også...Hvor finner man Garnier sin Fructis Surf Hair wax nå??? H&M sitt sortement har gått tomt, da jeg spurte de. Så det kan vel hende at Garnier lager den enda, men hvilke andre tar inn denne voksen/pastèn ?

Lenke til kommentar
Selv syns jeg de fleste jenter kan vente med kort hår til de har passert noen og 40.

 

Tja, om man liker det, så må man vel få gjøre som man vil? Nå skal det sies, jeg har hatt begge deler, og hvorfor jeg klippet meg kort: fordi det var mest praktisk. Jeg har veldig tykt hår, og jeg ble lei av håret når det ble lengre, for det tok mye tid å stelle, samt at det ble veldig varmt om sommeren.

 

Når det er sagt, jeg klipper meg ALDRI kort igjen. Never. Det er noe av det dummeste jeg har gjort, rett og slett fordi jeg synes selv jeg klær best langt hår, dessuten vet jeg at kjæresten min elsker mitt lange hår. Håret mitt er vel noe av det jeg liker aller best med meg selv (det er ikke mye jeg liker ved meg selv, men akkurat håret..), spesielt fordi det er så tykt, det bølger seg, er mykt, og jeg får alltid skryt av frisøren over hvor sunt og flott der er, selv om jeg ikke har klippet det på seks måneder eller så. Større muligheter gir det også, samt at det gir kjæresten min noe å lukte på, haha. :!:

Lenke til kommentar

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og er derfor slettet. Vennligst ikke skriv i tråden med mindre det er relevant til trådens tema. Les gjerne punkt 1 i retningslinjene.

 

Ett innlegg er derfor slettet.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Endret av Simon Aldra
Korrigering.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...