Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Flaueste sex-opplevelse du har opplevd?


g@bb@

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Ikke min men en kompis sin sex opplevelse med han og hånda si :p

 

Jeg så ikke på men han sa det dagen etter.

 

Han hadde ligget å runket i senga med porn så kommer broren på 16-17 år gammel inn for og spørre om noe. Han kommer seg helvetes fort ut men 2 min senere får vennen min melding:

 

1, bruk headsett

2, ha dyna over

3, vent til ALLE har lagt seg

 

vi som leste meldingen lo noe sykt :D

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Velger å være en smule anonym denne gangen da det ikke hadde vært så vanskelig å finne ut hvem jeg er via brukeren min her inne.

 

 

Dette skjedde for ikke så lenge siden på Kalvøya i Sandvika. Ei venninne ville ha tatt noen bilder av det litt mer tvilsomme slaget, og det utendørs. Som den gentlemannen jeg er så kunne jeg ikke svikte henne, så vi dro ut på Kalvøya og satte igang.

 

Etterhvert som plaggene falt og tiing utviklet seg så skjer jo gjerne det som pleier å skje.

 

Endte da opp på et pledd på bakken der, i 69 med meg underst. Holder på en stund og så pluteslig ser jeg en mann som kommer gåendes, og med verdens største glis om munnen.

Han kom gåendes slik at han fikk fritt innsyn hos min venninne som lå med rompa i været.Han hilser og jeg kan ikke være noe dårligere selv og hilser tilbake.

Vel, kåte som vi var så fortsatt vi etter at han hadde gått. Skifte av stilling: mens vi holder på i den gode gamle misjonæren så hører jeg en kvinnestemme bak meg. Er uansett for sent å gjemme seg så jeg snur meg og ser et eldre ektepar som går formiddagstur, de ser oss og snur seg diskret og går tilbake der de kom fra.

 

Tilsutt går det som det går, bokstavelig talt, over hele magen og ansiktet hennes. Og da kommer det faktisk gåendes enda en fyr. Han glaner riktignok litt rart på oss, men han også er så høflig at han hilser på oss.

Han går videre men snur seg noen ganger for han trodde vel ikke sine egne øyne. Jeg ga tilslutt blaffen og reiste meg opp naken for å hente noe å tørke opp med.

 

haha bor ikke så altfor langt unna kalvøya jeg heller og er der ofte, til de som ikke vet noe særlig om kalvøya er det ofte fotbalcupper og større arrangementer. haha tenk om det var fotbalcup der og våkner opp til 20 barn på 6-7 år se på dere :tease:

Lenke til kommentar

sexflaske! :D herregud, at jeg ikke brukte det ordet selv.. jeg har ingen planer om å mekke en ny nå for å ta bilde, da føler meg litt ferdig med den tiden.. Men kan alltids finne et på nettet ganske fort!

Sexflaske

 

Der har vi den (mine er uten bobleplast, og som sagt med vann inni.. ser i grunn smartere ut den der! Så kan man klemme på bobleplasten når man er ferdig og, double the fun! :w00t:

 

Enjoy.

Endret av Credibility
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Første gang jeg pulte med exen min var på et hotellrom i utlandet som egentlig var mitt og en kompis sitt. Det hadde gått minst en time etter vi la oss alle tre så jeg og hun begynte å ha oss som normalt. Speidet bort mot kompisen min noen ganger for å se at han sov og han lå alltid med ryggen til. Viste seg dog neste morgen at han hadde både hørt og sett nesten alt sammen.

 

En annen ting jeg synes har vært ufattelig kleint er når folk har drevet å hatt seg i samme rom/seng som jeg har sovet i i fylla. En gang sovnet jeg i toppen av en køyeseng for å våkne et par timer seinere av at hele senga holder på å knekke sammen i det jeg hører "jjaaaa, JAAAAAA, MERE!!!!, HARDERE!!!!". Faktisk så sent som nå sist lørdag ble jeg med en bekjent og dama hans på nasch. En annen løk hadde tatt sofaen, men jeg kunne sove i senga til datteren hennes (!) ved siden av deres seng. La med og sov, våknet en snau time seinere av at de dreiv å pekka for harde livet. Meh.

 

Men det værste var da jeg var på en fest og ei vennine av meg virkelig satt seg inn for å spleise meg og min bestekompis sin tvillingsøster for kvelden. Hun fikk det forsåvidt til, men hun hadde også nylig gjort det slutt med typen sin. Endte opp med at jeg kom etter ca. 4 minutter hvorpå hun begynte å gråte. Trodde det var pga meg, men det var visst pga skyldfølelse ovenfor sin eks hun ikke var helt over enda. Dette kom jo også ut så medfølgende trusler fra hennes eks samt at min bestekompis nå freaker fullstendig ut hvis jeg og søsteren hans er på tomannshånd i fylla :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...